TravelingRetninger

Øen Cypern og dens resorts: oversigt, beskrivelse, seværdigheder og anmeldelser

Cypern anses for at være med på moden ø tur, som, selv om er dyrt, men sørg for at efterlade turisterne en uforglemmelig oplevelse. Hovedstaden i staten er byen Nicosia. Øen Cypern og dens resorts tilbyder en bred vifte af fritidsaktiviteter for dem, der er på udkig efter glæde i de støjende marine parter, og for rejsende, der foretrækker pædagogisk fritid (eller for eksempel hvile med børnene). Denne ø er den tredje i størrelse i Middelhavet. Og i denne artikel vil du lære at Cypern har at tilbyde. Oversigt over øen med resorts er beskrevet nedenfor.

vigtige oplysninger

Halvdelen af øen er besat af bjergrigt terræn. Det højeste punkt på Cypern er kendt højdepunkt - Olympus. I nord er ikke meget bred vikling bjerg kæde, som udgør fem spidse toppe. Hvis du klatre på en hvilken som helst bjerg, vil du være i stand til at nyde de naturskønne synspunkter om de skove, hyggelige landsbyer drukner i grønne, stejle bredder bjergfloderne. Hertil kommer, at i dette område er der et par saltsøer.

Cypern klima

For at vide, hvordan man vælger en udvej i Cypern til at slappe ordentligt, er det nødvendigt at tage hensyn til den klimatiske faktor. Som regel er vejret her anses for at være en af de mest tempererede og sundt på planeten, hvilket er grunden til øen er et stort antal centenarians. De fleste af de år Cypern lysstråler fra solen. Om vinteren er parameteren temperaturen sænket til niveauet på 15 grader (bjergrige klima denne gang, selvfølgelig, en mere stiv). I sommeren spænder temperaturen fra 22 til 31 grader. Anmeldelser tyder på, at Cypern er bedre at gå i sommeren. Varm sæson på øen begynder lidt tidligere end i vores region, nemlig - i maj. Koldere i provinsen i oktober. I samme periode begynder at køle og havet.

Snedækket på øen kan kun ses i visse områder og på bestemte tidspunkter. Den er skabt kunstigt og bruges til at stå på ski. Så på jorden ved siden af Olympos er vinter resorts i vinteren. Regntiden i Cypern kommer i de dage af oktober og slutter i april. Du kan trække vejret her er absolut ren og klar luft, nyde den smukke natur, især i foråret.

temperatur

Regioner og resorts i Cypern er meget varieret. Men det mest populære sydkyst den gennemsnitlige temperatur i begyndelsen af sommeren når 27-28 grader på toppen af brændende vejr (et eller andet sted i august) - omkring 30-31 C. I overensstemmelse hermed i feriesæsonen er reduceret til 25-27. Så hvad byer er et besøg værd? Kort beskrivelse af Cypern feriesteder præsenteret senere.

feriesteder Larnaca

Denne by er placeret på den sydøstlige kyst. Flyvningen fra landets hovedstad til byen Larnaca er omkring tre til tre og en halv time. Hovedattraktionen i den udvej anses for at være arter Phinikoudes promenade, hvorfra du kan se lystbåde fortøjet i den lokale bugt. De fleste af de hoteller beliggende i turistområde, på den sandede bredden af bugten, et par kilometer fra landingsbanen i lufthavnen. Vigtigste antal hoteller - dette sted med to eller tre stjerner og billige lejligheder.

Ikke langt fra byen Larnaca er et af de ældste klostre på øen - Stavrovouni. England viser, at resten er godt med små børn, fordi der ikke er flere levende underholdning, og vanddybden er ganske lille. Hvad er priserne på ferie i Larnaca? Den gennemsnitlige ophold i et billigt hotel vil koste 250 euro pr uge. Hvis du foretrækker luksuslejligheder, de sidste 7 dage, husleje skal betales ikke mindre end 800. Frokost i en lille restaurant koster 30 euro, og for underholdning og udflugter bliver nødt til at betale fra 100 til 200 (afhængigt af dine ønsker).

udvej Limassol

Den udvej af Limassol ligger på den sydlige kyst af øen. Byen anses for at være ganske støjende og egnet til en sjov ferie resort. Der kan underholde både unge og midaldrende mennesker. Vælg en ferie i Limassol og respektable turister. Strandene er dækket eller sand, eller småsten. Den mest Bedste anbefaler "Ladies' Mile". Blandt de udflugter, som du kan bestille, er opmærksomme på eksponeringen på Cypern Medieval Museum (Limassol fort), District Arkæologiske Museum, Museum of Folk Art og den kommunale Gallery. I nærheden af byen er attraktioner som slottet Kolossi, Museum Curio, kuriositet selv, Apollon-templet, Amathus, St. George og klosteret Panagia.

