TravelingRetninger

Attraktioner Hviderusland: i bil, kan du se alle de

Hviderusland - et land, der er beliggende i den østlige del af Europa. Her er den berømte Bialowieza Forest, her kommer den herlige "Pesnyary", og først derefter kan du købe produkter fremstillet i overensstemmelse med GOST USSR. Denne magt er kendt for den smukke natur, storslåede slotte og uovertrufne arkitektoniske objekter. Det er bedst at undersøge attraktioner Hviderusland i bil, fordi den eneste måde at nyde deres pragt til fulde. Alle ture starter i stat med hovedstad - Minsk. By-helt, ligesom Phoenix, genoplivet efter næsten fuldstændig ødelæggelse, overhalet ham under Anden Verdenskrig. I dag er der hvad man skal kigge efter, og hvor de skal gå.

Dubro zaprashaem eller Velkommen

Minsk Sightseeing begynder med sin lufthavn eller togstation. Det hele afhænger af, hvordan du rejste her. Hvis du vil omgå attraktioner Hviderusland i bil, vil du stadig løfte herfra.

National Airport "Minsk 2" ligger 42 kilometer fra byen. På dens område er beliggende i det frilandsmuseum, der præsenterer planerne for Sovjetunionen. Her udviste model af fly som Tu-134A, Yak-40 og AN-2.

De vigtigste kulturelle og arkitektoniske arv i Minsk betragtes banegården og "Minsk Gate" placeret på Railway Square. Bygning w / togstation er yderst funktionel og smuk. Hvor du kan veksle penge, købe medicin og souvenirs, snacks.

"Minsk Gates" - de to tårne af elleve meter høje hver. De er bygget i stil med Stalin klassicisme. Towers på listen over de mest genkendelige byens attraktioner og betragtes kendetegnende for hovedstaden i Hviderusland. Objektet blev bygget i perioden 1947-1953. Den venstre tårn er dekoreret med uret, hvis diameter når op på fire meter og retten - våbenskjoldet i Hviderussisk SSR.

kue Hviderusland

Lad os gå videre til at undersøge attraktioner Hviderusland i bil. Mindesmærket komplekse "Khatyn", som ligger i landsbyen af samme navn, er både sorg og glæde. Landsbyen blev brændt ned til grunden, sammen med alle sine indbyggere marts 1943. Kunne overlever kun tre mennesker fra landsbyen - en gammel mand og to drenge.

Sovjetiske myndigheder anså det deres pligt at forevige mindet om ofrene for de frygtelige begivenheder, og lignende rædsler krigen periode. Derfor, i 1969 åbnede de "Khatyn" mindesmærke kompleks. Det omfatter en skulptur af en gammel mand flygtet fra landsbyen, der bærer den døende barn i sine arme. Sculpting transmitterer enorm emotionel magt. Prototypen af artefakt blev Iosif Kaminsky, smed, opsporet under en bunke af lig af sin døende søn. Hvert tredive sekunder i "Katyn" høres klokkeringning, den forstærkende virkning af, hvad han så.

country låse

Attraktioner Hviderusland, hvis billeder er vist i denne anmeldelse, dette er et stort antal paladser. Hver af dem har vundet særlig ros og beskrivelser. For eksempel Golshanskiy Slot er et monument af defensiv arkitektur XVI-XVII århundreder. Det er beliggende i landsbyen Golshany og er designet af Paul Stefana Sapegi ordrer i 1610. Når det var en grand rektangulær bygning med et areal på 89 meter * 69 meter. Og nu er det blevet til ruiner, som er bevokset med buske. Dungeon, hvor i gamle dage for at skabe historie af landet, dækket med jord og er ikke af særlig interesse. Den østlige fløj og et par tårne prale lidt bedre stand.

Attraktioner Hviderusland, slotte især, vækker stor interesse blandt turister. En anden styrke af regeringen kan være stolte af. Det Borisov slot. Det blev bygget i lang tid: fra slutningen af XII århundrede til begyndelsen af det XIV århundrede. Objekt genvinde en væsentlig strategisk rolle, fordi han var en vandvej, som blev afholdt fra Østersøen til Sortehavet under dens kontrol. Ved moderne lille overlevede, men Hviderusland kan virkelig beundre denne "helt".

Lida

Det er en by i Hviderusland. Det ligger 160 kilometer fra hovedstaden. Du kan også udforske nogle af seværdighederne i Hviderusland. Med bil, er det bedst at flytte. Afregning er placeret på floden af Lydia, og blev grundlagt i 1323. På et tidspunkt var det det største center i landet. Sandt nok, det var lang tid siden, men stadig ... I XIV århundrede litauiske storfyrste Gediminas lagt nær Lydia Castle. Omkring ham og begyndte at danne en løsning, der hurtigt blev en stor og kraftfuld byen. Lida gentagne gange skiftet ejere, der satte sit præg på den kultur, arkitektur og historie.

Her for at se

Lida (Hviderusland) og er i - et monument af Adam Mickiewicz, Barrow af udødelighed og andre genstande, er en gammel by, men fordi der er en masse interessante ting. For eksempel, Gediminas Leeds Castle, som er bygget af grus og sand på øen med overførsel enhed. Eller kirken den ubesmittede undfangelse, skabt ved århundredeskiftet. Og her kan man besøge monumentet af Frantsisku Skorine, solure og andre lækre elementer.

Og endelig,

Jeg beundrer skønheden i landet og allerede forlader hende, betale lidt mere opmærksomhed til museet af folkemusik håndværk "Dudutki" sti, der vil vise et kort over Hviderusland med seværdigheder. Tidligere var det landbrug gård type. Og nu har det udviklet sig til en kæmpe turist-kompleks, på hvis område smed shop, en bager, en mølle og et menageri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.