SundhedAlternativ medicin

Bath Zalmanova: beskrivelse og fotos

Zalmanova bad på basis af terpentin er i øjeblikket vinder mere og mere popularitet. Denne specielle form kapillyaroterapii giver fantastisk resultat. Hjælper slippe af mange sygdomme og cellulite. Bidrager til opnåelsen af harmoni. Effektiv under kolde. Oplad kroppen med kraft og energi. Omdan huden, hvilket gør det mere glat, smuk og fast.

Action Zalmanova bade

Grundlæggeren er Dr. skipidaroterapii Zalmanov. Det var ham, der i begyndelsen af det XX århundrede har udviklet denne teknik, som stadig bruges i forskellige hospitaler og sanatorier. Omhyggeligt studere problemet med vand terapi, har lægen identificeret en række medicinske egenskaber af almindeligt vand. Fundet, at vekslende varme og kolde bade har en positiv effekt på den menneskelige kapillarsystemet, afbalancerer blodgennemstrømningen i forskellige organer, genopretter nedsat stofskifte. Ved hjælp af denne viden, introducerede han i medicin forskellige typer af terapeutiske bade. Dette ben, urt, salt, hånd terpentin og vand behandlinger. Med hjælp fra terpentin bade anbefales Zalmanov at arbejde på hele overfladen af huden, for at forbedre omsætning i hele kroppen. Terpentin bade helt naturligt. Deres virkning skyldes terpentinolie, ekstraheret fra harpiksen nåletræ.

Lægen var sikker på, at den korrekte behandling af kroppen og dens regelmæssig foryngelse kan forlænge en persons liv at være en hundrede. Faktisk i årenes løb, er det vaskulære system tilstoppet. Der permanent afregne salte vises kolesterol plaques og andre skadelige stoffer. Så at kroppen forbliver sund, du har brug for at slippe af med sådanne "skrald". Og tillade ilt og næringsstoffer til frit at flyde ind i den menneskelige krop væv. For at gøre dette, klare alle kanaler (kapillærer, arterier, arterioler, og så videre. D.), som er de komponenter, og aktivere dem. Dr. Zalmanov i praksis bekræftede, at terpentin bade stimulerer kapillære nuværende trigger processer af metabolisme i fedtvæv og i hele kroppen. Stimulere vægttab og foryngelse funktion. En gavnlig virkning på hele kroppen.

Indikationer

Zalmanova bade er det magiske kugle. De er i stand til at befri kroppen af et væld af sygdomme. De er ofte anbefales til sygdomme:

 • kardiovaskulære system;
 • fordøjelseskanalen
 • broncho-pulmonale system;
 • blod;
 • endokrine kirtler;
 • Centralnervesystemet;
 • kirurgisk natur;
 • renal organ;
 • uorgenitalsystemet;
 • Ent-organer;
 • øje;
 • gynækologisk;
 • huden;
 • fælles og bevægeapparatet.

Terpentin bade Zalmanova læge har ordineret til børn under samme sygdomme som voksne. Anbefal dem i kronisk træthed og for at genoprette funktionaliteten. De forynge kroppen og give styrke. Vedligehold skønhed og sundhed.

Kontraindikationer

På trods af de åbenlyse fordele, der er Zalmanova bad, kan de ikke tages, hvis en person lider en åben form for tuberkulose, arytmi og hjertesvigt 2 og 3 grader. Forbud er hypertension, beliggende på II-III udviklingsstadium. Det er umuligt at ty til sådanne foranstaltninger, hvis nogen øgede hudsygdomme og fnat. Kontraindikation er betændelse i den akutte fase og under forværring af kroniske sygdomme. Ikke udnævnt bade personer med maligne sygdomme, graviditet, og borgere, der er overfølsomme over for terpentin.

Smerter i leddene, der opstår efter indgrebet samt en lille stigning i kropstemperaturen, ikke grundlag for annullering vandaktiviteter. Hvide bade anbefales til folk, der har lavt eller normalt blodtryk. Gul - personer med højere indeks.

Bade til Zalmanov: instruktion

Skipidaroterapiya er opdelt i tre hovedfaser:

 • Fremstilling af badet;
 • adoptionsprocedurer;
 • ferie.

I det første trin badet er fyldt med vand 36 + (+ 1) ° C til sit oprindelige niveau, der er placeret under åbningerne sikkerhed udledning 10 cm. Den grundigt terpentin legeme nedsænkes i væsken, jo større vil være resultatet. Derefter hældes den ønskede dosis Zalmanov opløsning færdigretter, som skal være mindst 0,5 liter. Og stoffet fortyndes med varmt vand fra en vandhane. Løsningen rør godt med en ske og hæld i badet, hvor hans hænder en gang mere blandet.

