SundhedPræparater

'Akvalor barn': brugsanvisning

Blandt moderne lægemidler, der anvendes til behandling af rhinitis og de komplikationer, at det giver, samt for at vaske næsehulen "Akvalor" for børn er ikke kun meget effektiv, men også sikkert at bruge.

Dette skyldes hovedsagelig grundlag af midlerne isotonisk opløsning af havvand, hvilket i sig selv er en unik antiseptisk stof, der indeholder essentielle sporgrundstoffer. Anvendelse af lægemidlet kan ikke kun fortynde sekret slim, der forårsager meget lettere at fjerne det fra næsehulen, især hos små børn, men også desinficerer og er et fremragende værktøj til forebyggelse.

"Akvalor baby" manual anbefaler at bruge selv hos nyfødte. Produceret medikament i form af dråber og spray. Den første er praktisk i, at der er en særlig dispenser-dropper, gør det muligt at måle den krævede mængde væske. En lille størrelse og enkel emballage have stor indflydelse på prisen af lægemidlet, så det er tilgængeligt for mange. Den består af kun renset havvand, takket være stort set ingen kontraindikationer.

Spray anbefales også siden fødslen af barnet til behandling eller forebyggelse af nasale sygdomme. Det kaldes ofte "Akvalor baby" bad-blød, på grund af den særlige, mild sputtering system, som gør det muligt at fordele midlet uden at beskadige slimhinderne. På dysen har en særlig spids, hvorigennem sikres sikkerheden ved anvendelse selv for de mindste. Dette stof er med til at blødgøre skorper dannet i rhinitis, og er et must, hvis din egen slag dit barn ikke er i stand.

"Akvalor baby" manual anbefaler at bruge som monoterapi eller i kombination med andre lægemidler, da det ikke giver dem nogen klinisk effekt. Indikationer er behandlingen af rhinitis har optrådt på grund af viral eller bakteriel infektion, dens komplikationer, desuden medikamentet er indiceret til eventuelle sygdomme i næsesvælget (pharyngitis, laryngitis, etc.), allergisk rhinitis. Til spædbørn betyder er forebyggelse af tørring af næseslimhinden (især i lejligheder med centralvarme om vinteren, når der anvendes klimaanlæg).

Spædbørn rådes til at gøre én injektion (1-2 dråber), og den resulterende goo blev fjernet, og opløsningen med en vatpind eller lommetørklæde. Det er meget vigtigt at følge, især hos spædbørn, således at væsken ikke forbliver i den nasale bihuler. "Akvalor baby" manual anbefaler at bruge 2-4 gange om dagen, men det er muligt, og oftere, hvis det er nødvendigt.

Absolutte kontraindikationer for anvendelsen af midlerne ikke. Dog kan der være overfølsomhed over for de komponenter, der er indeholdt her. I dette tillades brug af spray gravide og ammende mødre, når ganske vanskeligt at finde et effektivt middel til behandling af rhinitis, som ikke indeholder stoffer, der kan skade barnet. Bivirkninger ved brug af "Akvalor baby" instruktion er ikke sagt.

Mange mødre ved, hvordan løbet fodring spædbørn kan opleve ubehag og lunefuld, hvis tuden er tilstoppet. Regelmæssigt anvendes til forebyggelse af narkotikamisbrug vil bidrage til at slippe af med dette problem, i dette tilfælde, som yderligere reducerer risikoen for at pådrage sig virus eller infektionssygdomme.

"Akvalor" gør en hel linje, og andre lignende produkter, der kan bruges til voksne. Især skal det bemærkes, og et lægemiddel, der indeholder havvand, til at skylle halsen, som også er perfekt og den mindste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.