HjemlighedGør det selv

Hvordan man laver en disk Hiller for motoblock deres egne hænder?

Hvis du har et forstadsområde, så er det helt sikkert dyrke kartofler, dyrkning af som vil være lettere at producere ved hjælp af specialværktøj. Blandt dem er den disk Hyppeplov til motoblock. Med deres hænder dette værktøj kan produceres med lethed. Hiller simpel model af denne art kan foretages fra let tilgængelige værktøjer.

Produktion listernogo Hiller

Den enkleste løsning er at udføre Hiller fremstilling model, som har en fast bredde. Denne struktur er repræsenteret vinger, der er forbundet og noget fra hinanden, og er fastgjort til hinanden. Sådanne elementer i udstyret skal være 2. Grunden til, at vingerne er faste, ville det være umuligt at justere arbejdsbredden. Derfor vil bredden mellem senge skal rumme et værktøj, og ikke omvendt. Disc Hyppeplov til motoblock med deres hænder, som regel er lavet på baggrund af fabrik udstyr, bredden af capture værktøj er så lig med 30 cm, hvilket ikke er meget bekvemt, fordi bredden mellem kartoffel spredning tyder parameter svarende til 60 centimeter. Som listernyh Hillers funktioner er tilgængeligheden af tynde stivere. Den kan modstå overbelastning kultivatorer under den ødelagte værktøj ned i jorden.

Egenskaber Hiller variable bredder

Hvis du tænker på hvordan man laver en disk til motoblock Hillers, bør du vide, at disse værktøjer er mest nyttige, når du har variable bredder. Dette skyldes det faktum, at de har en reguleringsmekanisme, kan det bruges til at justere positionen af vingerne. Dette tillader en bredde mellem rækker, som kan ændres. Lignende furrowers anvendes i tandem med haveredskaber, som viser motoreffekten inden for 4 liter. a. og mere.

Blandt ulemperne ved et sådant værktøj kan identificere et betydeligt energiforbrug. Den største fordel ved disk Hillers er god kombination af instrument med motor-blokken. I processen med at bruge dette værktøj, vil du opnå den største effektivitet.

Hillers propeltypen

Før arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at undersøge tegninger disk Hiller til motoblock, men hvis du arbejder på at gøre, at du ikke har til hensigt at producere på egen hånd, kan du købe en propel værktøj. I hjertet af hans arbejde - særlige propeller kan forårsage jorden først knuses, og efter den er hentet fra ukrudt. Og først derefter løs jord anvendes til Hilling.

Funktioner af uafhængig produktion af disk Hiller

Inden du foretager disk Hiller for motoblock deres egne hænder, skal du forberede de nødvendige materialer. Det vil være nødvendigt at bruge en skabelon lavet af stål. Tykkelsen af sidstnævnte bør være lig med 2 mm. Fra internettet bliver nødt til at skabe sig en halv værktøjet. Work-data skal være bøjet, indtil de falder sammen med en radius, når du er klar til svejsning. Svejsninger skal håndteres kværn. Hvis det er nødvendigt, de elementer nødvendige podvarit, og efter en god ren. Til sidst, skal du få en glat metallag, som overflade skal være ideel.

Især fremstilling Hiller disk

Når disken er lavet Hiller for motoblock egne hænder, bør master-tegninger absolut overveje. Derudover skal vi huske, at bearbejdning af bladet skal være forberedt af det samme stål i tæthed. For at gøre værktøjet, skal du vælge den type disk. De vil være et stål blad, hvis tykkelse er 2 mm. Den datakomponenterne Hiller bør være lavere kanter for at være svinget. Da de grundlæggende betingelser favoriserer det faktum, at skiverne skal være symmetrisk i forhold til hinanden. Ellers vil værktøjet føre til den side, der vil komplicere arbejdet for gartnere. Når du opretter et design, kan du anvende bladet, som blev lånt fra den gamle boremaskine. Disse elementer, når de gøres Hiller disk til motoblock deres egne hænder, tegningerne, som du kan tage fra denne artikel, skal monteres i en vinkel. Desuden vil det være nødvendigt at modstå det trin mellem de nederste punkter af, som skal være lig med hjulet sporvidde. Denne parameter svarer til bredden mellem rækkerne. Parring elementer sammen kan foretages med bolte, er det tilladt at anvende og svejsemaskine. Diske skal være forbundet med hinanden ved en indstillelig adapter. Ud over diske, som hovedelementer rager værktøjsstativet, skrue vantskruer og snor. Den sidste af dem skal gøre med bogstavet T.

Hillers disk til motoblock hans hænder skal ske ved hjælp af vantskruer, som er nødvendige for at tilpasse rotationsaksen diske. Ved fræsere dette værktøj bør fastsættes ved hjælp af en stråle, der har vinger. I fremstilling og samling af komponenter skal omhyggeligt overholdt den angivne størrelse.

Udførelsesformer fremstilling værktøj

Disc Hyppeplov til motoblock egne hænder kan udføres ved hjælp af en af to teknologier. En af dem indebærer anvendelse af en variabel, og den anden - en fast arbejdsbredde for fløjene. Ved den første metode kan afstanden mellem skiverne ændres ved omlejring stativer.

Disc Hyppeplov til motoblock egne hænder kan konfigureres, så de er i stand til at lette arbejdet med værktøjet. For at gøre dette, skal du sørge for tilstedeværelsen af glidelejer. Når lejerne er installeret, kan du forbedre pålideligheden af instrumentet. Det er ikke nødvendigt at anvende den glidende bøsning.

Som konklusion

Under montering struktur til montering på Hiller fræsere skal bruge hitch beslag. For at gøre dette, det sidste konstaterede snor Hiller, det skal bruges skruer og holderen. Sidste bør fastsættes i det indre rum af afsnittet firkantede rør kors, udføres efter presning af elementerne til en tæt ydre overflade. hitching arm kan drejes ved hjælp af bolte, mens den snor kan være anbragt langs den langsgående akse i motoren kultivator. Efter dette, kan vi antage, at disken Hiller for motoblock egne hænder og gjort klar til brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.