TravelingRetninger

Samara-regionen. Sanatorium "Samara", "Sergievskie mineralvand", "Volga Cliff" - anmeldelser

At gå på en familieferie i dag ret dyrt, at blive behandlet af en god læge - for sjov ikke billigt. Vælg det perfekte alternativ - planlægge en ferie i byen! Regelmæssige besøg på sundhedscentret for at hjælpe med at støtte kroppen i god form, have en positiv indvirkning på sundheden. Mindre ofte nødt til at gå til lægerne og tage medicin, tager til i styrke og godt humør. På ethvert tidspunkt af året vil du finde Samara-regionen. Sanatorium, kan du vælge en af nedenstående liste, er de alle testet, med meget høj kvalitet.

Sanatorium №1 - «Samara»

Det er ofte valgt på grund af nærheden til byen. Du bliver nødt til at komme til Samara, og her på en regelmæssig bus (rute №6) for at komme til det sidste stop. Overraskende, have ankom her, kan du ikke sige, at du er et stenkast fra byen. Sanatorium "Samara" (Samara-regionen) er placeret i et grønt forstæder område.

På det område er der en fem-etagers bygning. Det er værd at reservere en billet på forhånd, så for ikke at se i øjnene, at i sidste øjeblik sæder vil ikke. Sanatorium "Samara" (Samara-regionen) med fokus på behandling frem for underholdning, men der er stadig en legeplads og en udendørs swimmingpool, så du kan slappe af med alle dine familiemedlemmer. Aftenerne kan bruges på bredden af Volga-floden eller byen.

Det er behandlingen af uro-genital, endokrine, hjerte-kar-og nervesystem. Hertil kommer, udbredt praktiseret genvinding af børn og unge.

"Sergievskie mineralvand" - det ældste feriested i Samara

Få at det vil have lidt mere end en time - det er placeret 120 km fra Samara. Dette kursted, som er almindeligt kendt langt ud over Rusland. Lokale vartegn som dannede grundlag for åbningen af klinikker her er svovlsyre sø. Lugten omkring specifikke nok, i de tidlige dage kan alvorligt forstyrre, så vænne sig til. Søen ligger i et hult, bevokset med gamle træer. Gå til ham en gang på turen er muligt, men ofte ikke anbefales. farven på selve vandet er ikke meget behageligt, det er en beskidt turkis, og lugten kan have en hovedpine.

Behandlingen selv finder sted i sanatorium bygning. Det tilbyder luksus bad af varmet mudder, hvor du ønsker at søde søvn, hydrogensulfid bade, et stort udvalg af medicinske procedurer og kvalificerede lægelige ydelser. En separat tema - for strømmen. Menuen er gennemtænkt, selv for dem, der viser kost mad. Hver dag kan gæsterne nyde en varieret og lækker. Sergius sanatorium Samara-regionen - en reel frelse for sygdomme i huden eller nervesystemet, muskler og knogler. Det lykkedes undergår genoptræning efter operation.

Greenzone: Sanatorium "Volga Cliff"

Hvad er nok, det er frisk luft. Dette er en anden kursted, som er berømt for Samara-regionen. Sanatorium "Volga Cliff" (en af de mest populære i området) er placeret på bredden af reservoiret, i en afstand af omkring 200 km fra Samara. Denne afstand gør det muligt at slappe af i den uberørte mand felt. Healing mikroklima giver fjernt fra byen og nærhed Zhigulevsky hav og bjerge.

Her er med held behandlet med hjerte-kar-sygdom. Hotel tjenester og faciliteter - legeplads for volleyball, basketball, tennis og andre sportsgrene. Hele året vil du finde Samara-regionen. sommer sanatorium giver mulighed for at ride på en cykel eller med båd, tage en tur gennem det naturskønne. Om vinteren, bliver det muligt at gøre skiløb, indånder ringer kølig luft.

Dispensary "Stavropol"

Hvis du overvejer et sanatorium Samara og Samara-regionen og vælge, hvor at hvile, være opmærksom på en anden malerisk sted. Beliggende i byen Togliatti, på venstre bred af Volga nær Zhiguli havet, det giver mulighed for at slappe af og forbedre deres sundhed på kort sigt.

På det område vil du finde en fem-etagers bygning, som er opdelt i specialiserede sektorer: centrale, bolig- og medicinske. Nu kan du nyde den pragtfuldt restaurerede og boliger det nyeste udstyr samt en komplet renovering blev udført for nylig. Boligbyggeri omfatter værelser til 200 gæster, hvert værelse har et brusebad, i "pakker" - bad eller jacuzzi.

Ikke underligt så populær blandt turister Samara-regionen. Sanatorium "Stavropol" tilbyder en unik behandling system, herunder mudder, vand, elektro. Hertil kommer, kan lægen foreslå en række behagelige og nyttige procedurer. Her henvise patienter med sygdomme i åndedrætsorganerne, kredsløbssygdomme.

