BilerMotorcykler

Motorcykel "Minsk": tekniske specifikationer og parametre

Nem vej cykel "Minsk", de tekniske egenskaber, som var på det tidspunkt på et tilstrækkeligt højt niveau, der producerer MMVZ fabrik i Minsk. Forkortelse MMVZ betyder Minsk motorcykel-cykel fabrik. I øjeblikket blev anlægget omdøbt i OJSC "Motovelo". Fremstilling af motorcykler "Minsk" begyndte i 1951, da Moskva blev afleveret dokumentation på erobrede tyske motorcykel DKW RT-125, som blev prototypen af "Minsk".

første motorcykel

Først motorcykel "Minsk", de tekniske karakteristika, der gentog de grundlæggende parametre for den tyske prototype, kaldet "M1A", og straks blev populær i hele Sovjetunionen. Nem uhøjtidelig tohjulet maskine i baggrunden af efterkrigstidens underskud nydt bred kundernes efterspørgsel. "M1A" producerer en enorm parter, men ordrer af handel organisationer mange gange højere end det faktiske antal motorcykler produceret. Og da økonomien i Sovjetunionen dengang var fokuseret på eksport af varer, den "M1A" meget snart blev overført til registret over eksporten nomenklatur. I udlandet er villige til at købe produkter fra Minsk anlægget.

Sport modeller

Plant kapacitet og nok til at producere de planlagte produkter, og for udviklingen af sports motorcykler. I 1956 blev den skabt prototype af "Minsk-M201K" designet til motocross konkurrencer. Således motorcykel "Minsk", de tekniske egenskaber er betragtes universel, blev efterhånden en sport. Så var der tre motorcykler "CC-125" for vej-racerbane med en slagvolumen på 23 liter. sek., og endelig et par år senere, i 1961, rullede en rigtig racercykel "M-211" med en tunet motor og kåbe. Racing motorcykler har gentagne gange vundet konkurrencer i motorvej-ring løb i en klasse for lette køretøjer med en motor på op til 125 cm / cm, hvilket skaber et godt ry for at fremstille planter "MMVZ".

folkemusik motorcykler

Sport motorcykler fremstillet i små serier, er den største produktion orienteret online-nummer af vejen motorkøretøjer til offentligheden. I 1962 blev motorcyklen "Minsk", tekniske specifikationer, som tillader enhver designændringer, forvandlet til en model af "Minsk M-103." Forbedret motorcykel blev produceret indtil 1964. Så modellen efter mindre ændringer, blev kendt som "Minsk M-104", og som en selvstændig udvikling blev også lanceret i produktion i tre år, fra 1964 til 1967. Så begyndte samlebåndet at gå ned motorcykler "Minsk M-105", fortsatte deres produktion indtil midten af 1971. I løbet af de næste to år blev gjort model "Minsk M-106", og i 1973 gik til serien allerede fornyet "MMVZ-3,111", som også er produceret i løbet af de næste tre år, indtil udgangen af 1976.

Motorcykler "Minsk" er i øjeblikket

Efter model af "MMVZ-3" i serieproduktion lanceret to mere lignende udvikling, men den succes, de har haft. Markedet var mættet med motorcykler "Minsk". Men den "Minsk-125" er, den mest populære cykel og er efterspurgt blandt de landsbyboere, der blev tvunget til at rejse på vejen nu. I løbet af de sidste 15 år af "Motovelo" udviklede modeller af motorcykler eksklusiv karakter, såsom "Sorg", "Cadet", "Lux", "Polaris" - bilen er helt sikkert interessant, men ikke har perespektivy serieproduktion. Motorcykler Minsk fabrikken længe siden opgav sin plads på markedet et mere moderne Motorcykler japansk produktion, dyrt men prestigefyldte "Honda", "Yamaha" og "Suzuki". En motorcykel "Minsk", hvis pris er dannet under hensyntagen til sjældenhed, købt og solgt af amatør tekniske kuriositeter. dens værdi på samme tid kan variere fra 40 til 200 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.