Intellektuelle udviklingMystik

"Hvordan til at vokse en vampyr?" (Manga). Beskrivelse & Anmeldelser

Hvad god manga "Hvordan til at pleje en vampyr?" Hvorfor gør så mange af hende glad? Disse og andre spørgsmål vil blive drøftet i artiklen. Manga er japanske tegneserier, undertiden benævnt komikku. Manga i den form, hvori den eksisterer i dag, begyndte at udvikle sig efter afslutningen af Anden Verdenskrig. På det stærkt påvirket af vestlige traditioner, men i den tidligere kunsten i Japan, det har dybe rødder.

Manga

Hvorfor mange mennesker som manga, "Hvordan til at give næring til en vampyr?" Vi ved, at manga i Japan, læst af børn og voksne. Hun respekterede og som et litterært fænomen, og som en form for kunst. Derfor er der et stort antal værker af forskellige genrer på en række emner, herunder romantik, eventyr, rædsel, humor, science fiction, historie, sport, business, og andre erotik.

rekord

Da 50s manga omdannet til en større forlagsbranchen japanske bøger med omsætningen i 2006 481 milliarder yen, og i 2009 -. 420 milliarder Hun blev berømt i andre lande, især i USA, hvor salget i oplysninger fra 2006 Det beløb sig til omkring 175-200 millioner dollars.

Stort set alle manga offentliggøres og trækkes i sort og hvid, selv om der er multi-farvede, for eksempel, Farverig, hvis navn er oversat fra engelsk som "farverige". Ifølge den manga, som blev berømt, ofte over lange mega-serien (undertiden ufærdige), fjernede anime, og videospil kan gøres, og andre lette nye derivater dimser.

Fra kommercielt synspunkt fremstillingsvirksomhed anime manga har skabt giver mening - tegning manga, som regel billigere, og Animation Studios kan nemt finde ud af, om der kan læses eller en anden manga, så det kan blive udsat for filmversionen.

beskrivelse

Så hvad er en manga serie Dens forfatter er Jade og hun optrådte i genrer "Hvordan til at pleje en vampyr?": Romantik, drama, vampyrer, mystik, Shounen-ai, en komedie. Denne farve manga i kategorien af web og manhwa. Den er udgivet i 2015.

Hvad der bliver sagt i manga "Hvordan til at pleje en vampyr?" Det fortæller om Park Min Gome, der er syg sjælden sygdom, hans krop producerer overdreven liter blod. Som et resultat, har han at gøre sig den hyppige blodsudgydelser.

I manga, er der én mere karakter - Kim Chun selv, hvilket er en halv-vampyr og kan ikke leve uden blod. Det virker som om de to matcher hinanden i alle henseender. Og efter et stykke tid mellem dem fremstå som en "offer" og "jæger".

I denne manga Gom Ming ønsker at blive elsket og ønsker at se fremad. Jeong Won føler sig ensom, og derfor ville ikke have noget imod en affære med en fyr, behagelig karakter og udseende. Og han får det næsten ubesværet!

Men de ting er, at Ming Gom i sådan et forhold er aldrig særligt. Ikke ud fra symbiotisk forhold, og almindeligt menneske. For tjeneren er det ikke eksklusiv og ikke engang "trofæ, som er vanskelig at opnå."

citater

Du ønsker at tage et nærmere kig med manga "Hvordan til at pleje en vampyr?" I dette værk er der en interessant citat:

"-Codes du skriver pen, skrev en pen, eller du?

-Du hvad er det?

-Bare tror jeg har et værktøj til at få bogen. Kom, at jeg stadig ikke få dem, og du.

- ... sådan. Er du klogere end Kim blev MF Kin "(Lo Gom og Kim Chun selv).

Og en anden: "Hver person har deres opfattelse af verden, derfor de følelser er ikke de samme i alle" (Punk Lo Gom).

Her er et citat simpelthen bemærkelsesværdig: "Nogle var interesseret i mig, men jeg ville være alene. Jeg ønskede ikke at sno romaner så nemt. Men jeg følte, at jeg var vand, der flyder fra en utæt krukke. Den erstattes af en, hun var alene. Det er ligegyldigt, hvor meget jeg prøver ... "(Jeong Won).

Hvad siger de?

Manhwa - koreanske tegneserier. Folk ofte kaldet manga manhwa, uden at gøre afstanden mellem dem. Så vil vi. Hvad folk siger om manhwa "Hvordan til at pleje en vampyr?" Mange rapport, at det er smukt. De, der læser dette manga, hævder, at personerne har en historie og en funktion, der er afspejlet i selve arbejdet.

Forfatteren glemmer ikke at vælge de forskellige følelser de tegn, intriger læsere, tvinger empati, det tilføjer til historier plus. Mange mennesker kan lide det faktum, at nogle genrer er samlet i dette arbejde, da det gør det manhwa interessant.

Plusser og minusser

Hvad de siger om manga "Hvordan til at pleje en vampyr?" Kapitel 54, som kom ud i øjeblikket, fascineret læsere. Mange fortæller, at dette er en af de bedste manga-serien, hvorved de ikke kunne passere. Hun har sine plusser og minusser, er det straks trækker folk ind i din verden.

Tidligere tegn er ikke den mest glatte og lyse, har begge problemer, som de har til at klare. Som i det virkelige liv, manhwa er fuld af erfaringer, drama, håbe på det bedste. Dette er en meget følelsesladet og vanedannende produkt.

Manhwa har en dejlig elegance og enkle ord, smukke mønstre, glad for, at det er lavet i farver. Hovedpersonen tider røber svagt huske, at en smule irriterende, men nogle gange ud.

andre visninger

Vi fortsætter med at yderligere at undersøge manga "Hvordan til at pleje en vampyr?". Yaoi - en genre af anime og manga skildrer mandlige homoseksuelle forhold. Han er en af de vektorer af satirisk doujinshi (amatøragtig kreativitet). Yaoi ligesom forskønnet refleksion homoseksualitet blev hurtigt et velkendt tema i anime, manga, videospil - dating sim, romaner.

Og det er i denne genre etablerede vi overvejer manga. Det ophidser mange. Læsere hævder, at manga er fascinerende. En vigtig del af denne historie er forholdet og det faktum, at det er nogle gange svært at få sammen med din elskede og sige de rigtige ord. Mange siger, at de evige uophørlige skænderier og tydeliggøre forholdet af dækket. Og alligevel vil anbefale denne manga at læse.

Her hvad der begyndte som en vildt romantisk og sød historie, forvandlet til en uforståelig drama på grund af dumhed af hovedpersonerne, og med begge sider. Mange læsere ønsker at rode, der gjorde forfatteren løst så hurtigt som muligt, og hovedpersonerne endelig blev stadig møde hinanden, snarere end udrette mirakler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.