Intellektuelle udviklingMystik

Skilte i kirkegården. populære overtro

Før eller senere konfronteret med døden af hver enkelt af os. Desværre er det en integreret del af cirklen, som alle levende væsner på vores planet. Vi er født, vokse og dø på det tidspunkt, ukendt for os indtil de sidste fatale øjeblikke. Derfor er der ikke noget forkert at have oplysninger om de omhandlede tegn kirkegården. Efter alt, de fleste af dem er resultatet af lange observation og hemmelig viden, besad i oldtiden vores folk. Det skal bemærkes, at de omhandlede tegn begravelsen og kirkegården er et bestemt sæt af regler. Hvis du følger dem, de døde aldrig såre dig, men tværtimod altid og i enhver situation stå på dit forsvar. Vi mener, at dette alene bør gøre opmærksom på denne artikel.

Hvad man ikke skal gøre på kirkegården: en liste over forbud

Uanset religiøse tro og social status, bør alle forstå, hvordan man opfører sig på kirkegården. Fordi ellers du er ude af uvidenhed eller skødesløshed kan gøre en række fejl, herunder fatal. Kendskab til kirkegården vil helt sikkert spare dig fra negativitet og problemer i livet, som du kan bringe hjem efter begravelsen eller at besøge grave kære. Så kan hvad ikke ske på kirkegården i hvert fald:

 • Vores landsmænd eller anden måde mindes de afdøde stærke drikke. Det er strengt forbudt, og ved begravelsen, og i tilfælde af en almindelig besøg på kirkegården. Det faktum, at sjælen af den afdøde ikke kunne være vred på hende også ædru forhold og bidrage til ankomsten af nogle problemer i sit liv. Desuden er alle mennesker relateret til magi, de ved, at beruset persons energifelt er stærkt svækket, så det er let at klamre sig til enhver negativitet. En kirkegård er kendt for at være det sted, hvor et stort antal akkumuleret dårlig energi og de forskellige enheder. Ikke værd at risiko og for at tiltrække deres opmærksomhed.
 • Vær meget forsigtig, fortæller ved graven af deres aktuelle anliggender. Mange mennesker kommer til de døde slægtninge, der deler med dem glade og sorgfulde nyheder, planer for fremtiden, og deres frygt for en bestemt handling i livet. Du skal dog ikke være for følelsesmæssige, fordi sjælen kan have ondt af dig i tilfælde af problemer og opfordre til ham. Og det er virkelig uacceptabelt, sørgende, bede om døden. I dette tilfælde, graveyard ånder du sørge for at høre og imødekomme anmodningen udtryk.
 • Bedre ikke tage den med dig til kirkegården børn under en alder af tolv. De har ikke tabt på grund af de højere magter, så har mulighed for at se sjælene af den afdøde. Og dem, til gengæld kan forsøge at indtaste et barn i kontakt. Det ser ud til, at en sådan oplevelse ikke vil gavne din døs.
 • Undgå skænderier på kirkegården. Vore forfædre hævdede, at den, der sværger ved graven, vil der altid være omgivet af problemer og problemer. Esoterik bekræfte dette varsel, fordi strømmen af de døde er i stand til flere gange for at øge negativitet smidt her.
 • Desuden er erfarne folk rådes til at besøge grave afdøde slægtninge indtil middag. Efter frokost på kirkegården begynder binge lav energi, som kan være engageret og dig. Så planlægge en tur magen til de tidlige morgentimer, i hvilket tilfælde de vil være sikker.

Som du kan se, disse regler er ganske enkel, men de er ikke de eneste til at tage på kirkegården. Så vi besluttede at nedlægge flere vigtige emner, der afslører overtro og kirkegård besøg regler.

Begravelse: hvordan man opfører sig ordentligt

Det er ingen hemmelighed, at den sidste mands måde er nødvendigt at ledsage, efter masse ritualer. Ikke alle af dem er signifikante nok til at påvirke en persons liv for at deltage i processen. I dette afsnit har vi samlet kun de vigtigste regler skal du bemærke, at enhver, der måtte være ved begravelsen:

 • Prøv at klæde kun i sort, ser en elsket i den sidste rejse. Det menes, at hvide og farvede klæder vil være respektløst at de døde, og du kan pådrage sig negativ.
 • Aldrig tale højt under begravelser, er det absolut ikke kan lide de sjæle bebor kirkegården.
 • Du kan ikke slække ud fortællinger, dele nyheder og begivenheder i livet, mens du er på kirkegården. Alle samtaler bør kun gælde for den afdøde og de gode ting, han gjorde i livet.
 • Selv hvis du har udviklet et komplekst forhold til den afdøde, finde for ham under begravelsen af et godt ord. De døde i hvert fald kan vi ikke sige en dårlig ting.
 • Ledsage mand på hans sidste rejse er kun nødvendig i et lukket sko. Bare tæer og hæle bringer over dig problemer, fordi de kan komme i kontakt med jorden af kirkegården.

