HjemlighedVærktøj og udstyr

Vandpumpe - feeder "liv"

Cirkulerende vand pumpe er et af de vigtigste elementer i ethvert hjem varmesystem, samt at forsyne den med vand. Det giver til tvungen cirkulation af væske manifold og er også involveret i klimaanlægget. Det ligger i den industrielle, landbrugs- og beboelsesejendomme. Pumpehus er et fremragende valg, fordi det har en enkel struktur, kendetegnet ved deres holdbarhed og forbedret ydeevne. Når der anvendes våd rotor de er helt stille, og brugen af automatisering tillader dem at fungere som en konstant og udviser integration som en automatisk timer. Dette system kan reducere strømforbruget, som i den automatiske procedure justerer driften af anordningen ifølge den eksisterende tryk, tid på dagen eller sæsonbetingede ændringer.

Højtryk vandpumpe

Denne type pumpe er vidt udbredt i husholdningsbrug. Bruges til at øge vandtrykket i de forskellige punkter i rørledningen (bruser). Vandpumpen af denne type bruges til trykforøgning i privat vandforsyning. Det giver enheder, såsom kedler, gas kolonne, opvaskemaskiner og vaskemaskiner, et vist tryk sats i rørledningen. Det skal bemærkes, at under drift de ikke producerer ekstra støj, har høj pålidelighed og holdbarhed. Den elektriske motor er beskyttet af systemet, forhindrer kortslutninger.

Vandpumpen er et glimrende valg til private hjem, hvor der er behov for ekstra tryk i vandsystemet. For alle sin høje ydeevne, de har en kompakt størrelse, hvilket i høj grad forenkler installationen i vandsystemet. Også, de er ganske nem at betjene. Husk, at det er forbudt at anvende denne mekanisme til overførsel af brandfarlige væsker!

drænpumpe

Det bruges til at fjerne store vand klynger, der vises efter kraftig regn og oversvømmelser. Kan anvendes til pumpning af spildevand og spildevand (regnvand, grundvand). I sin klassifikation opdelt i overfladen og druknede.

Drænpumpens hus er fremstillet af et kemisk neutralt materiale kan modstå et aggressivt miljø. pumpe hjul er lavet af et materiale med lav vægt, god korrosionsbestandighed og lav vedhæftning. Apparatet og formen af hjulet bestemmer opdelingen i undertyper pumpe (halvåben, single-kanal, og den frie strømning hjul med shredder mekanisme).

Anvendelsen findes både i den hjemlige sfære, og kloak. Sidstnævnte kan arbejde med fiber og væsker, således at de har et faststofindhold. I direkte afhængighed af pumpetype er evnen til at passere partikelstørrelse på 3 til 12 mm, og for spildevandspumper - op til 100 mm. Du kan statisk indstille pumpen til at arbejde, og at bruge sin mobil, skiftende fra et sted til et andet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.