SundhedPræparater

"Multi Tabs aktiv" - et kompleks af vitaminer og sporstoffer for aktive mennesker

I moderne apoteker solgt en masse af vitamin-mineral-komplekser, herunder den linje af produkter "Multi-tabs" fra det danske medicinalfirma Ferrosan nyder fortsatte popularitet. Da vitaminer er linjer dækker alle stadier af livet, fra den tidligste alder. komplekser vitamin er skabt til at opfylde behovene hos hver aldersgruppe. Således er "Multi-tabs aktiv" tænkt som et særligt vitamin-mineral kompleks for folk, der er vant til at opretholde en aktiv livsstil , og som har behov for vitaminer og mineraler er højere end den mere passive. Fremstillingen omfatter ginseng ekstrakt, som er kendt for sin styrkende effekt. Derfor, for at tage "Multi-tabs aktiv" formålstjenligt i første halvdel af dagen, er det bedre for morgenmad. Accept af lægemidlet om aftenen kan forårsage søvnløshed. Det stof kan administreres til patienter med diabetes og folk, der ikke kan tåle gluten og laktose. Kontraindikationer til modtager, er:

• forhøjet blodtryk;

• særhed komponenter;

• irritabilitet;

• graviditet og amning;

• under en alder af 12 år;

• hvis det er muligt, kramper;

Reception "Multi-tabs aktiver" omfatter:

• ved øget fysisk og psykisk stress for at opretholde den øgede effektivitet;

• til forebyggelse og behandling af hypovitaminose og mikronæringsstoffer mangel i kroppen;

• Når asteni ;

• i den periode af rekonvalescens og genoptræning efter en sygdom;

• i stressede situationer og psyko-emotionelle overbelastning;

• Når slankekure, ubalanceret og underernæring;

• at øge den seksuelle aktivitet af kvinder og mænd;

Du skal vide!

Modtagelse af lægemidlet medfører øgede action analeptika og stimulanser (kamfer, koffein mv). Lægemidlet er et antagonistmedikamenter indvirker på centralnervesystemet nedtrykning (barbiturater, antikonvulsiva, beroligende midler, et al.). I betragtning af muligheden for en overdosis af fedtopløselige vitaminer til at tage, er "Multi-tabs aktiv" i forbindelse med andre vitaminer og mineraler ikke anbefales. Tiden tager multivitamin komplekser er umulig, som fedtopløselige vitaminer ophobes i kroppen. Det begrundede brugen af vitaminpræparater kurser (fra to uger til en måned), så for en måned er det nødvendigt at tage en pause. Mens tage stoffet i urinen bliver klar gul farve, som er forårsaget af tilstedeværelsen i komplekset af vitamin B2, eller riboflavin. Det er ikke nødvendigt at være bange, det er normalt. Lejlighedsvis allergiske reaktioner.

Ferrosan Company producerer vitamin-mineralkomplekser ved mikroindkapsling, hvori de vitaminer og mineraler er indesluttet i individuelle mikrokapsler. Dette forårsager høj potens vitamin præparater linje "Multi-tabs". produktion vitamin i virksomheden er certificeret i henhold til de europæiske GMP-standarder.

Det russiske marked for lægemidler er ikke for meget af vitaminpræparater (måske kan konkurrence kan gøre gøre kun "Anti Vitrum" og "Anti-Complivit"), har en styrkende effekt svarende til "Multi-tabs aktiv." Anmeldelser af at bruge stoffet oftere positivt. En tablet af vitaminer sikrer et gebyr på livlighed og godt humør for hele dagen.

Som et resumé: forberedelse "Multi-tabs asset ginseng" på linje med europæiske standarder for kvalitet, det er en rimelig balance mellem kvalitet og pris, så hvis apoteket apoteket eller apoteket vil rådgive at købe komplekset, kan han have tillid til. Mange apotekere (fra personlig erfaring) som multivitamin forberedelser til sig selv og deres familiemedlemmer vælge præcis "Multi-tabs" produkter linje og anbefale dem til deres venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.