Kunst og underholdningFilm

Biografi. Zac Efron - Hollywood luns

Mest talentfulde skuespillere på vej til den næret drøm - at handle i biografen - du nødt til at passere en masse tests, så de har et let liv. Zac Efron henviser ikke til antallet af unge mennesker, der havde en chance for at tjene en distributør af aviser, bartender eller tjeneren.

Siden barndommen, fyr indså sin skæbne, udvikle talent og spillede i teatret. Zach blev født oktober 18, 1987 i familien af en ingeniør og en sekretær. Forældre bemærket drengens evner i sang og gode handler færdigheder, så rådede ham til audition for en af de produktioner.

Meget alsidig talent i den unge skuespiller. Han ved, hvordan man spiller guitar og klaver, til at klare eventuelle roller, har en masse hobbyer: klatring, skiløb, snowboarding, golf. Han elsker også dyr, Siameser kat og to Australian Shepherds holder sig Zac Efron hjem. Biografi af en ung mand som skuespiller starter ved 11 år, det er da han fik en lille rolle i produktionen af "Gypsy".

Det viste omkring 90 gange, og drengen følte stor på scenen. Over tid, Zack langsomt men sikkert flyttet til en større og større rolle. Takket være vores egen talent, karisma og flot udseende Efron formået at få på TV.

I 2004 en fyr begynder tv-karriere, dette faktum er ikke tavs, og hans biografi. Zac Efron på dette tidspunkt er i en kritisk periode, modtagelse, men ikke stor, men stadig en rolle i denne serie. "Eternal Summer" var et gennembrud for den unge skuespiller, før han medvirkede i film og serielle film, men de var mindre tegn, og for at optage i Zach kunne ikke prale.

I 2006 blev en ung mand forlader skolen og søger om optagelse på University of South Carolina, men i sidste øjeblik, udskyder sine studier, som nævnt, og hans biografi. Zac Efron arbejder i teatret, studere vokal og griber det grundlæggende i teatralske dygtighed. I samme år, han bliver tilbudt at medvirke i filmen "High School Musical". I første omgang har publikum ikke tage ordentligt kinorabotu, men så blev det en mega, som gør Zach. Det kom ud fortsættelse af "High School Musical" i 2007. Da denne del er blevet mødt med positive reaktioner, har skaberne planlagt en efterfølger. Fans havde ikke lang tid til at vente på det løfte, og i 2008 kom den sidste del af filmen fungerer.

Succesen med "High School Musical" er den uforanderlighed af stemmer, samt en meget talentfuld par Vanessa Hudgens og Zaka Efrona. På skyderier mellem unge begyndte en affære, meget forstyrret fans af skuespilleren så hans biografi. Zac Efron er nu på toppen af popularitet og kommer ikke til at bremse tempoet, selvom den konstante chikane af paparazzi og fans er allerede træt af det. Den fyr indrømmede, at han ikke er utilbøjelig til en klipning og gå incognito i en tur rundt i verden.

Mange populære skuespillere kede sig herlighed uden undtagelse var og Zac Efron. Biografi personlige liv, højde, vægt, vaner, foretrukne underholdning - alt det er interesseret i en mængden af mange millioner af unge fans af den unge mand. Dette er ikke overraskende, ikke for ingenting, at han er en af 10 smukkeste skuespillere i Hollywood.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.