SundhedSygdomme og betingelser

Vagotonia: hvad det er, og hvordan sygdommen manifesterer sig? vagotonia behandling

Børn, der har tegn på vegetative lidelser ledsaget af træthed, dårlig søvn, og tilstedeværelsen af andre yderligere problemer, lider af denne sygdom som vagotonia. Hvad er det og hvordan at manifestere sygdommen, fordi det ses ikke kun hos børn, men også hos voksne i dag, og definere. Også finde ud af, hvad er symptomerne på denne lidelse, og hvordan man kan bekæmpe den.

definition

Sikkert de fleste mennesker ikke kender betydningen af ordet "vagotonia", hvad det er, og i almindelighed fra, hvad det er i området. Og det er et udtryk fra den medicin, betyder det, dominans parasympatiske del af det autonome nervesystem overaktivitet af det sympatiske side af hende. Klarere definition af ordet, der skal tydes på grundlag af de indikatorer for sygdommen.

symptomatologi

Vagotonia Symptomerne kan omfatte:

 • Svedende.
 • Huden bliver kold og fugtig.
 • Der bradykardi (arytmi hvori pulsen bliver mindre end 60 slag per minut).
 • Der er en tendens til at besvime.
 • Hypersalivation (øge udskillelsen af spytkirtler).
 • Respiratory arytmi.
 • Patienter bliver langsom, tøvende, flegmatisk, malovynoslivymi, tilbøjelige til depression.

 • Problemer med fordøjelsesorganerne: diarré, eller omvendt, forstoppelse, mavesmerter, hævelser under øjnene, allergiske reaktioner af forskellig oprindelse.
 • Patienten kan være en sammentrækning af eleverne.
 • Fedme.
 • Dårlig kulde tolerance.
 • Gain erektion.

vagotonia børn

Det sker, at vores foretrukne lille dreng og lille pige, der lider af denne sygdom. De børn med denne diagnose kræver mere opmærksomhed fra deres forældre. Hvis de ikke får det, kan de let bliver deprimerede, begynder at handle op, der er problemer med søvn. Hukommelse af piger og drenge er ikke særlig god, men kreativ tænkning er normalt udviklede sig meget godt, at tillade dem at huske end fakta og billeder. For eksempel, at en sådan kiddies lettere huske et telefonnummer med henblik på at trykke på knapperne på enhedens tastatur end de faktiske nodenumre selv.

Også børn med en diagnose af "vagotonia" ofte er overvægtige, men på samme tid, de ikke spiser. Disse drenge og piger er ramt af sygdomme i det vestibulære apparat. For eksempel kan de være meget klippe i transport. I dette tilfælde er det vigtigt at omdirigere opmærksomhed af barnet i en anden retning. På lang vej at komme til hjælp almindelige pastiller eller for eksempel nogle spil (tælle køretøjer, der kører i den modsatte retning, og så videre. N.)

årsager til

De hyppigste forekomst faktorer sådanne sygdomme som vagotonia, hvor symptomerne er blevet beskrevet ovenfor, er:

 • Neuroser.
 • Mindre hjerneskade.
 • Stem og hypothalamiske lidelser.
 • Arvelige abnormiteter i nervesystemet.
 • Mental spænding, følelsesmæssig overbelastning.

Vagotonia: behandling af sygdommen

Terapien af denne sygdom er vanskelig, og at gøre dette skal være en specialist. Men for at reducere symptomerne på sygdommen kan være ganske simple metoder.

 • Når mild skade bør opretholde en sund livsstil: ryger ikke, drikker alkohol, søvn i mindst 8 timer, engageret i morgen øvelser og gymnastik, og det er tilrådeligt at gøre dette udendørs. Alvorlige sportsgrene som vægtløftning eller fodbold, er det ikke nødvendigt at gøre, men det forfriskende sæt øvelser vil gavne patienten.

 • Korrekt ernæring er meget vigtig i behandlingsperioden. For at gøre dette, bør udelukkes fra kosten af fedtstoffer, salt, sukkerholdige fødevarer. Men friske grøntsager, frugt, korn (særligt høje i magnesium og kalium) bør indtages nødvendigvis.
 • Vand behandlinger til at hjælpe med at håndtere vagotonia. For at gøre dette, er ideelle aktiviteter såsom svømning, sauna, spa-badeværelser. For børn anbefalede salt, nåletræ, radon bade, triturering med koldt vand.
 • I dette tilfælde kan diagnosen udpege en ekspert kropsmassage.

Terapi under anvendelse af narkotika

Vi har allerede regnet ud, hvordan at manifestere vagotonia hvad det er, og hvordan man skal behandle denne sygdom uden brug af narkotika. Men i alvorlig og kritisk tilstand af patienten ordinere medicin eksperter. Ofte er det lægemidler med sederende antidepressiva med vitamin komplekser, genoprettende og angstdæmpende midler. Ofte, lægen ordinerer behandling tabletter med fysioterapi. Anbefales Børn med irritabilitet angst for at drikke fitosbory: salvie, tjørn, baldrian, perikum. Dette kompleks består af græs, har en beroligende virkning. Behandlingsforløbet er normalt langvarig - fra 3 til 12 måneder.

Udover tinkturer og ekstrakter, kan bruges af forskellige typer te.

Med utilstrækkelig beroligende virkning ved behandlingen kan anvendes vagotonia anxiolytika og antipsykotika.

Helt slippe af med denne sygdom er ikke så enkelt, men hvis en person klart ville overholde alle anbefalinger fra lægen, vil det i høj grad lette hans tilstand og give ham ro i sindet.

Nu ved du, om denne sygdom som vagotonia. Hvad er det, og hvad er dens manifestationer, vi også fundet. Så kan denne sygdom opstå af flere grunde, som er for det meste forbundet med følelsesmæssige spændinger, stress, neurose. Diagnose "vagotonia" kun i stand til en erfaren specialist, så forringelsen af barn eller voksen-status, skal du sørge for at se en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.