Kunst og underholdningFilm

Zoya Berber: biografi, filmografi og personlige liv (fotos)

Overraskende interessant og til tider liv udvikler sig. Nogen finder straks sit kald, og nogen forsøger noget vælger hvad for sjælen, men stadig søger at åbne nye. Det er den anden type mennesker tilhører Zoya Berber - skuespillerinden har modtaget anerkendelse af millioner af seere efter skyderiet i "rigtige børn". Hvad er det egentlig?

Zoya Berber: biografi

Hvad ved vi om den blonde pige fra Uralbjergene, som er blevet den idol af moderne ungdom? Zoe deler villigt sine minder fra barndommen, ungdommen, afslører for os alle deres hemmeligheder. Og nogen bliver klart, hvad en lys og positiv person.

Meget erfarne Zoya Berber. Biografi af skuespiller er lyst og mættet. Men første ting først.

Skuespillerinden Zoe Berber gjort glade ved fødslen den første dag i efteråret. Hun blev født den 1. september 1987. Som barn, pigen elskede mandefag. Men på samme tid, hun ønskede at være som en prinsesse.

Hun studerede på den berømte Perm skole nummer 91, som er berømt for sin teatralske bøjet. Der spilles i forestillinger, sang, engageret i amatør forestillinger. Dette er, hvad der førte hende til danseskole. Men der kom uheld. Beundrende hvordan glat og plastisk flytte hendes klassekammerater, ser den klassiske pas, besluttede hun, at hun ikke ville se meget elegant i deres baggrund. Hun fortalte sine forældre, der er ikke kommet, og besluttede at lære at sy færdigheder.

Så Zoya Berber var i Perm designer College. Som med enhver repræsentant for det kvindelige køn, Zoe elsker de smukke, stilfulde tøj. Desuden har hun gjort venner i skolen med en symaskine. På eksamen personligt jeg syede mig denim jakke, der bærer og stadig. Men dette er ikke en profession blev hendes hovedbeskæftigelse. Hun havde ikke den tålmodighed og vedholdenhed, var for aktiv, og rådede hende til at gå på college for kunst og kultur.

Zoe gjorde. Kurset ledes Boris Milgram - fremragende direktør for modernitet. Men indtil den er færdig. I november 2010 bekræftede pigen for hovedrollen i tv-serien "Rigtige drenge." Ved at kombinere skydning og studere - beskæftigelse svært, så Zoe tog et sabbatår. Nu venter Boris Milgram vil føre sit nye hold til en 4. år, fordi skuespillerinden venstre for at opgradere kun seks måneder.

Hvor barndommen blade?

Zoya Berber erkendte at barndommen hun har været den mest bemærkelsesværdige. Julemanden vil aldrig sjuske med gaver og fødselsdage var fyldt med latter og en følelse af omsorg og kærlig familie. Men alt endte pludseligt. På tærsklen til 10-årige fødselsdag fremtidens skuespillerinde i deres lejlighed brast maskerede mænd og taget ud næsten alle de ting fra huset. Efter denne hændelse, var det faldet på hårde tider. Zoe blev tvunget til at gå på arbejde. Hun var derefter 14 år gammel. Pigen fik et job som servitrice og spredning grill og øl. Enhver, der har forsøgt at komme til dette sted, måtte passere en slags test: adskille kampen. Zoe med det med succes klaret.

Familie! Hvor meget af dette ord ...

Om hans familie siger skuespillerinden er altid med et smil. På trods af, at hendes forældre blev skilt, da hun var kun 7 år gammel, har hun bevaret en varm forhold til sin far og mor. Der, skuespillerinden og brødrene med søstrene. Konsoliderede bror Yash stolte af Zoe, og hendes søster Mary - hendes bedste ven. For nylig kom for dagens lys, og en anden søster - baby Annie. De lever alle sammen lykkeligt.

Men skuespillerinden gift ikke skynde sig, selv om, og siger, at hun har en ung mand. Men ikke afsløre hverken hans navn eller besættelse. Ville være at opføre sig Zoya Berber med sin mand, da Valery Oborin Kolyanom med showet? Skuespillerinden indrømmer, at lærer en masse fra hendes karakter. Hendes mildhed, tålmodighed, forsøger at begrænse deres impulser, men det vil afhænge af, hun ikke kender. Zoe siger, at hun kan lide mænd, der elsker blues. Sådan er det musikalske samarbejde med det personlige liv. Hun forklarer, at de Blues har brug for at føle hjertet, så denne person kan ikke være afstumpede og grusom. Faktisk ville hun, at hun og hendes mand var uadskillelige fra hinanden. Holmes og Watson, Bonnie og Clyde. Når folk taler om det samme, bare huske den anden.

