SkønhedKosmetik

Loop dufte til kvinder: rating. Populære parfumer til kvinder

Når mode kong Christian Dior sagde, at nogen tid efter mødet med kvinden slettede erindringer om sine klæder. Men erindringen om hendes duft vil leve for evigt. Bare så: billedet af en dame husket hovedsagelig på grund af parfume. Og at daisy chain dufte til kvinder, hvis bedømmelse vil blive præsenteret i denne artikel, er ansvarlig for, at duften har været en lang og mindeværdig. Daisy chain er de parfumer, basesammensætning, som er resistent og er genkendeligt. Efter alt, er der røgelse, som forvitret umiddelbart efter påføring på huden. Andre lugte forsvinder efter et par timer. Men daisy chain buketter vil blive mindet om sin ejer i lang tid.

Daisy parfume: hvordan man definerer sin "magt"

Loop dufte til kvinder (forelagt af placering på) - denne duftende komposition, den stærkeste af dem er accent noter i de grundlæggende akkorder. Takket være denne funktion de erhverver sådan en fantastisk modstand. De unge damer, der nyder præcis som parfume, anvende dem ikke kun til de kommende romantiske møder. De samle dem op og når du går til at deltage i en fest eller et andet sted, hvor det er vigtigt at gøre et godt indtryk på de mennesker omkring dem. Men her er det nødvendigt at tage højde for én ting: på grund af den ekstreme modstand af disse buketter bør ikke anvendes på kontoret, klasselokalet eller andet etablering af en sådan plan. En stærk lugt kan forstyrre andre til at fokusere på arbejdet.

Nogle damer har klaget over, at de Loop dufte til kvinder købte dem (rating kan findes i vores gennemgang) allerede efter 30 minutters ansøgningen ikke længere udstråler en duft. Derfor kan de ikke forstå, hvad slags reaktion, de forvolder på andre. Nogle af de parfumer er meget ligesom andre, der stadig andre på grund af dens intensitet forårsagede ikke noget, men irritation.

For at forstå, hvad der sker, anbefales det at foretage en simpel test. På et stykke rent materiale uden nogen duft bør anvendes et par dråber duftende væske. At olfaktoriske receptorer er ikke vant til lugten, under gennemførelsen af manipulation er bedre at holde vejret. Soaked in parfume eller duftende vand klud til at sætte nogle varmt sted. Egnet selv batteri. Nu, en kvinde har brug for at forlade lokalet i ti minutter. Vender tilbage, skal du omhyggeligt lytte til deres egne følelser, hvis ved indgangen til rummet tydeligt mærke duften, så teste forskellige parfume vedholdende tog. Hvis, for at fange den aroma, er det nødvendigt at bringe næsen væv, indikerer dette, at produktet indeholder et minimum af æteriske olier. ikke anbefales at bruge et sådant værktøj, før en vigtig begivenhed.

Top 5 mest stub spiritus

For livet kan huske nogle af de daisy chain dufte til kvinder. Rating dem som følger:

 1. Chanel Parfum Coco Mademoiselle - det vil være svært at finde en mere stabil, sensuel og feminin duft end dette. Sommetider han ikke umiddelbart afsløres, men hvis vi gør det, så i lang tid. Sammensætning lækkerier og varmer.
 2. Escada Collection af Escada - ekstremt modstandsdygtige parfume øst. Denne sløj duft sjov og eksotiske planter i verden. Først hørte akkorder blommer, karamel og jasmin. De er ved at miste ud til duften af roser, moskus og sandeltræ. Dette er en klassisk komposition til romantiske aftener.
 3. Opium af Yves Saint Laurent - en luksus parfume, der ikke bare berusende navn blev givet. Persistens af denne fantasi buket gennemgået testen af tid. Chic Opium tilhører en gruppe af øst-træagtig duft. Men solo parti tildelte ham frugt og jasmin noder og akkorder krydderier tilsætningsstoffer i tobaksvarer.
 4. Lalique Le Parfum ved Lalique - udgivet i 2005 aroma mange fans af luksuriøse parfumer er anerkendt i dag som en af stubben. Denne orientalske buket med en særlig udtalt bugt akkord.
 5. Crystal Noir af Versace - daisy sammensætning, oprettet i 2004. Aroma hævder at være den mest daisy lugt. Blandede anmeldelser om det, men bestemt entusiastisk. Nogle kvinder tror dens vigtigste notat af kokos, mens andre giver forrang sandaler og peber.

