SkønhedKosmetik

Lashes og omsorg for dem.

Lashes kom til os fra Hollywood. I årevis denne procedure var ikke tilgængelig for en bred vifte af kunder. På nuværende tidspunkt er dens popularitet været stigende. Vipper ikke kun give æstetiske virkning, men også praktisk, fordi de giver os mulighed for at løse flere problemer på én gang. Takket være dem, hvilket eliminerer behovet for at bruge penge og tid på at indføre og fjernelse af døde dyr, de ikke kræver særlig pleje, mens du ikke male vil flyde, hvis du pludselig brast i gråd. Det vigtigste - at der ikke er behov for at ændre den sædvanlige måde at leve på, kan du bruge sauna, dampbad, swimmingpool. Og den virkning, at de vil give, vil forbløffe alle, der er omkring dig.
På det tidspunkt, indtil du har anvendt vipper, og denne periode kan være 1-3 timer, du kan læne dig tilbage og slappe af, komme væk i et stykke tid fra den daglige travlhed.

Tid brugt på denne procedure, afhænger af, hvad du ønsker at få et resultat. Korrektion tager mindre end en time. Naturlige øjenvipper for sådanne procedurer skal være rene og fri for makeup, olie og midler til at fjerne make-up. Hele proceduren udføres bygning med lukkede øjne, hvilket sikrer deres sikkerhed. For den fulde kapacitet kræves til 40 piskeslag pr øje - det giver dig mulighed for at skabe et naturligt og et naturligt look.
Du kan ikke bruge øjenvipper permanenter, både før og efter. Lette øjenvipper kan være at opbygge en sort maling særlig maling, men du kan ikke gøre dette, da limen, der er limet vipper, sorte og helt indhyller hans cilium med at tilslutte sig det kunstige.
Medicinske kontraindikationer for en sådan procedure ikke. Selv de, der bruger kontaktlinser, kan ganske vellykket bære Naroscheny cilier. Dine naturlige øjenvipper efter fjernelse vipper ikke lide. Kunstig cilier cilium er knyttet til din hjælp af en speciel lim er allergivenlige, hvilket i sig selv bryder ned over tid, så de kunstige cilier forsvinder, for ikke at skade din. Naturlige øjenvipper lever 90 dage, og slippe ud, hun ikke længere med naroshchennyh. Derfor er de naturlige vipper efter fjernelse af forlængelsen ikke lider, og deres forandring - det er en naturlig proces. Senest 90 dage efter at ændre hele din ciliaere række.
Poresnichnoe udvidelser, varer normalt omkring 3-4 uger. Ret de kunstige øjenvipper brug for 2-4 uger. Således vil du sikre opretholdelsen af ensartede vipperne linje. Korrektion af kunstige øjenvipper fra stikning ny cilier til den nyligt vokset sin cilier på plads droppet.
For at fjerne fra øjnene af kunstige øjenvipper skal anvendes betyder at fjerne vipperne. Denne procedure tager normalt ikke mere end en halv time, men for at opfylde det, er det ønskeligt i kabinen, som producerer udvidelser, fordi guiden for at slette anvendelser nøjagtig de midler til fjernelse af vipper, som du ønsker det for dine øjenvipper, fordi han ved præcis, hvad værktøj produceret opbygning.

På trods af at sådanne midler kan købes uafhængigt til fjernelse af cilier henvise til specialister, så for ikke at forårsage skader på dine øjne og øjenvipper.

Der er en kategori af mennesker, der ønsker at undgå en sådan procedure:

- Folk med høj øje følsomhed.

- Folk med overdreven tåreflåd.

- Mennesker, der lider blefaritis eller conjunctivitis.

- Folk med fedtet hud alder.

Hvordan skal jeg pleje transplantatet af cilier? Som regel er der ingen grund til specielt at tage sig af øjenvipper, men det er vigtigt at overholde en række anbefalinger:

  • Brug ikke øje produkter, der indeholder fede cremer og olier, fordi de ødelægger limen.
  • Efter påføring øjenvipper ikke suge dem i 24 timer.
  • Ved hjælp af midler "lang levetid vipper" du forny modstand lim og skabe et beskyttende lag.
  • Du kan ikke male vipperne vandfast mascara.
  • Fjern ikke selv cilier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.