Kan du huske, hvordan det hele begyndte ...

Om titelrollen i "real børn" elev af berbisk ikke engang drømte om. Hun kom lige til støbning, samt halvdelen af hendes klassekammerater. Men hendes ord fik ikke. Zoe var ved at forlade, men producenten af tv-serien Zhanna Kadnikova stoppede hende. Og han tilbudt rollen som Valeria. Det viser sig, at hovedpersonen søges i Moskva og St. Petersborg, og det blev en ung, men talentfuld skuespillerinde fra Uralbjergene. De spillede en test scene med Nikolai Naumov, og Zoe blev kastet.

At lære hemmelighederne af skuespil

Zoya Berber påtog sig rollen, men ikke alle på én gang begyndte at vende. Skuespillerinden indrømmer, at hun spiller Leroux var vanskelig. De har en masse til fælles, men de er meget forskellige - Lera og Zoe. Den største udfordring var at komme ind i karakter, skyd et billede nogle scener flere gange, men så gennemsyret skuespillerinde rolle, begyndte at forstå hendes karakter, og selv lære af det.

hemmeligheder af seksualitet

Zoe, måske mere end nogen blev overrasket, da en populær mandeblad udgivet en rangordning, hvor hun rangeret femte blandt Ruslands smukkeste kvinder. I virkeligheden er dette ikke overraskende. Slanke figur som har Zoe Berber (vækst pige 174 cm og vægt 55 kg), udendørs lysemitterende visning, tiltrække smil - alt dette gør skuespillerinde attraktiv og sexet.

Og det fremhæver den stærke personlighed mængden. Zoe selv siger, at hun har sin egen stil - "Berber". Hun kan lide jeans, brede bælter, sneakers. I modsætning til hendes karakter, er Zoe ikke lide at klæde sig elegant. Hun mener, at det endnu ikke er lavet selv hendes bedste kjole.

Men det er ikke engang vigtigt. Husk den klassiske: "Alt hvad du er, min kære, gode tøj." Tilsvarende Zoya Berber. Billeder af skuespillerinden bekræftede sandheden i denne sætning. Men ikke kun billeder, men også en lang række breve af piger, der falder i søvn Zoe spørgsmål om hendes hår, farve hår, om din favorit tøj. Dette tyder alt at skuespillerinden søge at efterligne, at være som hende. Det er derfor, hun Zoya Berber blev en mere ansvarlig holdning til deres udseende. Men vigtigst er det som regel var og forbliver fast - naturlighed.

Om biograf og teater

Zoya Berber videre kun medvirkede i en film roller, men hun har oplevelsen af at spille i teatret. For eksempel, rolle Vickie i stykket "The Collector kugler" (siden 2009). Samt rolle Sofia i "Ve fra Wit" (siden 2011). Skuespillerinden fortæller, at filmen og skuespillet - det er helt forskellige ting. I cinematografi vigtigt resultat, og teater er designet primært til selve spillet.

Fremtidige planer og drømme

Zoya Berber indrømmer, at hun gerne vil rejse, det tiltrak og Eiffeltårnet, og Niagara Falls, men for nu disse drømme ikke har fundet deres særlige indhold.

Men i den kreative liv skuespillerinden er mere eller mindre planlagt. Hun kommer til at opgradere fra Institut for kunst og kultur. Et godt passes mig selv for universitetet i St. Petersborg. Den talentfulde skuespillerinde har planer om at gå for at studere i fremmedsprog lærer. Zoe mener, at dette diplom åbner brede perspektiver: det kan være en lærer og handler og taleteknik. Desuden er det nødvendigt for alle fremmedsprog. Og da hendes brændende ønske om at rejse verden, er det meget muligt, at de vil nogensinde være nyttige.

Med hensyn til optagelserne af film, Zoe håber en dag det vil lære ikke blot rollen som Valeria "rigtige børn". Så længe hun ikke kan lide, hvad hun blev tilbudt i øjeblikket, så skuespillerinden nægter uden beklagelse.

Men som de siger, så er der stadig vil være.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.