BilerMotorcykler

Motorcykler Yamaha TZR 50.125 250, deres specifikationer

TZR række "Yamaha" tilbyder en tempofyldt, hårde linje sportsbike for enhver smag. Startende med "børns" model Yamaha TZR 50 japanske tegn begynder at dukke op. "Voksen" udseende, hurtige, aggressive træk, god dynamiske præstationer - alt dette gør en serie TZR bekvemt for enhver pilot. I denne artikel vil vi se på den model, slagvolumen på 50, 125 og 250 centimeter. Foregribelse ønsket uerfarne mototsiklerov hoppe direkte til chetvertkubovomu mulighed, siger, hver af disse cykler har sine egne karakteristika. I den voksne verden, er nytten og kølighed motorcykel ikke målt ved acceleration og maksimal hastighed - bare alle har deres egen skæbne. Og nu ser vi på det i flere detaljer.

Yamaha TZR 50 er i virkeligheden, en scooter med meget voksen udseende. Fra en afstand på flere meter er det meget muligt at forveksle med en sportsbike top serie. Køretøjet har en meget imponerende eksterne parametre, der ikke altid er sammenfaldende med dets tekniske egenskaber. En af de bemærkelsesværdige anmeldelser på denne motorcykel har fortalt en sjov historie. Jeg stoppede, når en af de lykkelige ejer af "Carlson" på tankstationen og straks blev fokus for opmærksomhed. Overvældet med spørgsmål: "Hvad spiser? Og hvordan pret? Monster?". Og ejeren sad og smilede, vel vidende, at cyklen i fjerde gear lidt over 50 forlystelser.

Et nærmere kig på udførelsen af Yamaha TZR 50. Engine starter med det samme, uden at "vybryki", men derefter begynder at "skræmme". Faktum er, at for at høre nogen tegn på hans arbejde er yderst vanskeligt. Nu er det tid til at presse ud gas og brække. Motoren er konfigureret "på run-in" begynder at trække først efter fire og en halv omdrejninger. Generelt vil de første fire overførslen give dig en uforglemmelig accelerere til 50 kilometer i timen. Den maksimale hastighed på monster med den lille hjerte er omkring 100 km \ t, og hvis heldig, og vinden vil blæse i ryggen, det kommer til 110.

Ergonomi Yamaha TZR 50 klæber til den sande sportslige balance nøjsomhed og bekvemmelighed. Sædet er hårdt, hjulet justeres lav, snubler lidt skubbet tilbage. Det eneste negative er, at som en cyklist at ride i denne stilling er ubelejligt.

Generelt TZR 50 - ideel til dem, der ønsker at lære at ride uden at kompromittere sin prestige. Og motorcyklen dynamik vil beskytte dit hoved fra de uerfarne forhastede beslutninger.

Næste på vores liste - en Yamaha TZR 125. Dette er mere alvorlig maskine. Designet til intelligente mennesker, der forstår, hvad de allerede har lært at ride, men dygtighed er endnu ikke nået. Tænk over det - det er bedre at droppe manglende erfaring med denne cykel end dorogushchy liter "Sport".

I betragtning af cyklen med den pragmatiske side, er det muligt at karakterisere den som en universel assistent, som korrekt kunne associere gambling suspension med støjsvag drift og aggressiv fremtoning med en fantastisk ergonomisk.

På trods af at den 125. stadig er udstyret med en enkelt-cylindret motor, takket være sine succesfulde aerodynamik og køling vand, strøm niveau understøttes af en meget værdig. Maksimal hastighed når 150 km \ t.

Generelt 125 model - ideel til dem, der ønsker at finpudse deres færdigheder billigt og effektivt, uden at sætte dig selv i fare.

Men Yamaha TZR 250 - det er uforudsigeligt, ond og ond maskine, som ikke vil tillade nogen at begå fejl. Fuldblod sport cykel designet til kapsejlads. Hans eneste negative - det er racing ergonomi, hvilket ikke giver piloten højere end 175 cm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.