SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er en endometriepolyp

Endometriepolyp - en lille grad på indersiden livmoderslimhinden væg. Fastgørelsen til livmodervæggen sker ved hjælp af specielle ben bestående af blodkar. Polypper kan være enkelt eller flere. Flere polypper kaldet polypose. Dimensioner formationer kan variere fra 2 mm til 2 cm, sådan variation skyldes evnen hos celler af endometrisk vækst. Uddannelse er klassificeret som godartet. Polyp i sin struktur matcher fuldstændigt strukturen af endometriet, men nogle gange er der tale om forskelle i den cellulære eller kirtelsystemet sammensætning, men i dette tilfælde taler vi om uddannelse af god kvalitet. For at udelukke onkologi foretage målinger polypper for kræftceller.

Årsager til dannelsen af polypper

Hvis du har fundet en polyp af endometriet, kan årsagerne være som følger. Sygdommen er oftest diagnosticeret hos kvinder 40-50 år, så lægerne har tendens til at associere deres uddannelse i strid med hormonbalancen i kroppen på samme tid opstod et arnested for infektion i livmoderen. Bidrager til dannelsen af talrige polypper gøre aborter resulterer i skadede indervæg af livmoderen.

Hvor tydelig endometriepolyp?

Som allerede nævnt ovenfor, kan registrere endometriepolyp på planlagte scanninger. Kan manifestere sig polypper vokset op til en stor størrelse, som følger:

  • spotting et par dage før og efter menstruation;
  • opstod pludselig blødning i midten af cyklus ;
  • alle former for isolation efter come overgangsalderen;
  • fraværet af en planlagt graviditet med en regelmæssig sex liv.

Hvis du ønsker at forhindre endometriepolyp, bør de ovennævnte symptomer være en årsag til at søge lægehjælp.

Hvilke undersøgelser kan hjælpe med at diagnosticere tilstedeværelsen af polypper i livmoderen?

Konventionel ultralydsdiagnose er ikke egnet til påvisning af polypper i uterus, kan denne type undersøgelser bestemme tilstedeværelsen af polypper, hvis de dyrkes og gået ud over sine grænser. Bestemme dem i livmoderhulen hjælper ultralydsundersøgelse ved anvendelse af kontrastmidler opløsninger, som tidligere er indført i hulrummet gennem katetret. Hvis der findes endometriepolyp, det er uønsket at fjerne "touch" for at undgå yderligere skader foci. Den mest skånsomme måde at fjerne tilbyder hysteroskopi, i hvilket er muligt præcist at fastslå det sted, fastgørelse af polyp og fjern den med minimal beskadigelse af livmodervæggen. Efter polyp fjernelse sendes procedure til histologisk undersøgelse, som er beregnet til at identificere strukturen af tumorer og tilstedeværelsen af kræftceller.

Taktik behandling af endometriepolypper

Konservativ behandling under anvendelse af hormonale stoffer ikke har en terapeutisk virkning på den polypper kan kun fjernes ved hjælp af hysteroskopi. Hvis en eller anden grund en kvinde i den fødedygtige alder giver op denne metode til at fjerne og accepterer at "skrabe" livmodervæggen, bør det være klar til re-dannelse og vækst af polypper. "Curettage" procedure viser damer i overgangsalderen, fordi der på denne tid af endometriepolypper ofte kombineret med dens hyperplasi.

Efter fjernelse af polypper kvinde udnævnt hormonbehandling, som primært formål at forhindre en gentagelse af, og giver en chance for at en kvinde i den fødedygtige alder at blive gravid.

Hvis behandlingen udføres er opfyldt, og dannet polypper igen, udføre proceduren endometrieablation (absolut udfrielse fra det indre lag af livmoderen). Efter denne procedure, graviditet er umuligt, så det holdes på overgangsalderen.

Hvis histologisk analyse viste tilstedeværelsen af cancerceller i en polyp - foretaget den operation fjerne livmoderen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.