Enhver overtrædelse af ovenstående regler trukket en række problemer, som vil være vanskeligt at en eller anden måde at neutralisere. Esoterik sige, at denne film bliver meget tung og uudholdelig byrde, for at bryde den sædvanlige måde at leve på. Husk på, at i hvert fald er det nødvendigt at bringe til kirkegården og en flaske vand ved afgangen være sikker på at vaske det for at slippe af med den negativitet af kirkegården.

Er det muligt for gravide kvinder til at gå til kirkegården: varsler

Det rejser en masse spørgsmål for at finde de kirkegårdens kvinder i en vanskelig situation, fordi vordende mødre skal opleve positive følelser. Hvor meget de kan gøre ondt deltage i begravelsen eller besøge graven af en elsket en?

Selvfølgelig bør gravide kvinder undgå at rejse til kirkegården. Deres energi er meget følsom over for lave vibrationer, imprægnering af jord. Hertil kommer, skilte advarer kvinder venter på babyen, besøger kirkegården for en række årsager:

 • Lever på gravene af de døde sjæle og mørke væsener kan tage barnet med dig. De kan trække sin stærke energi, og sjæl af barnet vil blive trukket til opkaldet, forlader moderens mave.
 • I nogle tilfælde kan den afdøde sjæl dvæle i det ufødte barn, hvis du virkelig ønsker at have en krop i forvejen.

For at undgå alt dette, bør en gravid kvinde iført en rød kjole og binde en forbinding på håndleddet af samme farve. Det vil skræmme væk ånderne og beskytte sjælen i fremtiden baby.

Overnatning på kirkegården

Nat på kirkegården - en fortærskede plot af de fleste gyserfilm. For mange mennesker, er det forbundet med noget virkelig uhyggeligt, der kan være dødelig.

Men i virkeligheden, tilbringe natten på kirkegården kan absolut rolig alle. Især hvis det kommer til grav deres elskede. Troldmænd siger, at sjæle pårørende aldrig skadet os. De vil vogte og beskytte deres pårørende fra alle de problemer af materialet og den anden verden. Så fortvivl ikke, hvis der for en eller anden grund nat fanget dig på kirkegården. Bare spørg mentalt beskytte hans slægtninge, der er sikker på at føre dig til kirkegården uskadt.

Billeder på kirkegården

Tal negativt om esoteriske foto taget på kirkegården. Vi tror, at alle ved, at mellem en mand og hans billede har et meget tæt forhold. I dette tilfælde kan manden selv let påvirket af foto, hvilket er, hvad der sker i tilfælde af kirkegården fotos.

Døm selv: du stramt binde deres image i billedet med kisten, monument, kranse og selv døde. Alt dette bærer en stærk præg af negativ energi, som derefter kan forårsage endnu uhelbredelig sygdom. Det er især farligt at blive fotograferet ved graven, som endnu ikke var fyrre dage. Indtil udløbet af denne periode er bevaret på jorden alle de negative, som spildt ud på dødstidspunktet på den person.

Også, kan fotos forstyrre sjælen af afdøde, som gennem billedet begynder at komme ind i sit hus, hvor han engang var god. Vi tænker på dette område, du vil helt sikkert ubehageligt.

Tryllekunstnere hævder, at kirkegården begået talrige sorte ritualer fordærv eller ring mørk energi. Helt tilfældigt, kan du fange dig selv i et sted som dette, der forbinder sit image med lave magiske vibrationer. Konsekvensen af et sådant forhold kan være endnu død af en person, der er vist i billedet.

Lagring af fotos fra begravelsen

Hvis du stadig måtte tage et billede af graven, så prøv ikke at holde ham hjemme. Det vil være en reel negativ tragt, skaber i dit hjem ugunstige atmosfære. Hun suget ind alt det gode, du har oprettet. Er særligt modtagelige for vibrationer som børn, begynder de at konstant at blive syg og lunefuld. I et sådant hus vil aldrig blive fred, kærlighed og velstand.

I det tilfælde, hvor billedet stadig skal opbevares i lejligheden, skal du sætte dem med forsiden nedad i en brun kuvert. Læg den væk fra alle de ting, du bruger i den del af huset, hvor der er stort set ingen medlemmer af familien.

