Af teknologiElektronik

Husholdning tip: hvordan en ren vaskemaskinen med citronsyre?

I udformningen af moderne vaskemaskiner nødvendigvis et varmelegeme, der er desværre nogle gange mislykkes på grund af billedet med tidsskala. Kemisk industri forbliver ikke borte fra dette problem ved at skabe et nyt middel til fjernelse af hårde aflejringer på overfladen af varmelegemerne. Men prisen på disse midler er ganske høj, og deres virkning kan ikke kontrolleres. Erfarne husmødre ved, hvordan man fjerner kalkaflejringer enkle og billige traditionelle metoder, herunder hvordan at rense vaskemaskinen med citronsyre.

Hvorfor dannes udskud?

Et af de vigtigste egenskaber vand er dets stivhed, som består af en flerhed af kemiske og fysiske egenskaber, nemlig hvor meget den indeholder opløste salte af calcium og magnesium. Naturligvis, jo flere af disse komponenter, vandet er hårdere. Før du rengør vaskemaskinen med citronsyre, er at tale om mekanismen af dets virkning på de saltaflejringer. I øvrigt, i sammensætningen af specialværktøj værktøjer afkalkning syre er den vigtigste komponent.

Der er hun og pulvere til automatisk vask. Således under opvarmningen TANS vand forekommer salte opdeling i to komponenter, en af dem - kuldioxid, og den anden - det faste bundfald (kalk) og syre blødgør vandet og reagerer med bundfaldet opløses det.

Hvordan at rengøre vaskemaskinen?

Rengøring bør ske, når maskinen er ledig. I vaskebalje er nødvendig for at fylde 200 g. citronsyre, og tænd derefter hovedvask program med funktionen af kogning. Således kan det helt rent fra skala vaskemaskine, dvs. ikke kun varmeelementet, men også overfladen af karret og tromlen. Vil øge virkningen af tilsætning af citronsyre til 200 g klor opløsning (hvidhed). Men når dette betyder er nødvendigt for at sikre høj kvalitet i den flade vikling, da ved opvarmning af vand hurtigt vil undslippe klor ætsende dampe, som har skadelige virkninger på luftvejene og slimhinderne. Her er hvordan man kan rense vaskemaskinen med citronsyre med chlor, til alle sine elementer skinnede uberørt glans. Positiv effekt på kvaliteten af rengøring og tøjvask. Denne procedure skal gentages hver anden måned.

Af den måde, der er i denne fremgangsmåde og en "minus": den kendsgerning, at efter gentagne rensninger er der risiko for korrosion af gummidele, så før du rense vaskemaskinen med citronsyre, bør tænke over de mulige konsekvenser.

Alternativer rengøring automatisk vaskemaskine

Opretholde varmeelementerne i normal driftstilstand kan være forskellige måder. Eksempelvis anbefales det at anvende en anden blødgøringsmidler i form af særlige filtre vand. Magnetisk filter skyllemiddel, fjernes fra vandet calcium- og magnesiumsalte, forhindre dannelse skala på alle elementer af maskinen i kontakt med vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.