SkønhedKosmetik

'Versace' duft - duft til den fineste

Det italienske selskab blev grundlagt af Gianni Versace i 1978, talentfulde og ambitiøse unge mand, der let vandt krævende offentligheden af Italien med sin upåklagelig smag og sans for stil. Virksomheden er baseret på mode emne, tilbehør, og "Versace" - spiritus i dag kvinder fortsat den mest populære og populære blandt køberne.

En masse af luksus uovertruffen duft gav verden modehus Versace, i hjertet af denne kæmpe stammer mest udsøgte og ekstraordinære sammensætning, som efterfølgende erobret hjerter af kvinder over hele verden. "Versace" - duft er en magisk trylledrikke, der giver en kvinde vital energi og en uovertruffen tillid. Aromas "Versace" - er ikke bare en raffineret og dyre parfume, det er en hel filosofi udsigter, image og repræsentation af sig selv i denne uforudsigelige og unikke verden. For at understrege deres individualitet og give til billedet af en romantisk som muligt, hvilket medfører en dråbe parfume på kroppen eller tøjet. I dette tilfælde er en god stemning og vitalitet pige garanteret i lang tid.

Senest har selskabet udgivet en ny kvinders parfume "Versace Bright Crystal." Dette lyse blomsterduft med et strejf af kølig friskhed og saftige noter af pæon, granatæble, magnolia og lotus blomster vil ikke forlade ligeglade hverken en kvindes hjerte. Raffineret aroma af lidenskab betød for stærke og selvbevidste damer, varme og fortryllende noter af rav, moskus og mahogni giver det en raffineret elegance og kvindelighed. Elegant og varig duft, perfekt til en smuk smarte damer med upåklagelig smag. Bright attraktiv sammensætning ligesom dagens dynamiske kvinde, der respekterer de elegante og friske klassikere, og samtidig forblive fri, og plast.

"Versace" - duft præsenteres i en lang række præparater krydrede dufte - denne kølig frisk, blomster, frugtagtig og træagtige aromaer udsøgt. En dråbe dug på sarte magnolia eller kold frost på den fortryllende steg til enhver kvinde der findes en sand og uovertruffen smag, charmerende hendes hjerte og sjæl. Den største udvalg af musik og magiske smagsoplevelser skjult i en lille original flakonchike. Her og bjergtoppe, blidt hugging toppen af bjergene i solen, og den første sne er netop rører skrøbelige stængler nezabudok bjergene, og en krystal overflade af de smukkeste søer i verden. Sarte blomsteragtige noter suppleret godt aroma af moskus og ambra, som afslører sin ejer magiske hemmelighed forførende kvinde. "Versace" - parfume for kvinder i modeverdenen er blevet et symbol på raffineret luksus og uovertruffen elegance.

Parfume «Versace Bright Crystal» - et symbol på sensualitet og raffinement, er det beregnet til de mest dristige af messen køn, der ikke er bange for at afsløre deres sande skønhed af verden. I hjertet af duften flor forsigtigt subtile nuancer af pæon, magnolia og lotus, og sporet af woody-musky lugt giver dem mulighed for at åbne op i fuld kraft. "Versace" - parfume til kvinder - er valget af en stærk og selvsikker kvinde, der ikke er bange for forandring og gradvist afslører verden omkring hendes smukke selv. Sådanne kvinder behøver ikke at bevise noget, de simpelthen repræsenterer en raffineret dyrebar sjæl i denne verden, der kan forstå, ikke hver mand på gaden.

Enhver kvinde må nødvendigvis have sin egen version af parfume "Versace", hvilket er grunden til at selskabet præsenterer en bred vifte af muligheder trendy varianter. En vifte af muligheder - det er en stor affyringsrampe for at udforske deres tilbøjeligheder og præferencer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.