TravelingRejsetips

Børnecentret "Curved kysten", Novosibirsk: Velkommen til eventyret

I shoppingcentret "Jupiter", som Gogol Street i Novosibirsk, venter børn teater og underholdning center "Curved kysten". Dette er et vidunderligt sted, hvor giver teaterforestillinger, invitere børn til at spille bløde zoner, ældre børn - i en fascinerende labyrint, kreative workshops og alt - i restauranten, med en særlig børnemenu. Og også i centrum for en børns frisør og en spillehal.

Child Development Zone

Børnecentret "Curved kysten" (Novosibirsk) gennemfører klasser på den omfattende udvikling af børn. De vigtigste retninger - viden, bevægelse og kreativitet. Engagerede her med børnene fra seks måneder til 14 år af de bedste lærere i byen. Hver af dem har sin egen forfatterens teknik. Efter klassen, kan du slappe af i spillelokalet.

Der i midten og nu vinder popularitet en ny trend - hovedregning. For børn organiserede Studio Smarty børn 6-12 år. Samt åbent atelier breakdance fra Deka Dance School. Den er designet til børn fra 6 til 14 år.

fabelagtige område

I "Lukomorye" teater af et professionelt team af skuespillere. Unik, moderne scene udstyr og en hyggelig lounge tiltrække et stort antal unge seere. Sæder 74. Denne komfortable stol-transformere. Spil forestillinger er opdelt efter alder fra to til fem, 4-7, 7-11, for teenagere og endda voksne.

I marts fairyland "Lukomorye" giver sit publikum en gave - en repræsentation af "Puppy Patrol -. Jægere spøgelser" Børn ved allerede, at "Puppy Patrol" altid hjælper dem, der virkelig har brug for hjælp. Der er ikke sådan opgave, hvorfra helte ikke ville have fundet ud af! Men denne historie - enestående. Hvalpe vil stå en meget mystiske og mystiske hændelser, der opstår i en legetøjsforretning. Hvorfor skulle ejer bolde smadre ruder, og dukkerne er svævende nær loftet? Hvem er de hooligans? Men uden tvivl, vil Sky med din favorit kammerat Marshall og Chase forstå og vil sætte tingene i orden. Og med hjælp fra de små gæster i teatret! Ved afslutningen af alle venter for "papir" diskotek.

tæt samarbejde

Børnecentret "Curved kysten" (Novosibirsk) gennemfører en række fælles aktiviteter med børnehaver og skoler i distriktet. Centret arrangerer fantastiske informative og underholdende lektioner for elever i forskellige aldre. Arbejdere forberede og organisere sightseeingture, tema diskotek og teaterforestillinger.

Er i centrum af den opsøgende medarbejdere cyklus for ældre grupper af børnehaver og folkeskoler.

Børnecentret "Curved kysten" (Novosibirsk) perfekt arrangerer graduering i børnehave og grundskole. Børn vil have det sjovt, leg, teater programmer med obligatorisk diskotek. I løbet af aftenen, børnenes tur 'i hytten af Baba Yaga og testet mystisk rute gennem en enorm labyrint. Særskilt, efter forudgående aftale med forældrene, er der en mulighed for at organisere en buffet med individuelt beregnede børnemenu.

"Kun en gang om året"

Finding Neverland "Lukomorye" ved bedre end nogen, hvordan man kan organisere og gennemføre en barndom ferie. Banquet Manager vil opfylde alle ønsker og legemliggøre selv de mest utænkelige idé. Og for at forberede en række af de forslag, der vil overraske og glæde barnet.

Voksen barns fødselsdag i "Curved kysten" - en ferie uden bekymringer. I hjertet af al organiseret: en gallamiddag, en kage af enhver kompleksitet, underholdning, egnet til alder, køn og temperament af barnet, bolde og andet udsmykning af hallen og fest.

Teatret og underholdning center "Buet kysten" (Novosibirsk), anmeldelser bekræfte dette, hver ferie tema er børns glæde. Især elskede partiet, dedikeret til den fødselsdag i stil håndlangere eller Fixiki. Ikke mindre interessant rejse med fantastiske helte, med helte den animerede serie "Puppy Patrol", med Alice i Eventyrland, eller bare søge efter mystiske skatte.

Og vigtigst for familiens budget - omkostningerne vil være ganske fornuftig.

Om sommeren, den "Curved kysten" særlige tilbud: fødselsdag fødselsdag Gratis adgang (skal vise en fødselsattest).

Vær med!

Børnecentret "Curved kysten" (Novosibirsk) tilbyder forældre for et tættere samarbejde for at købe et abonnement. Han var på kursusdage giver barnet interessante og spændende bonusser. Dette kan være et besøg til hallen af spil. Her magi og spekulerer: big mystisk labyrint Malyshkova by interaktiv sandkasse, trampolin og anden underholdning. Eller, for eksempel, visning og samtidig deltagelse i animationen tematiske program. I børnenes restaurant af ejeren af abonnementet har evnen til at købe mad fra børnemenuen eller te (kaffe) og de voksne desserter til 10% mindre. Og også bestille takeaway kage med 15% rabat.

I løbet af de sessioner, forudsat reservation af billetter, billet giver 50% rabat på barnets billet til teatret "Curved kysten". Og voksne, men kun når afhængig af tilgængelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.