SundhedPræparater

Vikasol: brugsanvisning

"Vikasol" - en særlig lægemiddel beregnet til behandling af blødning forårsaget af et lavt indhold af protrombin i blodet. Dens lægemiddel Vikasolum aktiverer aktiviteten af leveren til produktion af prothrombin og dermed øge blodkoagulation. Det er et vandopløseligt, syntetisk skabt af en analog af vitamin K.

Det er kendt, at mangel i blodet af nævnte vitamin genererer blødning. Det kan elimineres ved hjælp af "menadion".

For at vise produktet "Vikasol"? Brugsanvisning giver klare retningslinjer på området.

Medicinen er ordineret til

 • forskellige typer af blødning, gul lever atrofi, akut hepatitis;
 • til behandling af blødning (parenchymal kapillarrør, gemmoroidalnyh, nasal);
 • som forberedelse til aktioner eller i den postoperative periode;
 • mavesår blødning;
 • postklimaticheskogo kvindelig blødning eller juvenil karakter;
 • septiske sygdomme, lungetuberkulose;
 • forberedelse til fødslen;
 • trombopenichekoy lilla;
 • strålesyge ;
 • behandling af dårligt helende sår trægt granulering;
 • sygdomme i tyndtarmen, pancreas, dysenteri, længerevarende diarré.

Hvor hurtigt virkende "Vikasol"? Fremstillingen i en enkelt administration starter efter 7-12 timer.

Forløbet af lægemiddelbehandling og lægemiddelform bestemmes generelt af lægen.

Betyder "Vikasol", instruktioner til anvendelse af det tydeliggør fremstilles i form af tabletter, injicerbar opløsning.

Før de operationer mest almindeligt ordinerede "Vikasol" tabletter. De skal tages tre dage før operationen.

Børn under et år givet den mindste dosis "Vikasol". Vejledning til brug forklarer, at før, bør dosis ikke overstige 0,005 g per dag. Den maksimale dosis for børn op til to år - 0006 g

Den voksne dosis bør ikke være højere end 0,03g.

Tag denne medicin normalt en gang om dagen.

En særlig Kurset henvender sig til gravide kvinder. De drug "Vikasol" brugsanvisning insisterer på dette, givet på tidspunktet for ankomst til barsel hospital, så ved 12, og efter 24 timer, hvis fødslen er endnu ikke kommet.

Anmeldelser og læger og patienter taler om, hvad der sker i de fleste af lægemidlet er meget effektiv. Men hvis en eller anden grund tabletterne ikke har den ønskede handling, patienter ordineret injektioner af "Vikasol". Vejledning til brug, ikke overstiger den daglige dosis af 0,06 g, og hver 3-4 dages administration at tage pauser. Men i særlige tilfælde kan lægen ordinere højere doser af medicin.

Det er kendt, at lægemidlet "Vikasol", hvilken ansøgning er overdraget sammen med antibiotika, kræver forøgede doseringer samt i anvendelsen af mineralolier, dactinomycin.

Har du den narkotika "Vikasol" bivirkninger? Meget få af dem. Efter lang tids brug kan modtage overdreven blodkoagulering, trombose eller udvikle hæmolytisk sygdom (neonatal). Mulig rødmen i ansigtet, sjældent - bronkospasmer, svimmelhed, takykardi, ændringer i smag.

Ved ordination af medicin lægen tager højde for de "Vikasol" betyder. Han hjælper ikke, når sygdommen trombocytopenisk purpura og hæmofili. Desuden er lægemidlet kontraindiceret for mennesker der lider emboli (blokering af blodkar), trombose, overdreven blodpropper eller personlig intolerance "menadion". Det stof er ikke anbefalet til gravide kvinder og ammende mødre.

Dette stof har kun én analog "af menadionnatriumbisulfit." Grundlaget for denne medicin, som i "menadion" er et vandopløseligt vitamin K (syntetisk).

Det stof "Vikasol" udgivet flere russiske virksomheder: Irbit HFZ, Moshimfarmpreparaty, biosyntese. Derudover kan salget ses "Vikasol" udgivet i Ukraine.

På trods af at stoffet frit (uden recept) sælges på apotekerne, er det nødvendigt at anvende kun på lægens råd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.