Intellektuelle udviklingMystik

Hvordan at slippe af med fjender? Magic: Hvordan at slippe af med fjenden

I dag, folk er blevet mere voldelig og jaloux. Årsagerne til denne udvikling - snarere en masse, men vi taler ikke om det. I denne artikel vil jeg tale om, hvordan man kan slippe af fjender ved hjælp af forskellige magiske midler.

Den nemmeste løsning

Først og fremmest vil jeg sige, at praksis magi og forskellige plots skal være den eneste person, der kender dette er ikke rygter. Efter alt, er der en hel del historier om, hvad folk ikke kender den magiske af enkle regler og blot ønsker at beskytte sig selv, retten endnu flere problemer. Derfor er der den enkle råd om, hvordan man kan slippe af fjender, blot fjerne dem fra din kreds af kontakter. Og hvis fra tid til anden, de vil blive vist i horisonten, bare ignorere dem. Det er dog ikke altid er gyldig, fordi folk måske endda deres negative energi til at ødelægge livet for enhver uskyldig person. Her i dette tilfælde mere end alt andet fejler, kan du prøve at appellere til magi.

amuletter

Hvis en person ønsker at vide, hvordan at slippe af med fjender, er det nødvendigt at sige, at en meget effektiv måde - har en særlig amulet herfra sådanne mennesker og deres sorte energi. Hvad kan det være? Generel afdeling - det er et emne, der skal beskytte mennesker og frastøde alle negativt rettet mod ham. Så fremragende ward - Tøj, nemlig undertøj. Men for at sætte på en stærk virkning og beskytte det skal være inde. Det kan være shorts eller T-shirt. Fungerer godt i den beskyttende retning af den røde snor, som skal binde syv knob og altid bære med dem (den røde farve symboliserer den positive og knuder vil ikke tillade det onde at komme igennem til en person). Det samme princip værker og en kvist asp træ, som engang hang Judas. Dette er en meget kraftfuld talisman, men brækker et stykke træ, er det nødvendigt at undskylde for at give smerte. Det siges, at den amulet kan enten være personlige (og altid bæres med en), og familie. Denne gren, sætte huset til at beskytte familien reden af fattige mennesker og deres energi angreb. Selvforsvar kan også smøres del "tredje øje" (området mellem øjenbrynene) lavendelolie. Nå, for at beskytte dem mod onde mennesker sit hjem og familie, kan du bruge hvidløg til det. Det er nødvendigt at væve to fletninger, som hver er 7 hvidløgsfed. Alt dette hænger i det vindue, der ikke vil tillade den negative energi til at bryde ind i huset.

sammensværgelse

Hvad mere kan bruges, finde hvordan man kan slippe af fjender? Conspiracy - dette er en kraftfuld assistent i dette tilfælde. Men det er værd at sige, at det er bedre at henvende sig til en person, der ved, at han gav de korrekte tekst ord, og fortalte hvordan det hele kan gøres korrekt. Ellers man risikerer simpelthen ikke forsvare sig. Så hvad er det? Conspiracy - et særligt sæt af ord efter at have læst dette behov får en vis beskyttelse. Plottet kan læses på egen hånd, kan det også siges, at mand, der ved - troldmanden, tryllekunstner. Teksten vil være noget som en bøn. Men det er værd at huske, at der skal være den nøgle, der vil bekræfte ordene i slutningen af plottet. For eksempel er der en sammensværgelse af onde naboer, der dårligt ødelægge livet for almindelige mennesker. Læs ord lige foran døren modstandere. Teksten er som følger: "Du skal ikke skade min lille hoved, ingen støj - ikke vrednichaet mine naboer. SIM-lås og nøgleord. " Det er nødvendigt at holde i højre hånd et tændt stearinlys og køre den rundt.

ord tilbagebetalinger

Meget stærk beskyttelse mod fjender, der siger grimme ting eller uvillige - for at fortælle dem følgende: "Hele mit ophold med mig, og alle dine tilbage til dig. Alle dine - i dit Teles! Så må det være!". Reaktionen på fjendens ansigt præcis lide det temmelig bange, fordi alle hans negativ energi på det og komme tilbage samme. Du kan også beskytte sig selv, for eksempel, kan romaerne i gaden, der ikke får, hvad du ønsker, begynder at forbande, at sige: "Du vil vende tilbage!". Efter dette, er de som regel fjernes, efter at alle kender kraften i disse ord.