En anden gave fra Ms Chanel

I placeringen af parfume Coco Mademoiselle er i første omgang. Helst aromatisk væske fra den franske trendsætter betragtes som en klassisk, og en genstand for begær. Modehuset præsenterede sine beundrere anden voldsomt resistente sammensætning. Det er duft Chanel Chance. Bouquet udkom i 2003, og lad den verdensberømte dame har længe været død, aroma var i stand til at realisere sin drøm. Hans geni skabte parfume hus Shanel Zhak Polzh. Parfume var en appel til de moderne damer, der for forretningssans skjuler deres sensualitet.

Chanel Chance - er en stærk smag, som tilhører en serie af blomster chypre duftstoffer. Snu melodi er beregnet til kvinder, der ikke har nået 30 år. Det starter noter af patchouli, lyserød peber, iris, hyacint og ananas. Heart noter i "ansigt" af citrus og jasmin pick frække motiv. Base af perfektion udgør akkorderne af vetiver, moskus, patchouli og vanilje. Stede mossy elementer opnåelse af produkt subtile jordnærhed. Parfume er ideel for besøg og dagsture.

Tilbud fra Niny Richchi

Aroma Temmelig Nina af Nina Ricci sluttede sig til samling af kvinders parfume stub fra Frankrig. Sød, "lækker" og attraktivt produkt at ramme markedet i 2008. Spiritus er forskellige slik duftende buket og "sød" look. Den første sprøjtning af sammensætningen giver sin ejer sindsro, ro og varme. Blomstrende æbleplantage mirakuløst genforenet med sprød æble. Alt dette fantastiske charme spiller på kvinders hud. Derefter til æblet "af selskabet" align hvid jasmin og hindbær. En daisy chain base af vanilje og karamel skaber. Parfume Smukke Nina egnede tillid erfarne kvinder og meget unge piger.

En anden loopback parfume, som har skabt en Nina Ricci, kaldes Ricci Ricci. Eau de toilette genskaber billedet af en ung og moderne pige, anderledes dristighed og beslutsomhed. Denne skønhed er sat til optimisme, er det sikkert personlig magt, tillid, og især i sin hemmelighed, og nye våben, som er den parfume. Det ligner en lille shebutnoy djævel spille silkebånd pink og omdanne verden omkring os. To år af dette elegante sammensætning dedikeret Orelin Gisho og Jacques Yukler. I løbet af denne tid, de har betalt meget opmærksomhed på det loop produkt.

Parfume med den uprætentiøse titel

Den berømte italienske modehus, skaber i 2012 en ny kvinders duft, ikke meget tænkt på hans navn. Og han kaldte det almindeligt og enkel, men veltalende, - Eau de Parfum Roberto Cavalli. Om udvikling af smag daisy arbejdede populære verdensomspændende varemærke fra Italien at parre c Coty Prestige. Også i virksomheden til fremstilling af røgelse blev inviteret perfumer Luiza Terner, hvis navn er kendt i verden af duft. Det var Louise af Eau de Parfum inkluderet en del af deres feminine energi.

Særlig blomster-orientalsk duft tiltrækker damer, der er fuld tillid i sig selv, og som ønsker at blive set af offentligheden. Denne duft ikke passer en grå mus. Parfume af Roberto Cavalli er fuld af fortryllende dufte af pink peber fra Madagaskar. Det er til stede blomstring orangeblomst duft tonkabønner og vanilje. Næsten rav basesammensætning består af siamesiske benzoin arter "Styrax".

Denne buket er forbundet med en piget skønhed og fængslende. Det er omgivet af en smuk flaske cap dekoreret med en tiara. Supplerende emballage initialer mode geni. Produkt Eksklusivitet understreger guld dekoration.

Rating stub blomstret parfume til kvinder

Blomster aroma af daisy chain er mest populære. Det er derfor, de største parfumefabrikanter gøre vægt på skabelsen af netop sådanne produkter. Rating blomst duftende væsker er som følger:

 1. Versace Bright Crystal - lyse sammensætning passer enten mere retfærdig sex. Udover blomster akkorder "registreret" og frugtagtige noter. Øverst de mousserende yuzu og granatæble. Den gennemsnitlige parti er repræsenteret af en lotus, pæon og magnolia. Nå, Hendes Majestæt basen play rav og moskus.
 2. Gucci Flora - frisk og yderst delikat smag er en af de mest populære piger. Han betragtes som en klassiker og med rette fortjener en så høj titel. Lad parfume og hører under daisy chain, men det er elegant og let, det kan godt bære specielle, meget følsom relateret til forskellige dufte.
 3. Chloe by Chloe - elegant floral bouquet, bedst egnet til den kolde periode. Selv om sammensætningen og ikke afviger vægtløshed, men det lykkedes hende at vinde mere end én kvinde.
 4. Marc Jacobs Daisy - smag ikke aflevere deres positioner i flere år nu. Sammensætningen er perfekt til trendy aften begivenhed. Hvis damen du har brug for at forbedre dit humør, den Marc Jacobs Daisy vil klare denne opgave.
 5. Ralph Lauren Romance - en smuk blomstermotiv til en romantisk stævnemøde med sin partner. Den røgelse kan genkende noter af moskus, violet, liljekonval, rose, patchouli og andre bestanddele.

