TravelingRetninger

Kyrylivka: private sektor. Landsbyen Kyrylivka Azovske Hav

Sandsynligvis mange af os har hørt om denne by som Kyrylivka, den private sektor, som, for den sags skyld, og turistcentre, hvile huse og sundhedscentre, er ekstremt populære blandt ukrainerne selv, og blandt de besøgende.

Denne artikel beskriver ikke i detaljer kun om Kirillovka landsby (Azovske Hav). Læseren vil lære om, hvorfor dette sted har været i flere år, at have den herlighed af de foretrukne hjørner for et stort antal rejsende. Mange mennesker er overrasket over en sådan erklæring. Og forgæves, fordi det er virkelig så!

§ 1. Generel beskrivelse retning

Kirillovka, den private sektor, som måske har aldrig ingen mangel på turister, er beliggende i en af de regioner i Ukraine kurortnoh. Dette er en lille urban landsby Akimov distriktet i Zaporozhye regionen, der ligger på bredden af Azovske Hav.

Ikke alle ved, at der ud over varmt vand og blide sol, er der også et Mælk og Utlyuksky flodmundinger, der er kendt i snævre kredse af turister for sin terapeutiske mudder.

Dette er faktisk en vidunderlig del af Ukraine, som kan prale af en meget god beliggenhed og en egnet atmosfære til en sommerferie med hele familien. På dens område er der ingen industri, så der er altid ren, ingen forurenede luft. Bemærk, at der også er en meget veludviklet infrastruktur - offentlig transport går regelmæssigt til sent på aftenen, og en mangel på butikker, caféer, barer, restauranter og institutioner, der varetager hjemmeservice, bare ikke der.

De, der aldrig har været i landsbyen Kirillovka (Azovske Hav), kort, der sælges i næsten alle kiosken vil vise placeringen af de vigtigste turist centre, apoteker og hoteller. Det er grunden til at fare vild vil ikke arbejde selv i de mest spredt. Også i landsbyen af samme navn er et kursted, der har været i drift i mange år.

Afsnit 2: Hvordan kommer man til den udvej

Landsbyen Kirillovka lettest nås med bil, kørsel i Krim retning på en af de motorveje, der passerer gennem Melitopol. På motorvejen Kharkiv - Simferopol værd blinklys i højre side af den rejsende. Du kan også navigere til piedestal af rådyr, som er placeret på denne korsvej.

I princippet udvej er praktisk at komme og træne til art. Melitopol, tilsået efterfølgende taxa. Det skal bemærkes, at nogle af de større byer (Dnipropetrovsk, Kharkov, Zaporozhye) ply små busser direkte til landsbyen.

§ 3. Kyrylivka: private sektor, hoteller, moteller. Årsagerne til populariteten

Denne placering er faktisk en meget velkendt feriested region, og for det meste er det på grund af sin meget gunstige geografiske placering. Landsbyen ligger på bredden af Azovske Hav. Village er berømt for mange nyttige og sundhedsmæssige faktorer.

Naturlig skønhed, ren sandstrand, frisk luft, varme hav og helbredende mudder hvert år tiltrækker flere og flere turister. Opholder sig her giver en kraftfuld boost af energi og sundhed. På grund af det faktum, at kysten er ganske lavvandet, havvandet varmes op hurtigt og godt. Og hvad der ellers er brug for en behagelig og bekvem ferie med børn?

På det område Kirillovka er omkring 400 feriesteder, gæstehuse, hoteller, feriesteder, og så videre. D. I centrum af landsbyen er der mange private huse med konstant overgive lejligheder og værelser. Således er der mulighed for enhver form for ferie - fra økonomiklasse til placeringen af den "luksus".

De første turister kommer her i begyndelsen af maj, og strømmen er normalt ikke opsiges før efter højsæsonen.

§ 4. En moderne infrastruktur

Kyrylivka ferieby, som er berømt for den private sektor fremragende betingelser for overnatning, og har en højt udviklet moderne infrastruktur nok. På sit område er der en række butikker, caféer, underholdning centre, markeder, apoteker, har din Internet klub, bank med ATM, posthus, mobiltelefon butikker, atelier. Fra busstationen som planlagt shuttle taxier.

I den centrale del af forliget er primært den private sektor, samt nogle fine kvaliteter reservation numrene "overlegne" og "semi" bygget.

Aktive feriegæster keder bare ikke har: Der er et vandland, flere forlystelsesparker, to zoologiske haver, forskellige natklubber, diverse underholdning. Stranden har høje vandrutsjebaner og moderne attraktioner.

