Hjem og familieHusdyr tilladt

Royal hamster - hvilken slags race er dette?

Dejlige sjove hamstere bliver ofte vores mest foretrukne kæledyr. De gør børnene tilfredse med deres sjove antics og forældre - med lethed og enkelhed i pleje. Det er ikke en hemmelighed for nogen, at der er flere forskellige racer af hamstere. Og hver af os vil meget gerne erhverve et specielt dyr. Denne slags race omfatter en kongelig hamster, selvom zoologer mener, at det er mere korrekt at kalde det syrisk.

Hamstere: Kort om synet

Hamster-familien omfatter gnavere af lille størrelse med små ører og en tæt fysik. De kendetegnes af kindpungene, som bruges efter behov. Oftere end ikke overfører hamstere mad til dem, men de kan også svømme en lille dam ved at skrive hele poser med luft.

Hamsternes levested er bred nok. De foretrækker et steppe landskab, hvor komplekse gravhuller er gravet. Levende hamstere elsker alene. Sjældne arter kan eksistere i skolerne. I naturen er hamstere skadedyr og kan forårsage betydelige skader på landbruget.

Hjemmelavede hamstere: indholdets indhold

Til indholdet derhjemme er alle slags hamstere velegnede. Der er tilfælde, hvor et vildt dyr, der blev fanget i steppe, hurtigt blev vant til de nye forhold og blev et kæledyr, med interesse inkluderet i alle børns spil. I dyrebutikker kan du møde Dzungarian, Robor eller royal hamster. Hver art har sine egne egenskaber, men det er nødvendigt at indeholde dem, idet man overholder flere generelle regler.

For eksempel bør du ikke sidde to hamstere i et bur. De vil altid kollidere, hvilket kan ende endog et svagere dyrs død. Foder dit kæledyr ikke mere end to gange om dagen, ellers vil det få overskydende vægt og dø før tiden.

Unge hamstere elsker at spille, og de kan sætte forskellige slags spindehjul i buret. De kan spinde i timer i et eller andet hjul. Dette sjove show vil helt sikkert appellere til dine børn!

Syrisk eller stadig kongelig hamster?

Billeder med hamstere på internettet viser ofte en bestemt race, som mange forældre ønsker at købe til deres børn. Disse dyr har en udtalt gylden farve og mellemstørrelse, nogle gange har de ikke kun tykt men meget langt hår. Hvis du har set billeder af et sådant dyr, så skal du vide - før du er en kongelig race af hamstere. Selvom den "kongelige" hamster faktisk var kælenavnet blandt folket. Han har intet at gøre med royaltyen, fordi hans videnskabelige navn lyder som en "syrisk hamster". Hans privilegerede position blandt slægtninge gav den farve - en behagelig gylden farve, som i nogle individer når det mørke kobber.

Hvis du kunne lide en kongelig hamster hos en dyrebutik, men du ved ikke, hvordan du skal passe på det, så læs sikkert information om syriske hamstere.

Syrisk (kongelig) hamster: regler for vedligeholdelse og pleje

Det skal bemærkes, at denne søde gnaver har en meget vanskelig historie. I midten af det nittende århundrede troede zoologer at denne art var gået tabt for videnskaben. I det naturlige habitat kunne han ikke findes i mange år, men faktisk følte den kongelige hamster stor på territorierne i Tyrkiet, Iran og Steppes i Centralasien. I dag er denne art af gnavere meget almindelig i naturen og kan ikke betragtes som truet.

Hvis du har en syrisk hamster, så tag det alvorligt til sin daglige kost. Dyret må ikke anvendes:

  • kål;
  • Citrusfrugter;
  • solsikke;
  • nødder.

Bedst af alt er hamsterens sundhed afspejlet i kornfoderet, men han er meget glad i frugt, som han selv anbefalede. Disse omfatter æbler og pærer. Du kan give den kongelige hamster hindbær, rober, radiser, græskar. Faste foder hjælper dyret med at skærpe snitene, der er i en konstant vækst.

Det er nødvendigt at holde en syrisk hamster alene, til dette formål er en 40-by-sixty centimeter bur egnet. I buret skal det være et kuld savsmuld og et sted til et toilet med et specielt fyldstof. Glem ikke alle slags huse, ringe og mink. Uden dem bliver dyret trist og begynder at smerte. Han skal være i stand til konstant at bevæge sig og om ønsket skjule sig i kunstige huller og passager. Dette vil gøre det muligt for dyret at føle sig som det gør i sit sædvanlige habitat.

Hvis dyret holder op med at lege, ligger ofte med lukkede øjne, eller du bemærker sår og skaldede patches på en kongelig hamsters krop, så kontakt straks en dyrlæge. Måske har dyret brug for behandling. Ellers kan han endda dø før sine tre års levetid.

Dem, der ønsker at få sig til en hjemlig fuzzy, er det værd at vælge en kongelig hamster. Dette charmerende dyr vil være dit barns bedste ven og vil bringe hele familien mange sjove minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.