Sødere er ikke

Det menes, at den søde aroma af daisy chain provokere mænd varmt seksuel lyst. Sandsynligvis kan dette forklare deres fantastiske popularitet. En kold vinter søde smag er i stand til at "varme" dens ejermand. Vi præsenterer top tre blandt stub sød parfume.

Det første sted er besat af Candy parfume fra Chanel. Dybt lugte den søde duft der minder om bær slik. Denne parfume er fundamentalt forskellig fra den klassiske strenge røgelse skabt af Ms Chanel. Den duftende væske er udviklet til unge damer, der er glade, når de blev behandlet.

På andenpladsen er ånder Prada Candy L'Eau. Sød feminin buket vævet af karamel og hvid moskus. Citrus noter og vanille forbedre denne tandem. En siciliansk mandarin og citron er det sandt boom i positiv stemning.

Den tredje sted tilhører ånder La Vie Est Belle by Lancome. Denne søde sang er ment følsom og blød til de piger, der ser livet eneste positive. produkt perfekt afspejler essensen af sit navn, der lyder som "Livet er smukt!" er oversat til russisk.

De mest almindelige daisy chain duftstoffer

I enhver kategori af varer vil altid være den mest populære position. De er ingen undtagelse og Loop parfumer. Rating af de mest almindelige vedholdende røgelse er sammensat af følgende elementer:

 1. Estee Lauder - Parfume kunne bo i kvindernes hud op til tre dage, mens væskende en svimlende aroma. Oprettet dette mesterværk var tilbage i 1968.
 2. Poison af Dior - tung og temmelig interessant produkt, hvis historie går tilbage til 1985. Sammensætning afviger meget underholdende, flot og tungt tog.
 3. Jasmin Noir af Bvlgari - vinter, en forholdsvis ung parfume produceret i 2008.
 4. Casamorati Fiore d'Ulivo af Xerjoff - buket, der udkom i 2009. Mange kvinder finder det perfekte sang til dig. Duft og let og er mere egnet til forårssæsonen.
 5. X for kvinder af Clive Christian - røgelse, der er kendetegnet ved en utrolig stærk og stabil daisy duft.

Daisy sammensætning Dzhordzhio Armani

"Dzhordzhio Armani" - en anden modehus, der kan tilbyde de beundrere af smukke daisy chain spiritus. Deres navn er Si Eau de Parfum Intense. Produktet har konsistens af vand og parfume er flanker Si buket, præsenteret i 2013 år. En ny version af den tidligere forsynet med et chypre akkord. Derfor Si Intense er karakteriseret ved mindre sød, men mere sensuel lyd.

Dens parfume mærke "Armani" imødekommer selvsikker og elegant, lidenskabelig og følsom kvinde. Face af kampagnen var den storslåede Keyt Blanshett. Top noter af duft lavet af bergamot, fresia, solbær og vanilje. På sit hjerte er i harmoni Osmanthus blomster, chypre aftalerne, maj rose og Davao. Nå, bunden består af noter orkanoksa, gran harpiks, patchouli og benzoesyre træ.

Sådan ansøger

Så vi kiggede på, hvad er det daisy chain populære parfume til kvinder. For virkelig at bekæmpe alle på stedet af deres duft, skal du vide, hvordan man korrekt og på hvilket lokationer er bedst anvendes parfume. Spray det skal være der, hvor tæt på hudoverfladen egnet blod. Disse områder af kroppen kaldes "varme" punkter, og de er de øreflipper, knæhasen, den nederste del af halsen, håndled og skuldre, samt albuen og indersiden af håndleddet.

Hår er også perfekt holde duften. Hvis huden smurt næringsstof eller fugtighedscreme, parfume eller parfume vand vil vare længere. Brug en sang anbefales umiddelbart efter at tage et brusebad, når kroppen er stadig lidt våd og varm. Så lugten vil vare meget længere. Og i morgen skal du være droslet mindre end i aften tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.