Af teknologiElektronik

Hoover "Vitek": anmeldelser, fotos, instruktion

Det er ubestrideligt, at hjemmet rengøring udstyr forbedres hvert år. 30 år siden var det eneste alternativ til besværlige kost Støvsuger med pose. Og nu kan du købe i butikken model med en beholder med aquafiltering, rengøringsmidler og selv kompakte robotter, der renser sig selv givet område. Vand støvsugere især godt lide russiske købere. Da ejerne siger, efter at luften rengøring enhed, så meget renere og friskere, fordi beholderen er forsinket selv den mindste støv.

Den største ulempe ved disse modeller - den høje pris. Ikke alle gennemsnitlige familie har råd til at bruge 15-20 tusind. Gnid. hjemme rengøring apparat. Derfor blandt hele linjen af støvsugere med aquafiltering pris og kvalitet kan måle sig med de produkter af mærket "Vitek".

Overvej en af de mest populære modeller - VT-1886 B.

Princippet Design og drift

Støvsuger "Vitek" VT-1886 B betegner aquafiltering model, dvs. den snavs og store støv passerer gennem beholderen med vand, forbliver i bunden, og den rensede luft returneres til værelset.

beskrivelse

To knapper er brede boliger - på og snor vikling. De er store nok til at sikre, at værtinde kunne klikke på deres ben, uden at bøje på høsttidspunktet. Mellem knapperne er den magt kontrol knop, som gør det muligt at reducere sugestyrken. Det er nødvendigt i de tilfælde, hvor det er nødvendigt at rense støv fra sarte overflader, såsom gardiner. Hvis det ikke drage fordel af den tynde materiale er nødvendig for at trække sig ud af børsten, med risiko for at udviskning eller endda bryde.

Lidt længere på knapperne er en bred plasthåndtag. Det er bred nok og robust, giver dig mulighed for at bære støvsugeren fra sted til sted.

Beholder med aquafiltering installeret i støvsugerhuset og snap sikret på den. Tanken er lavet af uigennemsigtig plastik, som giver dig mulighed for at se oliestanden. For at fjerne den, skal du klikke på knappen overførsel og trække i håndtaget op. At hælde vand i beholderen, bør otscholknut klemmer og trække dækslet fra den udpegede derpå filtersystemet.

dyser

Hoover "Vitek" kommer med fem vedhæftede filer:

  1. Børste til rengøring. Dette er en standard brede hoved med gulv / tæppe kontakten. Trykke børstehåret strækker, hvilket forhindrer forekomsten af ridser på glat overtræk (laminat eller parket). Når der skiftes pælen fjernes, og dysen slutter tæt til overfladen. I denne stilling, er den ideel til rengøring af tæpper eller tæpper.
  2. Turbo-børste. Denne dyse kan anvendes til rengøring af gulve og til rengøring af tæppet. Børstehår udpeget spiralformet på en cylindrisk stang trækker dyrehår og lange hår, roterer under drift af luftstrømmen. Turbo-børste har en række begrænsninger, når du arbejder. Især kan dysen ikke anvendes på tæpper med lang luv (15 mm) eller bære en børste til elektriske ledninger.
  3. Lille børste. Den er udstyret med lange bløde børster, ideel til rengøring møbler, glatte, polerede overflader.
  4. Fugemundstykke. Lang og tynd, er det designet til plet rengøring svært tilgængelige steder som sokler eller led af polstermøbler.
  5. Dyse til polstrede møbler. Dette er en lille pensel, fnugfri, formuleret til rensning polstring.

andet tilbehør

Disse omfatter korrugeret fleksibel slange med et håndtag og en forlængerrør. Sleeve spids indsættes i luftindtaget, indtil det klikker afbrudt ved at trykke på knapperne frigivelse. Forlængelsesrøret tillader støvsugning gulvet uden at bøje, og hjørnerne - ingen strækning eller stående på tæer. Det teleskopiske (m. E. En glidende, i stedet for en komponent), og kan forlænges ved den krævede afstand. Røret er forsynet med en holder til dysen - en plast fastgørelsesmiddel, som kan sikre møbler og små børster. I denne stilling, vil de ikke være tabt og vil altid være ved hånden.

filtre

Hoover "Vitek" er udstyret med ikke kun vand, men også en række yderligere fine filtre. Disse er cyklonisk, 2 skum, skumdæmpende og HEPA. Sidstnævnte er output filter. Forsinker de finere støvpartikler, der trænger gennem vandet med luftbobler. HEPA-filter er et rengøringsmiddel og kræver ikke regelmæssig udskiftning. Hvis ejeren har planer om at vakuum tæpper forbehandlet med en rengøring shampoo, producenten anbefaler at tilføje vand defoamer.