Limassol byder på underholdning, der ikke vil lade dig kede sig på noget tidspunkt. Her har du mulighed for at besøge de smarte restauranter og værtshuse, hvor du kan smage vin af Cypern. Hertil kommer, Limassol har masser af natteliv af nogen art, hvor man kan danse og have en sjov og mindeværdig.

Omkostninger af turen i Limassol afhænger af antallet af dage med ophold på resort og de mennesker, der kom på ferie. I gennemsnit vil 7 dages ferie koste dig 20 000 (per person). I byen kan man se en masse storslåede helligdage. I perioden februar er der karnevaler, der involverer folk i jakkesæt. En parade eller procession af lokale og turister drikke vin, socialisere. Således i Limassol, en god hvile for dem, der elsker nattelivet, som tilbyder, herunder øen Cypern og dens resorts.

Paphos feriesteder

Byen ligger i den sydvestlige del af øen. I dette område kan man observere, at der opstår en unik mikroklima. I den mest lumre periode, vil du ikke pine varmen: ansigtet og kroppen vil køle friske havluft. Paphos fra flere sider vaskes ved det varme vand i Middelhavet, fordi klimaet her er mere blød og egnet til ethvert publikum. Hoteller her er helt på mode. Fortidsminder er beskyttet som kulturarv af verden. Hvis du ønsker at slappe af uden børn, det er et godt sted for dem, der tilbydes af øen Cypern og dens resorts. Paphos Priserne er baseret på velhavende turister, der gerne støjende klubber, restauranter og pubber. I gennemsnit 7 dage ferie i en luksus resort i Cypern koster omkring 20-23 tusind. Rubler (per person).

Ferie i Ayia Napa

Byen ligger på den sydøstlige kyst af øen. Hvis du bliver udvalgt som destinationer Ayia Napa, vil du nyde det gyldne sand og klart havvand. Her de fleste af de tre-stjernede hotel ligger i den første linje. Således er foran hotellet og på vej til havet er der ingen andre bygninger eller veje. Hovedattraktionen i Ayia Napa anses for at være opførelsen af klosteret af det 14. århundrede, som er beliggende i den centrale del blandt de restauranter og underholdning steder nær vandet. Interessant for turister er redegørelsen af Museum of marine liv. I den vil du være i stand til at lære mere om livet for indbyggerne i Cypern og Middelhavskysten. Til gengæld i det nationale museum har du en stor mulighed for at se arkæologiske fund.

Når natten falder på, er øen Cypern og dens resorts bliver mere livlig. Og Ayia Napa er ingen undtagelse. Nat byen tilbyder en bred vifte af barer, klubber, der opererer indtil morgenen. På stranden kan du også finde underholdning for sig selv. Turister er normalt engageret i Ayia Napa vandsport. Også mange leje yachter og både. Ud over disse fritidsaktiviteter på vandet, er der en mulighed for at engagere sig i hotellet tennis, golf, cykling eller ridning. Den største vand forlystelsespark er "VoterVorld Voterpark", som er beliggende i denne by. Her kan du finde underholdning for både børn og voksne. 7-dages tur fra Moskva til Ayia Napa vil koste dig 20-25 tusind. Rubler til 1 person.

Den udvej af Protaras

Protaras opkaldt landsby i den sydøstlige del af øen (nedenfor opsummerer den beskrivelse og priser over stationer). Cypern er berømt for sine strande med gyldent sand. Den bedst kendte på dette område er den "Fig Tree Bay". På denne udvej kan du bo i en af de moderne hoteller, der har til formål både på en enkelt ferie, og på familien. Stort set i den centrale del beliggende Protaras tempel, som er protektor St. Ilia. Denne historiske bygning af tider af det 14. århundrede, som er beliggende på bakken af en lille størrelse. Fra toppen ses kvarter for afvikling og området omkring den. Denne by og dens resorts og attraktioner er velegnet til fans af afslapning som en familie på udkig efter en fredelig og rolig hotel ikke langt fra de fleste af Ayia Napa. I gennemsnit vil en uge turné til Protaras (med afgang fra Moskva) koste dig 18-23 tusind. Rubler per person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.