Intellektuelle udviklingMystik

Som årsag til den egyptiske kat? De fleste korrekte ritualer

I dag er en masse, der snak om, hvordan man kan bringe den egyptiske kat. Dette er en magisk dyr kendt siden forhistorisk tid. Det faktum, at katte der bor i to verdener. De ser spiritus og kommunikere med dem. Hvis du kan behage denne skabning, vil det bidrage til at oversætte til virkelighed de mest skattede ønsker. Fordi folk ønsker at vide, hvordan at kalde den egyptiske kat. Alle ønsker at vinde støtte til de magiske væsner. Interesseret?

Forberedelse til den magiske rite

Jeg må sige, at for at vide, hvordan at kalde den egyptiske kat, lille. Han - der er en magisk, magisk. Det vil komme, når han følte for den, der ringer. Derfor bør det være klart, at denne enhed kan lide, og hvad han ikke kan acceptere. Egyptisk kat, ifølge legenden, en stor grovæder. Han kan lide alle former for gode ting, såsom fisk, creme fraiche, kød. Fordi det er ønskeligt at forberede et måltid. Lad stolen ved siden af ligger lokker. Alligevel er det vigtigt at vide, at denne essens med misbilligelse refererer til uorden. Hvis tingene spredt rundt, kan det medføre det ikke kan lide. Derefter vises katten. Derfor er det tilrådeligt at rense alle, tørre støv, vaske etagerne. Han kan ikke lide støv egyptiske tryllekunstner nanyuhalsya det i pyramiderne, hvorfra vi modtager! Apropos sin historiske hjemland. Det er nødvendigt at se udseendet af de egyptiske pyramider. Uden generel viden om emnet, du er en gammel magisk væsen vil ikke være i stand til at tiltrække.

Som årsag til den egyptiske kat, opfylder de ønsker

Gå videre til ritualet. Hold den til at være sent på aftenen, lige efter klokken viser 01:00. Vi er nødt til at tage et blankt stykke papir. På den ene side at skrive syv skattede begær. Det er nødvendigt at formulere dem i detaljer og klart, at et væsen fra en anden verden til at forstå præcis, hvad det er, du ønsker. Vend arket og trække de egyptiske pyramider. Det er ønskeligt at matche den oprindelige mønster. Det er, hvad der skulle have forhånd bekendt med historien om den gamle land. Placer ark på en stol i midten af rummet, vendte hans ønsker ned. Tal højt og tydeligt: "Den egyptiske kat, komme frem!". Så snart den sidste tone glider fra hendes læber, tænder og forlade rummet, fast lukke dørene. Tilbage vil være fem minutter senere.

tegn kat

Når du kommer tilbage til det rum, bør du se en magisk dyr, sidder på en stol med en kogt blad. Måske en del af behandler er forsvundet. Dette er en fremragende tegn. Kat rede til at bidrage til opfyldelsen af dine ønsker. Når han vasker sit ansigt, for at være sikker, alle udtænkt nødvendigvis materialisere. Når katten har spillet og hale, så håber for opfyldelsen af den lovede nej. Ligner en egyptisk tryllekunstner troede, at de ikke er interesseret eller er skadelige for den person, der skrev (dig). Spil med katten eller at udvise ham er umuligt. Han opløst i rummet, da han opdager, at hans tanker er forstået, og tegnene bliver hørt. Enig, det er vigtigt at finde ud af ikke blot at kalde den egyptiske kat, men også hvordan man dechifrere sit svar.

Som årsag til den egyptiske kat dag

Ikke alle er velegnet til bestemte grunde natlige magiske ritualer. Mange mere bekvemt at kommunikere med dyr magiske dag. Så lidt justere ritual. Forberede arket som beskrevet ovenfor. Om pyramiden glem ikke. Så, rul det tubulus. Tag et stykke venstre og højre - noget velsmagende for katten. Gå rundt i lejligheden og kalder en magisk dyr. Højlydt siger: "Den egyptiske kat optrådte!". I løbet af dagen troldmanden semiterrestrial ikke særlig begejstret vises på offentlighedens øjne. På grund af sit udseende på gardinet forstå forstyrrelser, eller faldet pludseligt emne. Hurtigt komme tilbage og sætte bladet side. Som hurtigt gå ud af lokalet. Retur inden for fem minutter (Race imod). Hvis arket er helt tændt - ønsker vil blive opfyldt, jeg var en slange - nej. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.