Efter at have været her, det er sikkert at sige: "Besøg landsbyen Kirillovka (Azovske Hav)! Resten der ikke kan tilfredsstille selv de mest lunefulde og forkælede turister! "

§ 5. Hvad Fedotova Spit

Denne udvej område strækker sig over mere end 20 km ligger mellem Azovske Hav og Utlyuksky flodmunding. Ferierende gerne kalde dette sted Fedotko.

Generelt Fedotova Spit er relativt unge rekreation (der er mere end 150), og 2 børns fritidshjem med forskellig største område. Hver base er kendetegnes ikke blot med antallet og typer af ledige værelser, men også inden for tjenesteydelser.

Til dato, den udvej er berømt for den største i Ukraine aquapark kaldet "Skatteøen", ridning teater, en vandrutschebane, et pariserhjul, et par nat og dansesteder, safari og forlystelsespark. Fedot - dette hjørne af paradis, hvor drevet for en anstændig ferie, underholdning og sjov, mange, men dette sted er populær især blandt unge.

Enhed 6. Kyrylivka: private sektor vs. rekreation

Hvor nødt til at gå? Hvad skal man vælge? Disse spørgsmål er måske bekymrede over hver feriegæst, fordi virkelig ønsker at se længe ventede sommer husker kun de positive aspekter.

Det skal bemærkes, at turister ville vælge - sanatorier, rekreation, den private sektor - Kyrylivka, priser, der anses for ganske moderat, klar til at tilbyde en service af høj kvalitet.

En af de mest populære turistområder, beliggende på den berømte Fedotova Spit, et rekreativt center "Coral Island". Der er virkelig kan slappe komfortabelt og relativt billig. rodplacering fordel er, at det er placeret på bredden af Azovske Hav og har sin egen velholdt strand. Feriegæster har mulighed for at bo på 2-, 3-, 4- og 5-sæders enkelt og dobbeltværelser klasse "lux" i lejligheden, i standard værelser, eller vælge en mere budget indstilling.

Et andet velkendt fritidshjem - "Pearl" - ligger i centrum af spytte, i en af de travleste steder, som også har en børns attraktioner, butikker, marked. Sikker og godt oplyst område uudviklede hyggelige og komfortable hytter, værelser til afslapning klasse "pakke", "junior suite" og "standard". I økonomi tilbydes klasse kategorier til placering af 2-, 3- og 4-lokale numre.

På det område er der mange zamechetelnyh baser for rekreation, såsom "Azure gav", "Madrid", "Ogonyok", "Sun", "entusiast" og så videre. D.

Mange erfarne rejsende sige, at det skal gå her på ferie. Kirillovka, den private sektor, som er berømt over hele landet går, kan være stolte af og større pladser at rumme gæster.

prispolitikken er næsten identisk, og derfor bør vælge, under hensyntagen til kun deres egne ønsker. Leveomkostninger: fra 150-200 Hryvnia per dag.

Afsnit 7. For udendørsentusiaster

Tilhængere af udendørs aktiviteter og spænding her en enestående mulighed for windsurfing og kitesurfing. I mange databaser kan du leje ATV'er. Du kan også fiske eller besøge klassiker til Zaporozhye regionen tour. For eksempel at gå på Fedotova Spit og spytte. Du kan besøge øen og nationalparken kaldet Biruchiy eller gå en tur gennem et område af Dairy flodmundingen.

Den vigtigste underholdning overvejet vandland, delfinarium, safari park, en forlystelsespark, en rytterstatue teater. Strandene fandt også en masse forskellige attraktioner, bygget natklubber, caféer og diskoteker.

§ 8. dag Situationen

Det skal bemærkes, at den udvej Kirillovka nu fungerer som normalt. På trods af de spændende arrangementer og den vanskelige situation i landet, alle de baser, børns resorts og udvej fortsætter sin drift på den sædvanlige rutine. Rejsende til begyndelsen af oktober vil have en uforglemmelig ferie. Kirillovka, den private sektor, som, på samme måde som campingpladser og hoteller, i en sæson er aldrig tom, altid glade for at modtage gæster.

VVS-normer for drikkevand og havvand i denne vanskelige periode for Ukraine er nøje overvåget. Udøver på stranden, butikker, caféer, og alle underholdning komplekser uden undtagelser eksisterer. Vejret befordrende for wellness og en god hvile.

I løbet af denne sommer, den udvej Kirillovka besøgt af mange familier med børn i forskellige aldre. Sæson går planmæssigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.