Pleje støvsuger

Efter hver rensning er nødvendig for at hælde vand fra en beholder for at undgå ubehagelig lugt. Efter dette, skal tanken skylles og tørres. Cyklonisk, skumdæmpende og skum filtre skal også vaskes med vand og tørres efter hver rengøring.

Før operation reservoiret fyldes højst 500 ml vand. Overflow er ikke tilladt. Når en overskydende mængde vand kan trænge ind i motoren og forårsage lukningen.

HEPA filter vaskes når snavset, afhængigt af driftsfrekvensen. Til rensning er det nødvendigt at udskifte en vandstråle og skylning. Børster, er svampe og rengøringsmidler brug forbudt. Tørt HEPA filter skal også være en naturlig måde uden at bruge rumopvarmning. Stående foran ham skum filter kan rengøres på samme måde.

Støvsugerhuset "Vitek" renset først med en blød, fugtig klud og derefter tørres. Vask det med slibende rensemidler eller nedsænket i vand forbudt.

anmeldelser

Lav pris og høj kvalitet - det er hvad der gør denne attraktive for køberne renere "Vitek". Anmeldelser af ejere siger, at i løbet af årene, har denne teknik vist sig at være fremragende. Men uden omkostninger og uden klager.

Primært de relaterer til vægten af enheden. Støvsugere med aquafiltering ganske massiv og tung, især hvis der er vand i beholderen.

Derfor trods de store hjul, denne model svært at rulle over tærsklen eller trækkes fra rum til rum. Men dette problem er fælles for alle enheder med vandfilter.

En anden funktion af disse modeller er, at de kræver særlig pleje. Filtrene skal rengøres regelmæssigt og beholderen tømmes og tørres efter hver rengøring. Tilsvarende for at skille støvsuger "Vitek", og tør det vil kræve yderligere tid. En støvsuger med pose kan simpelthen glide ind i hjørnet efter arbejde.

Blandt fordelene ved denne model ejere sige god sugeeffekt, ingen lugt af støv efter rengøring, et stort antal dyser, fås i et sæt, for forskellige typer af belægninger.

instruktion

Det indeholder en beskrivelse af komponenter og princippet om at samle de forskellige noder. Særlig opmærksomhed blev udbetalt til forfatterne beskriver de forholdsregler, der skal bruges "Vitek" støvsuger. Instruktioner forbyder brugen af enheden uden vand, med uidentificeret eller forkert indstillet af filtrene, tænde den, mens den kører. Producenter anbefaler ikke støvsugning af meget fint støv, brandfarlige væsker, cigaretskod, tændstikker, cigaretter og samle ved hjælp af vand. Også dette dokument beskriver i detaljer, hvordan de hvad Filtrene skal rengøres.

Ejere overtræder ofte instruktionerne, når de overføres til en støvsuger, "Vitek". Modelfoto afslører, at huset har to håndtag. For én, er det nødvendigt at løfte renere. For en anden - kun beholder. Tank er ikke designet til at håndtere hele maskinens vægt, så det kan ikke stå på stigningen og pause.

reparationer

Lejlighedsvis ejere står over for svigt af denne støvsuger. Den mest almindelige klage - falls sugekraft under rengøring, udstyr er stærkt opvarmet. Typisk er en støvsuger reparation "Witek" i dette tilfælde ikke nødvendig. Sådan fejl kan skyldes forurenede filtre.

I dette tilfælde skal de vaskes som beskrevet i instruktionerne. Effektreduktion kan skyldes en overtrædelse af integritet: forkert installeret vandbeholder er låget ikke lukket, slangen rives eller gummi forseglinger. For at bestemme placeringen af en utæthed, køre din hånd nok til kroppen og til at korrigere overtrædelser, afhængigt af deres natur.

Det er langt vanskeligere, når teknik i princippet ikke tændes. Hoover "Witek" i dette tilfælde kan repareres på servicecenter eller på egen hånd, at afmontere den med en skruetrækker. Særlig opmærksomhed bør rettes mod knapperne. Det faktum, at de er fastgjort til kroppen på låsene, der kan nedbryde, hvis du trykker dem unøjagtigt.

Garantien på støvsugeren er 12 måneder. En levetid, som i alle lignende srednebytovoy husholdningsapparater - 5 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.