"Volga" Sanatorium

Denne lille sundhedscenter arbejder i Samara byen, 500 m fra floden Volga. Selve muligheden af aftenen at sidde på stranden og se på sin tøvende flow er healing. Men denne række tjenester er ikke begrænset. Grundlaget for spa-ressourcer og kraftfulde naturlige helbredende faktorer er mineralvand og mudder. Leverandøren er Sernovodsk landsby udvej (Samara-regionen) "Sergius".

Fysioterapi afdeling tilbyder mere end 30 forskellige slags behandlinger. Ud over hovedretten, inkluderet i prisen, kan hver camper benytte sig af en tandlæge, urolog, gynækolog og andre specialister.

Placeret på territoriet i en terapeutisk og en sovesal med 46 mennesker. Dette er en klassisk kursted, børn under 14 år accepteres ikke, med undtagelse af programmet "Mother and Child" eller på den stærke anbefaling af den behandlende læge. Underholdning program til rådighed for små børn, der ikke udføres.

Mozhajskij sanatorium

Turister har aldrig været til disse steder, ser det ud til, at de resorts i Samara-regionen ligger ved siden af hinanden. Dette er delvist sandt, men den "næste" - er omkring 100 km, og hver har sin egen smag. Mozhajskij sanatorium ligger i skovområdet. Et karakteristisk træk er godt på sit område, som har ubegrænsede reserver af mineralvand. Det er almindeligt anvendt i væggene i hospitalet.

På det område er der to tilfælde: en fem-etagers, der kombinerer bolig og medicinske sektor, og en tre-etagers, som består af en "luksus" værelser.

"Valiant gravhøj"

Det er en magisk, usædvanlig udvej. Ligesom en foryngende æble, det giver styrke og giver energi, genskaber sundhed og godt humør. Utvivlsomt, det er det smukkeste sted, som gav os Samara-regionen. Resortet ligger i nationalparken "Samarskaya Luka". Bemærkelsesværdige er mulighed for udflugter til parken og gåtur ved foden af de Zhiguli bjergene og på bredden af den majestætiske Volga. Profilen af sanatorium - den generelle forbedring af kroppen. Det held behandlet mange sygdomme i åndedrætsorganerne, neurologiske.

Den hviler her ikke kun voksne. I løbet af sommerferien børnelejr åbnes. En særlig kategori af turister tegner sig for sygelige børn sendt børnelæger. De er forsynet med fem måltider og rådgivere organisere fritidsaktiviteter.

Sanatorium "Green Forest"

Hvem kan ikke lide lugten af nåletræer? Og luften omkring dem er speciel, levende. Sanatorium "russisk skov" (et andet navn - "Green Forest") er bekvemt placeret i udkanten af byen Togliatti i granskov. Den friske luft, at muligheden for vinduerne se de fluffy egern springer fra gren til gren - alt dette om morgenen er energigivende og positiv holdning.

Her kan du få den normale behandling, blive testet og for at opleve de nye tendenser inden for medicin: aromaterapi, girudo- og laser terapi. Tre måltider om dagen og mulighed for individuelle valg af menuen vil behage enhver gæst.

Sanatorium tilbyder en bred vifte af lægelige ydelser. Diagnose på moderne udstyr vil fastslå årsagen til sygdommen, og erfarne læger vil afhente behandling. Jeg er glad for, at ved at betale en billet, får du at gå gennem en mangesidet undersøgelse og modtage en række terapeutisk og revitaliserende behandling. I en typisk klinik vil sådanne tjenester koste meget dyrere, og køerne foran receptionen vil ikke tilføje en god stemning.

Sanatorium "Krasnaya Glinka"

Beliggende i et grønt område, 35 km fra centrum af Samara. Det område af sanatorium er omkring 4 km. Alle foreslåede former for undersøgelse og behandling er inkluderet i prisen og kræver ikke ekstra omkostninger. Lokal læge fuldfører en individuel kursus baseret på retninger af læge og dine ønsker. Vacationers fejrer den store bekvemmelighed af systemet. For en relativt billig pakkerejse har mulighed for at gennemgå en fuldstændig undersøgelse, og for at vælge den optimale behandling regime.

Den stolthed udvej - dens mineralvand. Det bruges i kantiner og til medicinske formål, til bade og inhalationer. I sin sammensætning, det er meget rig på mineralsalte og sporstoffer, men det tilhører lav-mineraliseret. En stor række nyttige stoffer og lav koncentration gør det muligt at anvende vand dagligt som en almindelig tabel.

Korte konklusioner og anmeldelser

Hvis du vil have en god hvile, få noget frisk luft og forbedre din sundhed, så du arbejder sanatorium Samara-regionen. Anmeldelser af turister understrege det høje niveau af lægelige ydelser, god mad og komfortable værelser. Det eneste negative - det er sjovt, især for dem, der kommer med børn. Mange siger, at resten er overladt til deres egne procedurer, og dårlig infrastruktur har ikke mulighed for at finde et interessant job. På den anden side er der etableret disse institutioner til behandling, og der er altid mulighed for at gå i den friske luft, for at frakoble fra madding tilskuerne og læse en bog. Bring brætspil at passere aftenen sjov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.