Af teknologiElektronik

Aktiv antenne. Antenne aktivt fjernsyn

Til dato er en af informationskilderne tv. Det er selvfølgelig ikke så populært som internettet, men det bruges af mange mennesker. I hvert hus er der et tv, ikke altid en. Med hjælp fra det kan alle se på nyheder, spændende film eller spændende tv-shows. For at se dem skal du opnå et godt signal. Til dette formål er en aktiv tv-antenne egnet.

typer

De er opdelt i tre typer:

  1. Radio antenne. Det er kun beregnet til bilmodtagere.
  2. Tv. Ser til at se analogt eller digitalt tv.
  3. Kombineret. Sådanne modeller accepterer alle typer signaler, startende fra radiomodtageren og slutter med navigatører.

Der er også en anden type aktiv antenne - satellit. Denne type er ikke særlig almindelig blandt bilister på grund af den vanskelige indstilling og høje omkostninger ved udstyr.

Derudover er aktive bilkomponenter opdelt på installationsstedet. Det kan være enten eksternt eller internt. Den første type er installeret på taget, bagagerummet eller på sidedørene. Den største fordel er kvalitetssignalet. Der er dog også ulemper: de har store dimensioner, lavt liv, fordi de udsættes for mekaniske og klimatiske påvirkninger. De er også vanskelige at installere. For at gøre dette skal du lave yderligere huller i bilens krop, hvilket ødelægger dets udseende. Interne modeller er installeret på bagsiden eller forruden. De kan have et andet design og form. Antenner er kendetegnet ved små overordnede dimensioner. De udsættes ikke for ydre mekaniske påvirkninger såvel som klimatiske forhold. Derfor bevarer bilen sin behagelige udseende i lang tid.

Installationssteder

Den aktive antenne kan være udendørs eller indendørs. Den første type er installeret på taget af huse, så kvaliteten af fjernsynsbilledet er på højeste niveau. En aktiv indendørs antenne bruges i et bestemt område, det vil sige ikke alle steder vil fungere på samme måde. De fleste brugere bemærker denne ulempe: detaljerne er ujævnt at fange signalet, det vil sige uden for det andet rum, vil tv'et ikke vise. Før du installerer det, skal du sørge for at lejligheden er i det område, hvor der er et godt tv-signal.

Hvad er forskellen mellem det passive og det aktive?

Så alle indendørsantenner er opdelt i to typer: passive og aktive. Repræsentanter for den første type indfanger signalet ved hjælp af dets design. Deres største fordel er, at de ikke behøver at blive tilsluttet elnettet, og også at yde ekstra forstærkningsudstyr. Mange brugere bemærker, at når der anvendes passive elementer, er der ingen signalinterferens.

Men ikke altid sådanne modeller kan klare deres opgave. I dette tilfælde installeres en rumaktiv antenne. En bedre signalmodtagelse opnås ved hjælp af en ekstra elektronisk forstærker. En sådan anordning kan installeres i elementets krop eller gå separat. I dette tilfælde drives den aktive antenne af et elektrisk netværk.

Som enhver enhed har den aktive del sine ulemper. En af de vigtigste negative sider er et substandard signal. Det skyldes en substandard forstærker. Sådanne billige kinesiske modeller er bredt fordelt på markedet. Signalet kan også forvrides fra en meget følsom forstærker. Der opstår forvrængning i området med tillid modtagelse, hvor brug af en ekstra forstærker ikke er nødvendig.

Område for handling

En aktiv antenne kan opfatte begge specielle intervaller og indfange alle typer signaler. Blandt forbrugere anvendes all-wave-enheder i vid udstrækning, da de er bekvemme og i stand til at opfange et tilstrækkeligt stort antal kanaler.

Når du bruger en indendørs antenne til digitalt tv, skal du købe de modeller, der fanger bestemte områder. I dette tilfælde vil hver person spare betydeligt.

