SkønhedKosmetik

Hvad er en gel polish? Anmeldelser og anbefalinger

Elegant og stilfuld manicure - en drøm for enhver kvinde. Efter alt, pæne negle altid tiltrække sig opmærksomhed fra samtalepartnere og forårsage en masse positive følelser fra kvinden selv. Det er bare ikke alle kvinder har råd til at besøge en neglesalon. Og det ofte koster ikke procedurer. Efter alt, nogle kvinder simpelthen ikke har tid til at besøge det store. Arbejde, studier, børn, gård, privat liv. En manicure bør opdateres regelmæssigt. Ellers som et resultat af neglene vil se sjusket. I sådanne situationer vil du få søm gel polish.

Dette nye produkt har optrådt ikke så længe siden, men har allerede formået at få et meget godt ry og rave anmeldelser. Udtalelser piger er ligetil: et søm til tider mere praktisk end almindelig. Det har mange fordele, men det koster meget dyrere end de simple "brødre". Så hvad er en gel lak, anmeldelser , som allerede har oversvømmet internettet?

Den gælder dette værktøj meget nemt. Du skal bare åbne flasken og male neglene som en konventionel lak. Dets tekstur er ikke så tyk som gelen, så det går glat og uden dannelse af klumper og sæler. Lugten ikke følte tilstedeværelsen af acetone. Du kan vælge en farve fra en rig palet. Gel polish (anmeldelser kun bekræfte alle hans værdighed) har en fantastisk glans, så gør selv en simpel manicure til et kunstværk. Og det ser godt ud, ikke blot på hænderne, men også benene. Derfor, master pedicure stigende give deres præference til egenskaberne af den lyshærdende lak gel.

Den store fordel er, at der ikke er behov for at slibe neglepladen før anvendelsen af værktøjet. Derfor havde hun ikke har i lang tid at komme sig efter indgrebet. Enhver gel lak, som gennemgår kan findes på internettet, størkner kun på baggrund af en UV-lampe. Han tørrer hurtigt og danner ikke den øvre klæbelag. Inden påføring af lakken anbefales at fjerne fugt og fedt fra huden epitel med søm ved hjælp af et specielt værktøj. Ingen anden særlig forberedelse er nødvendig.

Sådanne en gel lak (ratings kvinder, der allerede har prøvet værktøjet, bekræfte sin modstand) er ikke skrælles og ikke spalter. Det kan ikke være bange for uheld smurt. Derfor umiddelbart efter indgrebet, vil du få en chance for at arbejde ud enhver virksomhed. Selv leger med barnet, eller vaske op. Lak vil forblive på dine negle uden skader.
Han kan ikke løbe an og ikke mister sin glans i mindst to uger. Hvis du opdager, at dine negle har meget industri, der har brug for kun almindelige hjælp af neglelakfjerner. Og negle igen klar til at opdatere sin farve.

Den mest populære betragtes som en gel lak gelish europæiske virksomheder. Producenter og igen demonstrerer den høje kvalitet og et flot resultat. Desuden er disse lakker indeholder næringsstoffer, der giver dine negle til at forblive stærke og sunde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.