TravelingRetninger

Bad Reichenhall: seværdigheder, hoteller, anmeldelser

Kurbyen Bad Reichenhall ligger i det sydlige Bayern. I middelalderen var der en aktiv produktion salt, og i dag er det en af de mest berømte feriesteder i Tyskland. De gunstige klima, mineralske kilder og maleriske landskaber - hvad har du brug for et behageligt ophold og effektiv inddrivelse?

Historien om den udvej byen Bad Reichenhall

Ifølge de antagelser af videnskabsfolk, en gang på stedet af den nuværende by Bad Reichenhall var havet. De ældste arkæologiske fund i området dateres tilbage til 2600-2300 år f.Kr.. Mens der i den sydlige del af Bayern var der en by, det er den største indkøbscenter.

Mineralske kilder blev opdaget i 696 af Saint Rupert. Det var siden da byen har sin udvikling som et kursted og en kommerciel og industrielle centrum.

Gennem hele historien om byen her var en aktiv minedrift unik bjerg salt. Nyttige egenskaber af denne naturlige ressource blev næsten øjeblikkeligt undersøgt og beskrevet lokale apotekere og alkymister. Regelmæssig besøgende på kurstedet var kongelige personer, samt mange repræsentanter for de rige og adelige familier i Europa.

Siden 1990, Bad Reichenhall er en offentlig udvej i Bayern. Den har overlevet mange gamle bygninger og virkelige historiske monumenter. Dette område har alle faciliteter til turister, der ønsker at slappe af og komme til hægterne. Den udvej moderne klinikker og hoteller i forskellige komfort niveauer arbejder.

Generelt om udvej

Enhver by, der er mere end 5.000 år, er det bemærkelsesværdigt på grund af sin rige historie og har overlevet til i dag arkitektoniske attraktioner. Så hvorfor ikke kombinere forretning med fornøjelse og tilbringe din ferie i Bad Reichenhall?

På denne bayerske udvej kan ikke kun besøge de interessante udflugter, men også forbedre deres helbred. Hvil i et kendt kursted med fuld komfort kan være runde. Den udvej opererer klinikker og sanatorium behandling med forskellige profiler. Turister uden nogen medicinske indikationer kan bo i lokale hoteller og vælge de spa-behandlinger eller sundhed-bygning program.

Resortet har en enorm mængde af mineralske springvand (over 50 stykker), nær som du kan tage indånding naturligt. Denne lokale stolthed - Gradierver, indånding er åben, højden er 13 meter. Den historiske bygning er den største i verden og konsekvent arbejder i dag.

Vigtigste profiler af behandling

Den berømte bayerske resort byder sine gæster velkommen med utroligt frisk og ren luft. Ud over de mineralske kilder og den unikke lokale salt, Bad Reichenhall (Tyskland) er berømt levn granskov omkring udvej byen. I dette særlige område sundhedskvalitet klima, det har en gavnlig virkning på den menneskelige krop.

Et besøg i den udvej er nyttigt for eventuelle sygdomme og helbredsproblemer. De fleste klinikker er beliggende i Bad Reichenhall, har specialiseret sig i sygdomme i åndedrætsorganerne og bevægelsesapparatet. Visning besøger patienter ty til gynækologiske problemer, hudsygdomme, gigt.

Den kursted har alle betingelser for børneaktiviteter og besøge de ældre, personer med handicap. Må ikke kede sig på resortet vil unge virksomheder. I Bad Reichenhall, kan vacationers engagere sig i aktiv sport, nyde den naturlige skønhed og besøge spændende ture. Den aktive turistsæson i området anses for at være sommermånederne. Men ikke mindre interessant og produktiv vilje vinter tur.

Medicinsk behandling klinikker og plejehjem resorts

Det vigtigste stolthed af feriestedet Bad Reichenhall (Tyskland) - de termiske kilder. Under sit ophold i sanatorium er det fornuftigt at tage et kursus af terapeutiske inhalationer, bade eller andre behandlinger ved hjælp af lokale naturlige gaver.