Anbefalinger til udvælgelse

Erhvervelse af aktive tv-antenner er det nødvendigt at være opmærksom på sådanne kriterier:

  • Inden du vælger en model, skal du vurdere signalniveauet i lejligheden. Køb ikke en enhed bare på grund af det smukke udseende.
  • Hvis vinduerne i lejligheden går til tv-centeret, så kan du installere antennen på glasset. I dette tilfælde vil signalet blive meget bedre. Selvom disse modeller er monteret på glasset, udfører de det samme arbejde som eksterne enheder.
  • Hvis afstanden til repeater er mere end ti kilometer, anbefales det ikke at bruge aktive antenner. Signalet vil være svagt, og billedet og lyden med interferens. I dette tilfælde er det bedre at købe en ekstern struktur.

Antenne aktiv bil

Standard indbyggede bilantenner er præget af lav følsomhed. Den falder, når den udsættes for mekanisk skade. Sådanne processer kan føre til dens antenneopbygning. For det første tager hver chauffør ikke opmærksom på antennen, da han lytter til musik, som er optaget på forskellige luftfartsselskaber. Men hun begynder at bore. Derfor er der behov for at købe en ny del.

Antennens aktive bil bruges ikke kun til radiobåndoptager. Mange chauffører bruger det til at se film eller tv-shows. I dette tilfælde skal du købe et bærbart tv i bilen , samt en særlig tv-antenne.

Egenskaber

Denne type dele bruges til de køretøjer, der gør lange ture. I store byer er signalet godt. Det vil forringes med afstand fra radiotårnet. Selvom afstanden er lille, kan signalet blive forvrænget på grund af ujævnt terræn, det vil sige bjerge, bakker osv. Derfor er en sådan enhed som en tv-aktiv antenne helt sikkert til nytte.

Når køretøjet bevæger sig langs ujævnt terræn, optager radiooptageren signalet ikke fra radiotårnet, men fra den forvrængede relief. Han er ikke stærk nok. For at fange det har du brug for en ekstra forstærker, som allerede er indbygget i den aktive del.

For at modvirke interferens både i byen og udenfor kan sådanne antenner fungere i to tilstande:

  • For byområder
  • For landeveje.

I det første tilfælde kan de arbejde uden forstærker, da dets tilstedeværelse vil skabe signalinterferens.

Tilslutning af en aktiv antenne

Som det blev sagt før, er det nødvendigt at tilslutte det til netværket for at fungere mekanismen. Dette er en af ulemperne. Så først skal du bestemme forbindelsesstedet. Nogle bilister forbinder enheden med batteriet. Dette er dog ikke berettiget. I dette tilfælde er strukturen permanent på. Det vil sige, når bilen er i tomgang, vil en vis mængde energi i bilbatteriet forbruges. Derfor tager det mere tid at genoplade det end normalt.

Hvordan forbinder du stadig? For at gøre dette er der et specielt stik til bilradioen. Dette er den bedste mulighed, da antennen fungerer sammen med modtageren. I dette tilfælde vil forbruget af elektrisk strøm være moderat. Der er en anden mulighed. Antennen er tilsluttet tændingslåsen. Spændingen leveres, når tændingsnøglen drejes. Afbrydelse af enheden opstår, når ejeren forlader sit køretøj.

Det er værd at bemærke, at installationsmetoder og procedurer kan specificeres i instruktionerne. For at være sikker er det nødvendigt at kontrollere de strukturelle detaljer.

producenter

Efter tilslutningen er det nødvendigt at kontrollere antennens funktion. Begge muligheder er egnede til alle typer enheder. De mest populære producenter af aktive antenner er Alpine, Supra, Bosch. Takket være en overkommelig pris kan den købes af enhver bilist. Omkostningerne ved en aktiv antenne ligger i området fra tre hundrede til en og en halv tusind rubler.

Købet af denne del er en ret besværlig proces. Den forkerte model vil ikke få signalet, og lydens eller billedets kvalitet vil lide. Derfor bør valget af dette element tages ansvarligt.

Så vi fandt ud af, hvad en aktiv tv-antenne er.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.