Det andet trin er et bad modtagelse. Proceduren tager noget tid, så du skal markere sin begyndelse. Efter nedsænkning i badet kroppen, åbne vandhanen og hælde varmt vand, således at temperaturen steg med 1-2 ° C. På dette tidspunkt så afslappende kroppen og ligge stille i 10-20 minutter. For hvidt bad bør temperaturen være op til 39 (+ 1) ° C. Gul kræver temperatur i 40,5-42 ° C. Temperaturen af de første terpentin bade bør ikke overstige 39-40 ° C.

Et særligt øjeblik i at tage et bad - fremkomsten af sved. Når det sker på ansigtet bør være fuldstændig vand behandlinger med det samme. Dette betyder, at rensningsprocessen kører, og legemet har nået det ønskede niveau. Ved afslutningen af begivenheden ikke tørre huden. På kroppen kaster et håndklæde eller badekåbe. Umiddelbart ligge ned i sengen.

Den sidste etape - en ferie. At det vil give fra terpentin bade maksimal effekt. Blive i sengen skulle være 1-2 timer. Vi skal forsøge for denne gang meget sved. Til dette formål er det nødvendigt at gå i dækning med et tæppe, eller bedre to. Det anbefales at drikke varm te fra urter, der har diaphoretic effekt. Det er den måde, det bør være afsluttet behandling bade Zalmanova.

Typer Dr. Zalmanova bade

Alle procedurer terpentin Zalmanova metode er opdelt i badet:

 • hvid;
 • gul;
 • blandes;
 • tør.

Mellem disse procedurer er forskellige i sammensætning og mekanisme af implementering. Hvid og gul bad kombinerer ejendom normalisere kapillær blodgennemstrømning. De har også bakteriedræbende og bedøvende handling. Evnen til at køre selvhelende processer. I sammensætningen af det blandede bad påvirker blod trykindikator og slags sygdom. Tørre udførelsesformer er cremer med de samme bestanddele, der er indeholdt i de gule bel og terpentin opløsning. Terpentin bade Zalmanova stand til at give et godt resultat. Men kun ved nøje at observere metoder til deres gennemførelse.

hvid bad

Hvid bad Zalmanova bidrage til fuld offentliggørelse af kapillarrøret systemet. De træner fartøjer, moderat forhøjet blodtryk, fremmer dybere åndedræt, øge mængden af ilt, der kommer ind i lungerne. Desuden har sådanne arrangementer slappe muskler og brænde en metabolit, mætte blod aminosyrer. Under proceduren, kan der være en let prikkende fornemmelse i området af lår, kalve, ryg og bækken. Varigheden af begivenheden bør ikke overstige 45 minutter.

Salicylsyre i opløsning forstærker lokalirriterende ejendom terpentin og fremskynder genvinding af huden. Det har en antibakteriel virkning. I kombination med sæbe løsner dermis og gør penetration terpentin dybere. Bad egnet til mennesker med lave og normale niveauer af blodtryk. Denne emulsion ikke forårsager overdreven sved, men blot forbedrer vævsoxygenering, blodcirkulationen. Hvis en kraftig stigning i trykket ved afslutningen af den procedure, du har brug for at gå til blandet badning eller gul.

Gul terpentin procedurer

Gul bad Zalmanova anbefales for højt blodtryk. Emulsion udvider kapillærerne og sænker hastigheden. Desuden eliminerer toksiner, fremskynder stofskiftet, fjerner aflejringer i væv, hængslingspanden og endoneurium. Stimulere blodcirkulationen. Opløsningen indeholder ricinusolie, olein og sodavand. Komponenter udgør på overfladen af vandfilmen holder temperaturen i badet. Under proceduren kropstemperaturen stiger, er en terapeutisk virkning, løse forskellige aflejringer opløse sedimenter, stimulerer sveden. Den forekommer gennem huden fjernelse af natriumioner og urea. Men ingen puls levendegør. Ikke accelereret og vejrtrækning processen.

Blandet bade på grundlag af terpentin

Mange mennesker kan lide badet af Zalmanov. Anmeldelser af dem hævder, at de helt slappe af i kroppen, giver energi og lindre træthed. Medlemmerne siger, at en blandet type procedurer er universelle. Det kombinerer virkningen af begge emulsioner. Eftersom hvidlud øger blodtrykket og reducerer dets røde, derefter ved at kombinere kan skabe de gunstigste betingelser for behandling.

