BilerMotorcykler

Mini Choppers: et overblik over populære modeller

Mini choppere er en teknik, der kombinerer funktionerne i en motorcykel og en knallert. Dette køretøj er ideelt til dem, der stadig er bange for at sidde på cykel, men ønsker allerede at lære af en knallert. Bemærk, at disse usædvanlige køretøjer er populære på grund af deres lethed, brugervenlighed og manglende behov for at få dokumenter til at køre på dem. Du kan også ekskludere udgifter til vedligeholdelse, forsikring og så videre. Ja, og prisen på mini-choppere er meget lavere end prisen på den billigste motorcykel. Alt dette gør disse køretøjer så populære.

Kawasaki VN900 Vulcan

Unikt i skønhedskryds Kawasaki VN900 Vulcan genkender straks det karakteristiske skrå snit af lyddæmpere og eger af hjulene. Denne model er perfektion af alle kvaliteter, så den kan bruges til at køre rundt i byen eller rejse. Det lader til, at dette er en meget lille mini-chopper. Photo gør det også klart, at modellen med soliditet er ideel til alle, herunder nybegyndere. Køretøjet er udstyret med en 2-cylindrisk V-formet blok af væskekøling og har et elektronisk brændstofindsprøjtningssystem. Blandt funktionerne i denne model kan identificeres tilstedeværelsen af et bælte-drev på baghjulet, hvilket ikke kræver hyppig vedligeholdelse.

Yamaha Virago XV 400

Yamaha Virago XV 400 er en cruiser designet i den amerikanske stil. Det ser ud til, at det har for beskeden motorkapacitet, men på grund af lav landing, højstyring og tankevækkende design, er Yamaha mini-choppere stadig i efterspørgslen. Blandt fordelene ved denne model noterer brugerne en lille vægt, god håndtering ved alle hastigheder og uhøjtidelige drev.

Kawasaki ZL 400 Eliminator

I standardversionen af Kawasaki ZL 400 har Eliminator tre-talede hjul, et tændingssystem med tuning, hvilket gør det muligt at sikre stabil drift af motoren med enhver hastighed. Denne chopper særegenhed er i det ydre design, der er lavet i stil med dregster. Med det klassiske arrangement af de vigtigste konstruktionselementer er Kawasaki mini-choppere kendetegnet ved et stilfuldt design på grund af kombinationen af chopperelementer og en sportscykel i den. Hvis du har brug for et kompakt køretøj til en nybegynder bruger, er denne model nøjagtigt værdig til din opmærksomhed.

Honda

Dette mærke tilbyder motorcykeludstyr af forskellige formål. Så model Honda Jazz 50 er en moped, hvis design er lavet i amerikansk stil. Ikke ved en tilfældighed, der kun blev solgt, blev Honda Jazz 50 straks populære, ikke kun hjemme, i Japan, men også i andre lande. Af de tekniske egenskaber tiltrækker denne model 4-taktmotorer med 4 hastigheder, hvilket gør det nemt for begynderen selv for en nybegynder.

Selvfølgelig passer denne mini-chopper naturligvis ikke til kørsel uden for kørslen, men passer perfekt ind i byens arbejdsmiljø på grund af dens manøvredygtighed, bekvemmelighed og kompaktitet. I benzintanken er der plads til 6 liter benzin, mens disse minihoppere når en maksimal hastighed på 60 km / t.

Honda Magna 50 - en anden letvægts enkeltmopet, som er fantastisk til fans af en rolig tur rundt i byen. Af fordelene ved modellen kan nævnes krom spejle, et bredt ratt og komfortable siddepladser. Motoren af en knallert er 50 cu. Cm, så der er ikke behov for at tale om høj effekt. Den maksimale hastighed, han kan nå, er 70 km / t. Blandt de enkelte træk ved modellen kan man mærke tilstedeværelsen af en fodstøttesensor.

Regal Raptor 50cc

Denne mini-chopper anmeldelser bliver god for kvaliteten af ydeevnen, som fra år til år forbliver på toppen. Det er unikt hvad angår udseende chopper, som er lille i størrelse, men samtidig springer det op til 80 km / t med lavt brændstofforbrug. Af minerne bemærker brugerne manglen på en brændselsensor. Suspensionen var ikke den mest succesrige måde. Det er bemærkelsesværdigt, at fabrikanten ved oprettelsen af denne mini-chopper startede designet fra den japanske knallert Honda Jazz, og motoren blev lånt fra Honda Super Cub.

Med egne hænder

Det ser ud til, hvordan kan du lave en mini-chopper selv? Men sande fagfolk er ikke bange for noget og skaber enestående i skønhed og design funktioner knallerter fra gamle motorcykler, oftest tunge og massive. Sandt nok er denne proces ikke let og lang, da det bliver nødvendigt at tænke over rammen, chassiset og de vigtigste bærende elementer.

Det antages, at de flere elementer i en hjemmelavet mini-chopper udføres med hånden, jo stejlere cyklen. Og i denne forretning er det ikke kun nødvendigt at indhente hjælp fra specialister fra nogle værksteder, men også at forberede et stort antal instrumenter - fra en slibemaskine og en elektrisk boremaskine til en svejsemaskine.

Generelt er en af de ovennævnte modeller ikke kun kendetegnet ved optimale tekniske egenskaber, men også elegant udseende og overkommelig pris, hvilket gør dem populære hos købere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.