SundhedSygdomme og betingelser

Kolde fødder og hænder: årsager og behandling. Hvorfor er de hænder og fødder ofte koldt?

Liget af hver person er altid på en bestemt måde indikerer problemer. nogle tilstand af kroppen, kan dog forekomme ganske normal person. I denne artikel vil jeg fortælle dig hvorfor, og afhængigt af, hvad der kan være kolde ekstremiteter af hænder og fødder.

Årsag 1. vasoneurosis

Hvorfor en person kan have kolde hænder og fødder? Årsagerne er mangfoldige. Men ofte dette symptom er en konsekvens af sådanne sygdomme som dystoni. Det er værd at sige, at denne sygdom er mere tilbøjelige til at byboere end landområder. Associerede symptomer på samme tid: hyppig hovedpine, forvirring, hjertebanken, døsighed. Forskellige problemer kan opstå med skibene. Ved denne sygdom blodcirkulationen i kroppen, hvilket fører til, at en menneskelig hånd og håndflade kan permanent koldt.

Årsag 2. Anæmi

Kolde fingre og tæer kan være tegn på en sådan sygdom som jernmangelanæmi. I et sådant tilfælde den person i kroppen der er en mangel på denne sporstoffet jern. Og dette igen, fører til det faktum, at kroppen mister varme meget hurtigere.

Årsag 3. Fejlernæring

Hvis en person er meget kolde fødder og hænder, kan årsagerne være lurer selv i den forkerte kost. Nemlig - i forbruget af primært lav-kalorie mad. Meget ofte dette symptom er observeret hos kvinder, der er konstant udmattende din krop med alle mulige diæter. Man skal huske, at for den normale krop har brug for hver dag for at forbruge nok kulhydrater, proteiner og fedtstoffer samt sporelementer. Hvis en person spiser lidt fedt, kroppen mister varme hurtigere end normalt, og der forårsager kolde ekstremiteter.

4. Årsag thyroidsygdomme

Konstant kolde hænder og fødder kan være blandt de mennesker, der har problemer i skjoldbruskkirtlen (skjoldbruskkirtlen). I nogle lidelser kroppen producerer utilstrækkelige mængder af hormoner for normalnoogo driften af kroppen. Som et resultat, en person nok energi, det ofte fryser uden grund. Forstå, at personen er et problem med skjoldbruskkirtlen, kan hjælpe følgende symptomer:

 1. Irritabilitet.
 2. Glemsomhed.
 3. Uregelmæssighed af menstruationscyklus (for kvinder).
 4. Følelsen af "klump" i halsen.
 5. Hæshed.
 6. Hårtab.
 7. Dårlig hud tilstand.
 8. Vægtøgning i den normale energibesparende tilstand.

Hvis i det mindste nogle af de symptomer, der er anført ovenfor, er det nødvendigt at søge lægehjælp. Faktisk kan foruden de kolde ekstremiteter af sygdom i skjoldbruskkirtlen mere negativ indvirkning på kroppen.

Reason 5. Dårligt udviklede muskler

Altid kolde hænder og fødder af de mennesker, der dårligt har udviklet muskler eller hvis krop er ikke tilstrækkeligt fysisk udviklet. Alt er enkel. Efter konstant belastning fører til en forbedring i blodgennemstrømning. Ellers blodet er ikke nok forsyninger organer. Derfor kan der opstå en konstant følelse af kolde ekstremiteter.

Årsag 6. Beklædning

Hvis en person har kolde hænder og fødder, kan årsagerne være lurer selv i tøj. I dette tilfælde endnu en gang spille rollen som normal blodgennemstrømning. Hvis tøj eller sko er for stramt, kan blodet ikke helt fodre visse dele af kroppen. Der forårsager dette symptom.

Grunden 7. Specifikke sygdomme

Hvis en person er konstant meget kolde hænder og fødder, kan det være tegn på følgende sygdomme:

 1. Raynauds syndrom. I dette tilfælde påvirker de små terminale skibe som kapillærer, arterier og arterioler.
 2. Sklerodermi. Det er en sygdom associeret med bindevævssygdom. Denne sygdom er systemisk.

