Kunst og underholdningTeater

Kørsel Lenkoma hal med plads nødvendig, når du vælger et sted i hallen af teatret

Kørsel Lenkoma hal med plads nødvendig, når du vælger et sted i hallen af teatret. Til hjælp for publikum kan altid ringe og rådføre om erhvervelse af egnede og komfortable sæder.

Historie Lenkom Theatre

Mansion i den "moderne" stil blev dannet i Malaya Dmitrovka i begyndelsen af det tyvende århundrede. Populære arkitekt Ivanov-shits designet bygningen til Merchants' Club, men han er i rummet eksisteret i en forholdsvis kort periode. Efter 1918, bygningen husede "House of anarki", en institution for partiet arbejde, deres uddannelsesinstitution. Sverdlov, og endda en biograf "Lille Danilovka". I slutningen af 20-erne af arbejdsgruppen Youth Theater blev åbnet, og 10 år senere begyndte at arbejde værelse Lenk (Scheme med siddepladser forudsat i selve artiklen).

I hovedstaden, har åbnet en ny teater, som forudsigeligt klart var udtrykke sig og blive en del af historien om russiske teater.

Teater efterspørgsel

Toppen af populariteten af Lenkom Theatre (fotos af som er placeret nedenfor) fandt sted i 70'erne. Det var dengang rettet teatret Zakharov. Forskellige formuleringer som har optrådt på scenen på 20-30, og 40 år siden, og nu er populære blandt hovedstadens teater og gæster.

Regerende atmosfære i lobbyen og i auditoriet, komplet hengivenhed over kunstnere på scenen i hver indstilling, en vidunderlig arbejde dekoratører og kunder, store lyd - alle disse faktorer tilsammen sikre uselvisk kærlighed til publikum i teatret Lenkom.

Han er en af de mest populære og velkendte i hovedstaden teatre. Repertoiret tiltrækker konstant publikum, og den geniale spil af skuespillere gør publikum til at komme tilbage igen og igen, falder ind i den magiske stemning, der hersker under forestillinger i teatret.

Siddepladser i hallen

Auditoriet er en temmelig rummelige værelse, som er designet til 753 pladser. Amfiteater, kjole cirkel og boderne er bekvemt placeret, og bløde og behagelige lænestole muliggøre teatergæster at slappe af og have en dejlig tid under visning af ydeevne eller produktion.

Scheme haller med sæder i Lenkom repræsenterer mængden af de 14 rækker af boder. 24 komfortable lænestole anbragt i hver række. Amfiteater repræsenteret af 8 rækker, som hver er placeret ved 22 lokationer. Mezzanin er udstyret med 9 rækker, med 10-18 komfortable sæder pr række.

I Lenkom skema hal med sæder på en sådan måde, at beskueren fra ethvert sted perfekt kunne se, hvad der sker på scenen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.