FormationUngdomsuddannelse og skoler

Den grønne pigment i planter. Klorofyl - det grønne pigment i planter

Grønne pigment planter - er klorofyl. Med det, vegetationen bliver passende farve. Selv i skolebørn har lært, at dette stof spiller en vigtig rolle i fotosyntesen. Således kan planterne ikke eksistere uden den.

Men sidst, menes det, at pigmentet kan bruges til menneskers sundhed. Der er oplysninger om, at flydende klorofyl tilgængelige i apoteker, købet er det ikke så svært. Det menes, at han kunne hjælpe i behandlingen af mange sygdomme. Men betyder det virkelig noget helbredende egenskaber?

Hvad er klorofyl?

Det er blevet sagt, at klorofyl - det grønne pigment i planter, giver det den ønskede farve. Dette er et vigtigt element i vegetationen vitale funktioner, der kræves til fotosyntesen. Klorofyl har en særlig kemisk sammensætning: Mg-atom er omgivet af nitrogen, hydrogen, carbon og oxygen.

Næsten hundrede år siden, Hans Fischer gjorde en overraskende opdagelse. Han bemærkede, at ligne den kemiske struktur af klorofyl og hæmoglobin. Forskellen er, at i stedet for magnesium hæmoglobin indeholder jern. På grund af dette, begyndte klorofyl pigment af planter til at ringe med blod. Mange forskere er interesserede i det her, de begyndte at udforske det. Nogle ønskede at bruge det i medicin.

Anvendelse af klorofyl

Pigment Grønne planter i dag bliver brugt som tilsætningsstof til fødevarer. Det er mere almindeligt kendt som E-140. Med den erstatter farvestoffer, der bruges til konfekture. Derivater af klorofyl en trinatriumsalt. Det anvendes i fødevareindustrien som et farvestof, det er navngivet E-141.

Kan forskere ignorere det faktum, at strukturen af hæmoglobin er så ligner klorofyl. På grund af dette, er det bruges ikke kun for tilsætningsstoffer. I dag frigivet en ekstrakt af grøn pigment. Det kaldes det flydende klorofyl og bruges i medicin som et helbredende middel. Men om det er nyttigt for real?

Producenter lover at den flydende klorofyl

I dag tiltrækker interesse selv flydende klorofyl. Anlægget omfatter et grønt pigment, der anvendes til denne biologiske kosttilskud. Midler tiltrukket folk, der ønsker at forbedre deres sundhed. En fabrikant, der fremstiller det, sagde, at lægemidlet har gavnlige virkninger på kroppen, som pigmentet struktur er meget lig hæmoglobin.

Købere beskriver oplysninger, flydende klorofyl har følgende egenskaber:

  • Det fjerner giftstoffer fra kroppen toksiner.
  • Det justerer niveauet af hormoner, der er i blodet.
  • Med ham syre-base balance vil altid være normal.
  • Blod er mættet med mineraler, næringsstoffer og vitaminer.
  • Vævsregenerering, metabolisme hurtigere.
  • Immunitet er forbedret.
  • Han er i stand til at hjælpe i nogle gynækologiske patologier.

ekspert beviser

Denne ernæringstilskud præsenteres som et naturligt antibiotikum oprindelse, som er i stand til at yde akut medicinsk indflydelse. Det kan bruges til at behandle sygdommen, samt deltage i forebyggelse. Men tænk over det eksperter?

Udtalelser fra læger er delt:

  1. Modstandere tyder på, at brugen flydende klorofyl - en meningsløs ting skyldes, at stoffet ikke metaboliseres i den menneskelige krop fuldstændigt. Teorier om den helbredende egenskaber de også benægte.
  2. Men der er eksperter, der bekræftede nogle af de terapeutiske egenskaber af lægemidlet. De bemærkede, at han rent faktisk fjerner giftstoffer, styrker immunforsvaret og det kardiovaskulære system.

Enkelt mening findes ikke. På grund af dette, hver person er fri til at beslutte, om han har brug for denne facilitet. Men bortset fra det, er det grønne pigment i planter er nødvendige for at rense luften, det er vigtigt for menneskers liv.

fotosyntese

En ting er sikkert, der hjælper mætte luften med ilt kan klorofyl. Fotosyntese - en kompleks proces, der involverer planter, solenergi. Kemisk reaktion sker via hvilken oxygen kommer fra kuldioxid. Når denne proces af liv i hele verden bruger energi fra solen.

Trap sollys photoautotrophs. Denne proces sker i planter, nogle alger og encellede organismer. På trods af at fotosyntesen foregår lavere levende essens, halvdelen af arbejdet falder på planterne.

Terrestriske repræsentanter vegetation vand opnået gennem rødderne, som er nødvendig for processen. På overfladen af bladene har små huller, gennem hvilke carbondioxid træder. Under alt dette frigivet ilt. Uden klorofyl, denne proces er ikke mulig, da dette er den grønne pigment i planter absorberer solenergi.

Selv om der er en ikke-grøn fotosyntese. Han blev set i salt-elskende bakterier, der omslutter en lysfølsom pigment lilla. Sidstnævnte er i stand til at absorbere lys. Men det er en isoleret hændelse. Hovedsageligt tager del klorofyl.

klorofyl egenskaber, åben videnskab

Grøn pigment begyndte at studere nøje i videnskaben. Det er blevet bevist, at flydende klorofyl fremmer celle regenerering. Men for at gøre en kraftig antibiotika lykkedes ikke, så begunstigede tabletter.

Men stor fremskridt i studiet af tandpleje. Bliv interesseret i de medicinske egenskaber af klorofyl, blev det studerede bemærket positiv indvirkning på mundhulen. Robert Nar skabt et program, hvorigennem det er muligt at bekæmpe huller i tænderne. tandpasta, som omfattede en klorofyl blev frigivet. Som det er kendt, er denne grønne pigment aktivt involveret i fotosyntese, gennem hvilken oxygen produceres. Og det er et stærkt middel, der fjerner bakterier, herunder dem, der provokere caries. På grund af dette, har pastaen fortjent anerkendelse som vist fremragende resultater.

Der har også været positive undersøgelse, ved hjælp af hvilke afslørede, at pigmentet kæmper med pancreatitis, hvis du tager det inde.

, Klorofyl spiller således en vigtig rolle i livet for ikke kun planter, men også for alle de mennesker. Med det, fotosyntese finder sted, er frigivet ilt, som kræves til at bemande. Også flydende klorofyl begyndte at blive brugt i medicin. Mange undersøgelser har vist gode resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.