Det er værd at sige, at det er en autoimmun sygdom, der er forårsaget af funktionsfejl i immunsystemet.

Grunden 8. arvelighed

En anden grund til kolde hænder og fødder er en mand - en arvelig faktor. Så hvis et lignende fænomen havde nogle familiemedlemmer, er der risiko for dens opståen der, og repræsentanterne for den næste generation.

9. Årsag Forkølelse

Kolde hænder og fødder kan være en person, der er syg selv en almindelig forkølelse. I dette tilfælde, at patienten ofte er ændringer i temperatur, når han føler kulden, så varme. Ekstremiteter i dette tilfælde også reagere på denne tilstand og er ofte permanent eller skiftevis kold.

Reason 10. Præparater

Kolde fingre og tæer kan også være de mennesker, der bliver behandlet immunmodulerende eller hormonterapi. Problemet opstår på grund af virkningen af visse stoffer i medicin, den menneskelige krop.

grudnichki

Det sker ofte, at småbørn kolde fødder og hænder. Årsagerne til dette er enkel: hele pointen er, at der inden udgangen af det første år af livet hos børn er endnu ikke sat varmeregulering tilstand. Dette er hvad der kan forårsage et problem som kolde hænder og fødder.

Sådan kommer du videre?

Før du tager visse handlinger, du har brug for at forstå, hvorfor kolde hænder og fødder i mennesket. Så for dette skal du gå se en læge. Først skal du konsultere en terapeut. Endvidere vil det sende det samme til den rigtige patient på området. Efter alt, kun fjerne årsagen, og du kan klare problemet.

Hvad skal man gøre?

Hvis en person har bestået alle de nødvendige test og fandt, at årsagen til kolde hænder og fødder er ikke visse sygdomme, er det også muligt at prøve at klare dette problem alene.

 1. Kontrasterende hælde perfekt forbedre blodcirkulationen. Men her skal vi huske, at det er nødvendigt proceduren for at starte med en lille temperatur kontrast, gradvist at øge den. Den dramatiske deltagelse i denne form for liv kan være en rask person.
 2. For at klare kolde ekstremiteter kan massere eller gnide på huden. En sådan indsats er også dejligt at forbedre blodcirkulationen.
 3. Sport er et andet middel til kamp med kolde hænder og fødder. Og alle, fordi det ikke blot forbedrer omsætning, men også en positiv effekt på tilstand af organismen som helhed. Således under øvelsen den menneskelige krop udsender store mængder af varme, der kan varme alt, selv de fingre og tæer.
 4. Varme drikke. Hvis en person, afhængig af den omgivende temperatur bliver kolde hænder og fødder, kan du prøve varme drikke. Oftest gives præference til en varm te eller kaffe. Hvis en person er på ydersiden, varme ikke kun hænder og fødder, men hele kroppen er mulig ved hjælp af gløgg (varm vin).
 5. I koldt vejr, skal du vælge tøj og sko ordentligt. Så bør alle husholdningsartikler ikke hæmme bevægelse og være for tæt på. Desuden skal sko og tøj være lavet af naturlige materialer.
 6. I sommeren, er du nødt til at hvile så meget som muligt i åbne reservoirer. Dette er nødvendigt for at forbedre kroppens varmeregulering. Efter temperaturen falder perfekt uddannet krop og i den kolde tid af året til at hjælpe kroppen med at tilpasse sig hurtigere til gaden.
 7. En anden ganske effektiv måde, hvordan man håndtere kolde hænder og fødder - tager regelmæssigt fiskeolie. Det er i stand til at øge organismens resistens mod kulde. Hvis kolde hænder og fødder forårsaget af lave niveauer af hæmoglobin i blodet, i dette tilfælde er det nødvendigt at anvende store mængder af granatæble saft og græskar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.