Mineralvand ekstraheret i området, anvendes også til indtagelse. I nogle sygdomme kan mudderbade og wraps tildeles. For nogle procedurer, der anvendes ekstrakt af bjergfyr samt ekstrakter af andre medicinske planter i regionen.

moderne klinik foreslår avancerede diagnostiske og behandlingsmuligheder er i Bad Rayhentall. Mange patienter får ordineret et udvalg af massager, manuel lymfedrænage, ergoterapi, kryoterapi, motion og gymnastik.

attraktioner udvej

Ferie i Bad Reichenhall, vil ikke være kedeligt, fordi der på dette resort i nærheden af utrolig mange historiske seværdigheder. City Life er altid uløseligt været knyttet til saltproduktion. Lær mere om, hvordan salt blev udvundet i disse dele, besøge museet, der ligger i de gamle Saltsyderi - Alte Saline. Det er et historisk monument af industriel arkitektur, blev bygningen opført i 1834.

Hvis nok tid, giver det mening at tage en tur gennem den gamle øvre by. Her kan du se ruinerne af de gamle bymure, og den eneste overlevende af de fjorten tårne defensive. I den øvre by er der mange monumenter i forskellige perioder.

Bad Reichenhall har attraktioner for enhver smag. Lovers vil helt sikkert nyde den interaktive ture "glas hytten" - et sted, hvor alle vil være i stand til at lære hemmelighederne af denne Master glaspustere og forsøge sig med dette følsomme spørgsmål.

Bedste hoteller

En af de ældste resorts i Bayern er utrolig populær blandt turister fra forskellige europæiske lande. Hoteller Bad Reichenhall velkomne gæster hele året rundt. Hver autocamper vil her finde hotelkompleks i stand til fuldt ud at opfylde hans ønsker og niveauet for solvens.

De mest krævende rejsende vil nyde Wyndham Grand Bad Reichenhall Axelmannstein - chic fem-stjernet hotel, som ligger i den centrale del af den udvej. Spar på ferie, kan du bo på et tre-stjernet hotel. Anstændigt hotel i denne kategori: Villa Rein, Karlsteiner Stuben, Landhotel Prinz. For patienter, der har en medicinsk tilstand, behandlingsmuligheder med overnatning tilbydes af mange klinikker i Bad Reichenhall.

Rejse Tips: hvordan man kommer dertil?

Russere, der ønsker at slappe af i den bayerske udvej kan købes på rejsebureauer, hjælp "inklusiv alle" kategorien med rumfærgen til hotellet. Hvis du ønsker at komme i Bad Reichenhall er nemt at eje. Nærmeste lufthavne er i byerne München og Salzburg. I deres daglige landing fly fra Moskva.

Dernæst vil du kun nødt til at købe en billet på en direkte bus eller tog, for eksempel - "München-Bad Reichenhall" Du kan også leje en bil og køre selv eller tage en taxa. I sommeren kursted i den aktive turistsæson. Book hotelværelser i forvejen.

Anmeldelser af feriestedet Bad Reichenhall

Bad Reichenhall - er et sted, du skal besøge i person! Utrolig naturlandskaber og naturskønne udsigt, kombineret med ånden i traditionelle bayerske og de mest moderne faciliteter. Mange klinikker placeret på dette resort er fremragende anmeldelser verden over.

Giver det mening at komme her for turister uden særlige medicinske indikationer? Selvfølgelig, fordi stedet er meget smuk, og du kan lære historien om den udvej af Bad Reichenhall. Spas, ren bjergluft og den hyggelige atmosfære bliver kun en behagelig tilføjelse til turen, fuld af interessante ture.

Hoteller og resorts tilbyder vacationers klinik obscheozdoravlivayuschie programmer, kosmetiske behandlinger. Bad Reichenhall - et sted, hvor alle vil finde noget interessant!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.