SundhedPræparater

'Cortexin' - instruktioner kan forstås!

Det menneskelige nervesystem er måske den mest komplekse og lidet studeret område af medicin. Lægemidler, der bruges til at genoprette forstyrrede funktioner, bør bruges meget omhyggeligt. Næsten alle stoffer formål at forbedre metabolisme, eller genoprettelse af normal blodgennemstrømning i hjernen eller i det perifere nervesystem, selv læger er ikke altid klart, hvilke fejl opstod, så bør være meget omhyggeligt og anvende forsigtigt for at doserne af medicin. Patienter med blodcirkulationen i hjernen, såvel som andre fejl i driften af nervesystemet er tildelt "Cortexin". Instruktioner, der fulgte med din medicin er ikke altid klart for en person, der ikke har nogen medicinsk uddannelse. Hvordan, for eksempel for at forstå udtrykkene "neuroprotektive effekter" og "nootropisk agent". Men er det så nødvendigt at beskrive deres produkter producenter af medicin. Lægemiddel "Cortexin" og dens egenskaber kan beskrives lettere. Kultiveret person kan forstå princippet om dens drift nemt. I denne artikel forsøger vi at forklare princippet om "Cortexin" tilgængelige sprog.

"Cortexin" - kort om det vigtigste!

Lad os prøve at forklare i almindeligt sprog, hvad er denne mystiske nootropica - "Cortexin". Brugsanvisning indeholder oplysninger, at det aktive stof er et lægemiddel henviser til polypeptider, der tildeles i behandlingen af hjernebarken af dyr (svin og kvæg, ikke har nået den seksuelle modenhed). Nootropisk virkning af disse stoffer er at stimulere hjernens funktion, hvilket resulterer i forbedret hukommelse, stress, udvikle evnen til at koncentrere sig. Præparat "Cortexin" også har en neurobeskyttende virkning, hvilket betyder evnen til at beskytte neuroner (især sensitive nerve vævsceller transmitterer impuls til hinanden) fra ødelæggelse. Der er en række af sine medicinske evner antioxidant, vævsspecifik (at fremskynde stofskifte og gendanne) ejendom. Således kan som uforståelige medicinske termer forklares ganske tilgængelig, og patienten er i stand til at forstå, hvad der er "Cortexin".

Instruktioner dosering og en fremgangsmåde til modtagelse

Lægemidlet indgives intramuskulært, ved at opløse den tørre blanding i destilleret vand, fysiologisk saltvand eller 0,5% opløsning af procain. Lægemidlet kan anvendes selv i behandlingen af nyfødte. Dosis beregnes baseret på vægten af patienten, og administrationen er under overvågning af en læge. Injektioner lavet en gang om dagen for ikke mere end ti dage. Kurserne er gentaget en måned senere. Varighed af perioder mellem kurser bestemmes af en læge.

"Cortexin": indikationer for brug

Det stof, kan læger bruger til at behandle selv de mindste patienter. Ved indikationer omfatter:

  • traumatisk hjerneskade;
  • CNS;
  • svigt af blodcirkulationen i hjernen;
  • asthenic syndrom;
  • encephalopati;
  • cerebral parese;
  • epilepsi;
  • forsinkelser i udviklingen.

Desuden er det stof, der anvendes i en række tilfælde, der fastlægges af lægen.

Kontraindikationer til at modtage "Cortexin"

Vejledning til brug af lægemidlet kun indeholder to tilfælde af kontraindikationer: graviditet og amning. Som en bivirkning lægerne kalder en allergisk reaktion. Men den ukontrollerede brug af narkotika er uacceptabel, fordi processerne er meget vanskeligt at kontrollere i dette område.

Opbevaring og frigivelse

"Cortexin" forringes under høje temperaturer, så det skal opbevares i køleskab ved moderat fugtighed og en temperatur på ikke højere end ti grader. Drug recept, men ofte i praksis orlov fra apoteker uden recept udføres. Overtrædelse af dette bør dog ikke være en grund til selvmedicinering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.