Intellektuelle udviklingMystik

De fleste uforklarlige mystiske fænomener på Jorden

Nogle gange på vores planet er der de mest utrolige ting. Vi har en eller anden måde vænnet sig til de mærkelige og mystiske historier, så du skal ikke altid tro på mirakler. Men mystiske fænomener ske i virkeligheden. Desuden er der uigendrivelige beviser. Hvorfor er kun megalitiske strukturer, spredt over hele kloden! Uanset teori eller avancerede videnskabsmænd og forklare deres oprindelse ikke kan. Der er også andre artefakter, som også ikke passer ind i de eksisterende teorier og paradigmer. Om dem og tale.

is kvinde

Denne historie kan overgå den utrolige usandsynlighed af andre mystiske fænomener. Det var i lengby (Minnesota). Det var en kold vinterdag. Temperaturen faldt så lav, at det var bange for at gå ud. På sådan et tidspunkt, og blev opdaget af Jean Hiliard nitten år gammel pige. Hun var helt frosset. Det er bestemt ikke bøjes, bliver huden frosset. Hun blev sendt til hospitalet. Lægerne var forbløffet. Hun var en is statue. Mystiske fænomener udstillet af den unge organisme, lige begyndt. Lægerne var overbevist om, at hun skulle dø. Og i tilfælde af situationen på en positiv måde det truede amputation af lemmer, en lang alvorlig sygdom. Men efter et par timer Jin genvandt bevidstheden, optøet. Hun havde ingen effekt "fryse". Selv forfrysninger forsvundet.

Delhi: kolonne stål

Mystiske fænomener kan forekomme med de sædvanlige, ved første øjekast, materialer. Nå, der nu overrasket jern? Og hvis du siger, at det er produceret mere end tusind år siden? Selvfølgelig, det er utroligt. Men i Delhi er der en struktur, der allerede 1600 år pryder byen. Det er lavet af rent jern. Denne kolonne er en syv meter højde. Det er ikke udsat for korrosion. Nogle eksperter mener, at i jorden i disse dage, kunne det ikke producere. eksisterer imidlertid en sådan artefakt. Det nødvendigvis, at beskrive uforklarlige fænomener. Foto desværre ikke afspejler den utrolige storhed og betydning af bygningen. Af den måde, har undersøgelser vist, at søjlen er 98% jern. Få materiale sådan renhed gamle mennesker var ikke i stand til. Dette er en kompliceret proces.

Carroll A. Deering

Mystiske fænomener forekommer ofte i havet. På "Flyvende Hollænder" snak i flere århundreder. Ikke alle de historier, selvfølgelig, er gyldig. Men der er dokumenteret fakta. Så interessant og mystiske skæbne overgik besætningen på skonnerten navnet "Carroll A. Deering." Det blev opdaget ved den sidste dag i 1921. Da det producerede indtrykket af et skib i nød, så gik hende til undsætning. Deres forbavselse blandet med rædsel, er det simpelthen umuligt at passere. På skonnerten var ikke en enkelt person. Men også tegn på katastrofe eller ulykke var også fraværende. Det så ud, som om folk var forsvundet pludselig, ude af stand til at forstå, hvad der skete. Bare forsvundet. Med dem tog de væk personlige ejendele og skibets log, men forlod i stedet for mad. Forklaring af dette faktum blev aldrig fundet.

Hutchison effekt

Nogle mystiske fænomener personen skaber sine egne hænder, uden nogen idé om, hvordan det viser sig. Så Dzhon Hatchison var en stor beundrer af Nikola Tesla. Han forsøgte at gengive sine eksperimenter. Resultaterne var lige så uforudsigelig som utroligt. Han modtog den fusion af metal med træ, små genstande forsvandt i løbet af forsøget. De væsentligste effekter af levitation var. Flere forskere forundret over, at for at gentage det resultat, han ikke kunne, det vil sige, der var nogle mystiske, ikke-lineære arrangementer. Eksperimenter har forsøgt at gentage NASA eksperter, men til ingen nytte.

tyktflydende regn

Der har været endnu mere utroligt, mystiske fænomener på Jorden. Til dem dristigt kunne anses usædvanlige regn, der faldt på hovedet af beboerne Oakvillya (Washington). I stedet fandt de dråber vand gelé. I dette mysterium er overstået. Alle landsbyboerne blevet syg. De var symptomer på en forkølelse. Jelly gættede udforske. Det hvide blodceller blev registreret, er en del af humant blod. Hvordan kunne det ske, forskerne kunne ikke finde ud. Desuden blev der påvist to typer bakterier i gelé, der ikke forklare symptomerne på lidelser lokale. Dette fænomen er og forbliver uløst.

forsvindende sø

Den mystiske naturfænomen til tider ligner fiktion fiktion. Find dem forklaringer er hverken mystiske eller forskere. Denne gåde i 2007, gled søen i Chile. Det var ikke en vandpyt med et stort navn, men snarere en stor dam. Dens længde var fem miles! Det har dog forsvandt sporløst! To måneder før dette blev undersøgt af geologer. Ingen abnormiteter blev fundet. Men vandet var væk. Der var ingen jordskælv eller andre naturkatastrofer, og søen var forsvundet. Mere eller mindre acceptabel forklaring på begivenhederne gav ufologer. I deres version, har de udlændinge afpresset ham og tog ham med til deres "ukendte verdener".

Dyr i sten

Nogle mystiske naturfænomener har en alder, millioner af år. Således er de dokumenterede tilfælde, hvor frøer findes inde faste sten. Men det er stadig muligt at forsøge at forklare. Men den kendsgerning, at påvisning af skildpadder, muret inde i beton, hvor hun havde boet i mindst et år, er det vanskeligt at retfærdiggøre. Det skete i Texas i 1976. Dyret var i live og godt. Ingen huller eller mandehul var ikke i betonen. Men hældte et år siden dette design. Hvordan og med hvilke midler skildpadden i luften kammer eksisteret al denne tid, er det ikke klart.

Donnie Decker

Det dokumenterede eksistensen af en dreng stand til at generere vand! Hans navn var Donnie. Han kunne "gøre det regn" i rummet. Første gang det skete, da drengen var til en fest. Han gik i trance, med det resultat, at vandet begyndte at hælde fra loftet, og værelset var indhyllet i tåge. En anden gang, det skete for et par år senere, da Donny besøgte restauranten. På værten erfaringer miraklet ikke gjorde det, og kørte ud teenageren. Men disse to episoder kan kaldes en opfindelse. Men der var også en tredje sag. Den fandt sted i det fængsel, hvor Donny var for gadeuorden. Regn hældes ned fra loftet i sin celle. Naboer i rummet begyndte at klage. Donny var ikke overrasket, og har endnu engang demonstreret sin evne til at vogte. Hvor gik han hen efter udgivelsen er ukendt. Det siges, at han arbejdede som kok.

Verden er stadig en masse fantastisk. Der er mennesker, der hævder at have set udlændinge. Andre kan føle fremtiden. Andre ser gennem vægge. Og der opstod stor skole involveret i udviklingen af super-beføjelser til almindelige mennesker. Sandsynligvis at "føle" er ukendt, skal du tror på det. Så bliver det klart, at der er mirakler! De er ægte!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.