Ting fra graven

Husk, at aldrig under nogen omstændigheder ikke kan tage tingene fra gravene. Blomster til kirkegården, for eksempel, er ofte genstand for tyveri. Folk uden fast bopæl bære dem til gravene og videresælge til handlende. Og dem, til gengæld igen gør dem midlerne til deres penge. Bemærk, at en sådan handling kan i høj grad enraging sjælen. Efter alle blomsterne på kirkegården betød dette eller hint sent. Tager dem, du laver en meget upassende handling, som snart vil blive straffet.

Tegn forbyde udførelse af kirkegården alle de ting, de allerede ejer sjæle, og bør forblive med dem. Mange tryllekunstnere rådes til at nå frem til graven af pårørende med en minimal mængde af ting. Efter at bundfaldet, for eksempel ganske tilfældigt fra lommen telefonen bliver nødt til også at forlade kirkegården, samt enhver anden ting, der faldt på jorden.

Hvis du stadig er grådige og afhente dette eller hint objekt, derefter en harmdirrende sjæl, og det kan gå ud over hans ting til dit hjem. Hvil i dette tilfælde ville være din uopnåelig drøm.

kirkegård Plot

Jorden fra kirkegården - det er det værste, at du kan bringe ind i dit hjem. I dette tilfælde, er du ikke alene tiltrækker alle de negative til kirkegården, men bogstaveligt talt gøre et stykke af graven til lejligheden. Konsekvenserne af denne forglemmelse vil være meget trist.

Ikke at uheld bringe en begrundelse af kirkegården, skyl med vand bragt skosåler, så vaske dine hænder og ansigt. Kun på denne måde vil du neutralisere den negative fokus på enhver kirkegård.

Faldet under begravelsen

Fald på kirkegården - en dårligt varsel, lover en masse problemer. Men stadig værd at tage hensyn til nuancerne i dette efterår, de væsentligt påvirke situationen.

Hvis du tilfældigvis snuble, skal du ikke være ked af det. Det betyder absolut intet, og du behøver ikke at bekymre sig uden grund. Men prøv ikke at falde alle de samme på kirkegården. Log dette løfte en hurtig død eller langvarig sygdom. Særligt hårdt ramt i forvejen kogt for nogen grav, kunne denne hændelse betyder, at den døde mand trækker dig til ham og vil forsøge alt for at spare på energien i kontakt med dig.

Til dem, der faldt i begravelsen procession, skal du straks forlade kirkegården. Bedst af alt, efter denne hændelse, går i kirke, er det nødvendigt at vaske med vievand, tænde et lys for hvile for sjælen af den afdøde og læse flere gange hver bøn.

Kæledyr i kirkegården

Kat eller hund på kirkegården - tegnene er ikke den mest godt. Vores forfædre sagde, at i tilfælde af huset til den afdøde skal fjernes fra det alle kæledyr. Dette gælder især for katte. De er tæt forbundet med den mørke verden og kan trække dig en ny ballade - død af en anden i familien.

Hvis du ser et dyr i et ligtog, så køb ham. Måske fordi du forsøger at nærme nogen rastløs sjæl. Giv din kat eller hund en godbid og forsigtigt kørsel væk dyret væk. Ja, i dette vej rundt kan du blive, og den onde ånd.

fjer løb

En masse polemik er et tegn på fuglene i kirkegården. Men mest esoteriske enig, der fløj i graven af en fugl giver dig et tegn på den afdøde. I oldtiden troede man, at fuglene bebor sjælene af mennesker, der ikke har tid til at afslutte noget i livet. Derfor er de flyve til deres pårørende, forsøger at huske hans ufærdige og vigtig sag.

Penge på kirkegården

Der er særlige tegn til kirkegården forbundet med penge. Aldrig tage noter, mens på kirkegården. Og især ikke begynder at tælle dem. Ellers mister du ikke kun hele beløbet i din tegnebog, men også penge, trængsel på en bestemt sag.

Hvis du er faldet pengeseddel, derefter overlade det til sjælen af den afdøde - grådighed vil føre dig til noget godt. Efter at hæve penge, du fornærme den afdøde og gøre ham følge dig at returnere det hensigten. Husk, at der er en regel, der forbyder hente noget fra jorden på kirkegården.

konklusion

Vi håber, vi gjort mest muligt fortælle dig mere om de tegn og regler for opførsel af kirkegården. Nu kommer til graven af en elsket en, vil du vide, hvordan man opfører sig så for ikke at fornærme de døde og de kræfter, der dominerer i dette land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.