BilerMotorcykler

Hjemmelavet ATV - er det muligt?

Som praksis viser, hjemmelavede ATV'er - det er helt "vores" russisk sti, som i de vestlige lande foretrækker at købe sådan en enhed og sin egen melodi. Naturligvis er det en enkel løsning, mere effektiv, og ligner noget æstetisk eller noget. Generelt er udviklingen af denne transportform i Rusland er stadig i sin vorden, når man sammenligner med resten af verden. Derfor nogen oplysninger om, hvordan du kan bygge en hjemmelavet ATV'er - sin vægt i guld.

Men hvor skal vi starte fremstillingsprocessen? Og til at starte, måske, er med en rundvisning i hans garage. Sikkert et eller andet sted er der "liggende rundt" dele af de gamle sovjetiske motorcykler, og måske endda et komplet sæt til rådighed. Men hvis en sådan ikke er der, så skynder vi at behage dig - i dag sådanne anordninger frigiver 80-90s kan nemt købes for ikke en stor pris. Hjemmelavet ATV'er opnås meget stærkt og holdbart, hvis det gøres på baggrund af en motorcykel "Ural". Da den oprindelige form for transport, de er meget vanskelige og uøkonomisk med hensyn til brændstofforbrug.

Hjemmelavet ATV'er på grundlag af "jern hest" opnåede flere gange billigere end dens vestlige modstykke, og magt mange modeller endda overgå! Generelt, bortset fra motor ATV kan bruge alle de Uralbjergene, og hjulene, for at give en mere brutal form, det er bedre at tage, for eksempel fra "Gazelle". Rigtige russiske håndværkere er blevet udført forskellige tests sådanne enheder, og konstateret, at du nemt kan tages væk på en trailer lægge op til et halvt ton, og ATV uden anhænger på flad asfalt er en revolverende hjul. Og hvorfor hjemmehørende planter ikke er opmærksomme på den foreliggende opfindelse er?!

For hvad kan bruges self-made quad? For det første er det nødvendigt for de fornemmelser kørsel lastbiler for fans af ekstrem rejse. God effekt, kombineret med den lille størrelse og enorme, synes lidt "ud af emnet" hjul giver den nye normale tur, en uforglemmelig oplevelse. For det andet, de self-made quad håndværkere ofte lavet til specifikke forretningsmæssige formål - at bære en forholdsvis rummelig last i en vis afstand for at komme til svært tilgængelige steder for forbifarten, etc.

Original, der er præfabrikeret, ATV'er øjeblikket har et moderne design, en øget grad af magt og komfort. Der er endda en dobbelt enheder. Førende inden for produktion af sådanne køretøjer er Japan. Der er endda en sport ATV'er, der nemt kan tage del i en slags rally.

Det er værd at bemærke, at pleje "motochudom" er meget enkel - det er en vask, som udføres bedst under højt tryk, der er garanteret til at levere ATV fra den enorme mængde af snavs.

Hvis der var et ønske om at gøre en quad bike med sine hænder, så være opmærksom på antallet af publikationer i world wide web. Hjemmelavet ATV'er - billeder, videoer og instruktioner til produktion af andre shows i stort tal!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.