LovStat og lov

Australiens flag og historie dens forekomst

I dag Australien tidligere bestod af seks britiske kolonier. Hertil kommer, hver af dem havde sit eget flag, som nødvendigvis præsentere et billede "Union Jack" - symbolet Storbritannien. Det var ikke til den 29. april 1901, da det blev officielt indført af den australske flag, fotos af dem er placeret under.

Den første historiske forsøg på at indføre

Forudsætninger for indførelsen af landets karakter var længe før sin godkendelse. I 1824, kaptajn Dzhon Nikolson og John Bingle lavet den første, historisk dokumenteret, forsøg på at tage den australske flag. De anbringes fire otte-takkede stjerner på et lærred af den britiske marine hvide flag. Hver af dem blev placeret på armene på kors St. George. Selv syv år efter denne kaptajn Nicholson stort set lignende sammensætning blev introduceret til New South Wales. Den eneste forskel var brugen af mørke-blå farve til korset. Det skal bemærkes, at under bevægelsen for federalization af staten i slutningen af det nittende århundrede, denne australske flag var det mest almindelige.

design

Efter dannelsen af Commonwealth of Australia i 1901, bebudede regeringen en landsdækkende konkurrence for udviklingen af en national karakter design. Under mødet organisationskomiteen har modtaget næsten 33.000 ansøgninger. Efter overvejelse af premierministeren officielt annonceret de fem vindere. De var repræsentanter for forskellige segmenter af befolkningen, som omfattede fjorten gymnasieelev, student, kunstner, arkitekt, såvel som en sømand. Alle dem, der ønsker at skabe det nationale flag i Australien billeder får næsten identiske. Hver af vinderne for deres arbejde vundet en pris i mængden af fyrre pounds. Britiske konge godkendt den nu eksisterende version i 1903.

udseende

I øjeblikket er den australske flag er et blåt lærred, hvor fem stjerner er plottet, der er en del af den konstellation af Southern Cross, og en anden - et symbol på Commonwealth of Australia. Det skal bemærkes, at i forhold til 1901-versionen under eksistensen af landet i udseendet af hendes karakter har gentagne gange blevet foretaget nogle ændringer. De blev hovedsageligt relateret til placeringen af stjernerne og deres form. Endelig har de australske myndigheder besluttede på udformningen af deres nationale karakter April 15, 1954. Det blev derefter besluttet, at stjernerne repræsenterer stråler af Commonwealth stater i landet, og den syvende symbol på sin kapital, den nordlige del, samt uden for staten.

lovgivning

Krav der skal opfyldes af det nationale flag i Australien, defineret på det lovgivningsmæssige plan. Enkeltpersoner og skoler er officielt tilladt at blive brugt tilstand symbolet i 1940. En nylig regeringen dokument, der er forbundet med det, er blevet en lov dateret 1996 og underskrevet af den lokale guvernør-general Sir William Deane. Ifølge ham, hvert år den 3. september i landet fejrede dagen for det nationale flag. På trods af, at det ikke er en udgang, landet afholdt forskellige aktiviteter højtidelig karakter.

Den nationale våbenskjold

Afslutningsvis skal nævnes om den nationale emblem Australien. Dens image er et skjold, som støtter en struds, emu og kangaroo fra forskellige sider. Valget af disse dyr, primært på grund af det faktum, at hverken det ene eller det andet er ikke i stand til at gå baglæns (tilbagetog). Desuden er de også betragtes som nationale symboler. Skjoldet er opdelt i seks felter, som hver er anbragt emblem en selvstændig stat. Med hensyn til de dyr, der holder skjoldet, de står på en guld akacie. Den moderne udgave af våbenskjold blev præsenteret til Australien af den britiske kong George den femte i 1912.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.