1. Mod den magiske ritual klar fjende

En meget effektiv måde at slippe af med fjender. Så for ritual får brug for en håndfuld af ren hvede, fire kirkelige hvide stearinlys, samt en lille smule af tørret og pulveriseret mellem fingrene på malurt. Alt er gjort efter midnat. I sin højre hånd er nødvendigt at tage en skål af hvede og tre minutter til at gentage sig selv ordene: "Ulykke, forræderi, ulykke, gå væk fra mig" Endvidere i knytnæve er nødvendigt at tage en håndfuld af malurt og læser eller bøn, selv om "Vor Fader." Dernæst vil du gå ud og nagovorennoe korn spredt på jorden. Du er nødt til at vente på at få sin fugl begyndte at hakke på samme tid, sagde han: "Så snart fuglen frø sklyuet og dårlige tanker i min fjendes afværges. SIM-lås og nøgleordene!". Malurt er også nødvendigt at sprede under tærsklen til sin fjende, præsentere på samme tid som hans rænkespil på øjnene bliver ødelagt. Nogle nuancer: Det er nødvendigt at udføre ritus kun til den aftagende måne, og samtidig undgå den 7. og 13. tal. Det er også vigtigt at huske, at du skal lægge lysene ud, og ikke blæse ud.

2. Sort magiske ritualer

Den næste måde at slippe af med fjender for evigt. Således bør alle handlinger udføres i den aftagende måne. For at gøre dette skal du to sorte stearinlys, en lang sort bånd, handsker, pot, saks, en skål af alkohol, en klokke af sølv, samt aromatiske olier. Først skal du ordentligt smøre olie stearinlys og lys dem. Endvidere i armen båndet er taget af de to ender, hvoraf det første kaldes hans navn, og den anden - navnet på gerningsmanden, dvs. fjende (mulig flere). Dernæst bruger klokker har brug for at tune ind på den rigtige måde at komme til fred, at forvise fra sjæle og tanker onde og negativitet. Efter det, sat på sorte handsker og udtalte følgende ord: "Jeg opfordrer alle energierne i universet og verden, gamle mennesker og skabninger af underverdenen! Jeg vågner op din energi, med henblik på at bryde forbindelsen med mine syge-sympatisører (r), jeg give afkald dem, rive nogen forbindelse og slægtskab med dem. Lad det være som jeg vil have!". Derefter båndet klippes alkoholen i potten antændt og brændt to stykker tape. Hvis alkoholen de ikke brænde, kan brændes dem med stearinlys. Det er vigtigt at huske, at du ikke kan sætte lysene ud, men når de brænder ud helt uafhængigt effekten af ritual træder i kraft.

Magiske rite 3. Bøn

Hvad andet kan hjælpe i denne sag? Magic! Ligesom, her er hvad jeg vil fortælle dig at slippe af med en fjende ved hjælp af ikoner og bøn. Dette vil kræve bøn sort klæde, tre ikoner for hvoraf den ene er "Gud den Almægtige", kirke stearinlys. Ikoner er placeret i trekanten af bordet, er en bøn klud spredt på gulvet, i centrum af hans mand ophører. Ved første han bare ord appelleret om hjælp til Gud, så tre gange læser "Vor Fader." Efter dette, læste engang sammensværgelse "forpurre planerne for fjenden." Så, stående på en klud, indtil lyset brænder, skal en person læse bønner taksigelse. Først når flammen af sidste stearinlys slukkes, er ritualet betragtes som fuldstændigt.

bønner

Fremragende kan også hjælpe og bøn mod fjender. Det siges, at det ikke nødvendigvis behøver at være lagrede ord. Bøn i sin essens - er at vende sig til Gud, så det kan være en hvilken som helst form, selv om hver gang anderledes. Du behøver kun at henvende sig til Gud om hjælp, korrekt formulere deres ønske. Pre Du kan læse "Fadervor", og efter at for at spørge om noget af Gud. Det er også en meget effektiv måde at få hjælp fra stærke kræfter og slippe af angreb af deres fjender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.