De begynder at tage et bad med temperatur 37 ° C. I løbet af de næste fem minutter, blev vandet justeret til 39 ° C Ved modtagelse af fjerde terpentin badtemperatur i 12 minutter, indstillet til 40 ° C. Og da den sjette stå 41 ° C. Når der modtages de 12 nd procedurer Badets temperatur bør være 42 ° C. Grad skal øges gradvist. Har en temperatur på 41-42 ° C må ikke overstige fire minutter.

Hvad kaldes tør bad?

Unikke moderne teknologi har gjort det muligt at skabe en særlig agent. Fløde "Kapilar" (ellers det kaldes en "tør bad Zalmanova") indsat mange nyttige stoffer. Gum indeholder materiale og olie: pebermynte, kamfer og gran. Strukturen betyder tilsat dihydroquercetin repræsenterer bioflavonoid sibirisk lærk og beskytter mod de skadelige virkninger kapillærer. Påfør produktet du har brug for mindst tre uger, hver syv dage, at tage en pause i en uge. Brug blodudtrædninger, hæmatomer, venøse kredsløbsforstyrrelser, stammer og andre lignende sygdomme.

Terpentin bade Zalmanova: brug i hjemmet

Ingen grund til at gå til et sanatorium for at tage et bad på Zalmanov. Alle behandlinger kan arrangeres derhjemme. Dette vil kræve:

 • bad;
 • vand (både koldt og varmt);
 • termometer med en skala ved 50 ° C;
 • målebæger ;
 • sphygmomanometer og stetoskop til måling af tryk;
 • timer;
 • spejl, at overvåge sved i det område af ansigtet.

Køb emulsionen kan være et apotek eller online butik. Den initiale dosis til voksne er 20 ml. Det øger gradvist. Zalmanova bad hjem vil have ikke mindre effekt end på et plejehjem. De vigtigste ting - at overholde anvisningerne til brug.

Vigtigste anbefalinger

Når du modtager en dr Zalmanova bade bør tage hensyn til visse nuancer:

 • Under proceduren, der er en lille prikken eller brændende. Dette er særlig udtalt i kønsdelene. Derfor, i dette område af kroppen, der skal tyndt anvendes vaseline.
 • Terpentin opløsning kun bruges én gang, da processen med at tage et bad den liggende flerhed af toksiner. De er i stand til at forårsage skade med gentagen brug.
 • Ændringer i sundhedstilstanden observeret efter 2-3 uger.
 • Hvis der er cellulite på kroppen, så at eliminere det, et bad med en hvid og gul emulsion i et forhold på 1: 3. Proceduren udføres på en dag.

Foryngende og antiseptiske egenskaber af terpentin bade er bevist ved kliniske forsøg. De mennesker, der har brugt dem i overensstemmelse med alle anbefalinger, betydeligt yngre.

Folks meninger om proceduren

Terpentin bade på Zalmanov anmeldelser er positive. Folk bære dem til de mest effektive behandlinger. Det siges, at ændringerne i kroppen ikke opstår umiddelbart. Det første er der den blødhed af huden, reduceret talkum, opløse saltaflejringer. Procedurer rense kroppen og fremme vægttab. Afslapper nervesystemet og forårsage svedtendens. Efter deres brug forbedrer hudens, øger elasticitet, vises glathed, lette ud cellulite. Det styrker immunforsvaret og en person ophører med at være syg med forkølelse, inddrive søvn.

De har en ganske bestemt lugt af terpentin bade Zalmanov. Anmeldelser siger det også. Nogle mennesker er af denne grund nægtede at badning. Nogen irriterer overdreven sveden, der efter indgrebet varer omkring 3-4 timer. Der er de brugere, der terpentin bade har ikke hjulpet, men kun forårsaget alvorlige allergier, forgiftning. De siger, at den procedure, havde ingen effekt på cellulite og vægt. Desuden efter den gule emulsion på kroppen er en ubehagelig fedtet film. Nogle bade har forårsaget hovedpine. Ud fra ovenstående kan det konkluderes, at terpentin bade har hjulpet nogle mennesker, og de var tilfredse med resultatet. Andre kunne ikke se dem efter anvendelse nogen effekt. For det tredje har de ondt, der forårsager allergier, forbrændinger og hjerteproblemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.