LovenStrafferet

Karina Budyuchyan: Biografi og dødsårsag

Om vinteren 2009 forsvandt en ung pige, der studerede i den 11. klasse af en af skolerne, i den russiske kulturhovedstad. Retshåndhævende myndigheder roede slægtninge, hævdede at "gå op og vende tilbage." Desværre kom ikke Karina Budyuchyan hjem. Omstændighederne i hendes død og detaljerne i forbrydelsen chokerede og forstyrrede alle vores landsmænd.

Kort biografi af Karina Budyuchyan

Historien om denne uheldige pigemedie er ofte præsenteret under den høje overskrift "The Goths killed and ate emo." En af de replikerede versioner koger ned til det faktum, at tre repræsentanter for forskellige ungdomsunderkulturer skændes. Under konflikten blev pigen dræbt af to andre deltagere.

Karina Budyuchyan er ofte rangeret af journalister som emo, derefter som goths. Pigens slægtninge nægter pigens tilhørsforhold til uformelle bevægelser. Ifølge moderen til afdøde var Karina det mest almindelige barn. Hun studerede godt i skole, lommepenge tjente sig selv og satte foldere op.

På tidspunktet for døden var pigen kun 16 år gammel. Klassekammerater af afdøde og hendes venner er yderst positive over hende. Og alligevel anerkender Karinas mor og bedstemor, at en "dårlig" kæreste af Karina var. Ifølge slægtninge skyldtes denne piges ugunstige indflydelse, at deres datter og barnebarn faldt ind i et dårligt firma.

Begyndelsen af vintermarret

Sidste gang hans datter, Karina, hendes mor, Nadezhda Budyuchyan, så hende på eftermiddagen den 19. januar 2009. Pigen kom hjem efter skoletiden og gik hurtigt på arbejde på deltid - at sende brochurer. Om aftenen ringede Karina Budyuchyan sin mor og bad om at overnatte hos en ven under påskud af at lave sine lektier.

Som Nadezhda senere indrømmede, ville hun ikke allerede forlade datteren fra det øjeblik. Men Karina var for alvorlig over sine studier og overbeviste sin mor om vigtigheden af at udarbejde rapporten. Om morgenen den 20. blev ikke pigen hjem igen. Nadezhda Budyuchyan begyndte straks at tænke på det værste. Hendes datter, i modsætning til mange af hendes samtidige, drikkede ikke og røg ikke, hun tilbragte ofte fritid hjemme, og da hun forlod hun altid advaret hvor og hvor meget hun gik. Søgningen efter den manglende skolepige blev udført omkring to uger. På det tidspunkt blev alle kontakter af afdøde og personer, der så hende som den sidste levende, kontrolleret aktivt.

Forfærdelige detaljer om pigens død

Umiddelbart inden meddelelsen om resultaterne af undersøgelsen af kroppens fragmenter håbede alle slægtninge fra den forsvundne pige, at der opstod en fejl. De retsmedicinske eksperter måtte løse en vanskelig opgave: at samle kroppen i fragmenter og for at bestemme, hvad der var sket med afdøde.

Mordet på Karina Budyuchyan chokerede offentligheden med sin grusomhed, kynisme og meningsløshed. Det var muligt at fastslå, at pigen først blev druknet, hvorefter kroppen blev splittet og kastet i skraldespande. Overrasket af eksperterne manglende del af de indre organer og blødt væv. Ved mistanke om mord blev to venner af den afdøde pige straks tilbageholdt.

Kanibaly morder?

Anklaget om at dræbe Karina Budyuchyan blev bragt imod Maxim Golovatsky og Yuri Mozhnov. På tidspunktet for forbrydelsen var unge 19 og 20 år gamle. Unge mennesker delte kærlighed til uformelle musik- og ungdomsunderkulturer. De spillede i et rock band, Maxim, takket være sit lyse billede, havde en utrolig popularitet blandt piger.

Ifølge bekendtskaber trådte Golovatsky sig ofte ind i intime kontakter med fansen, men planlagde ikke at starte et seriøst forhold. Det antages, at Karina Budyuchyan var forelsket i Maxim og aktivt demonstrerede hendes følelser. I den skæbnesvangne aften var det Golovatsky, der inviterede pigen til at besøge, hvilket tyder på en pause i virksomheden. Hjemmeparti var den sidste i en skolepigers liv.

Ifølge den officielle udgave var der et skænderi mellem deltagerne i møderne efter at have drukket alkoholholdige drikkevarer. Som følge af konflikten druknede Maxim med hjælp fra sin ven Yuri, pigen. Da de indså, hvad de havde gjort, besluttede de unge at kvæle kroppen. Under dette blodige arbejde indså Golovatsky og Mozhnov, at de ikke havde noget at tabe. Som de senere forklarede efterforskerne, ønskede de bare at spise, og ideen om at forsøge at smage den menneskelige person kom til hendes hoved alene.

Undersøgelse og domstol

En gang i forvaring begyndte de mistænkte straks at give tilståelser og fortalte om Karina Budyuchyans skæbne. Hver af vennerne hævdede, at han kun deltog i nedbrydningen af kroppen og dræbte og forbruget menneskeligt kød en anden. Motivet til mordet forblev uforklarligt. Golovatsky havde kun tid til at sige, at "Karina var meget træt af sin kærlighed og barnlige spontanitet."

Slægtninge til offeret bekræftede, at pigen var forelsket i Maxim, selv skrev digte dedikeret til ham. Med hensyn til kannibalisme - var det muligt at fastslå, at pigens indre organer og fragmenter af blødt væv blev udarbejdet af venner med kartofler og krydderier. De resulterende kriminelle formodentlig suppeded sammen, sidder stille stille foran computer skærmen.

Golovatsky og Mozhnov var ikke for dovne til at dykke ind i de myrdede personlige ejendele. De tilskyndede smykker, små elektronik og hendes tøj. Den første høring om sagen fandt sted i foråret 2009. De sagsøgte og deres støttegruppe - venner og bekendte - optrådte trodsigt. Det kom endda åbenlyst på følelser af de kære.

Sætning og appel

Retten dømte Maxim Golovatsky til 19 års fængsel i en streng regime koloni, Yuri Mozhkov - til 18 års fængsel i en streng regime koloni. Hver dommer er også forpligtet til at betale 1 million rubler hver til den afdødes moder og kompensere for den materielle skade, der er forårsaget - 21.000 rubler. Den forargede part forblev utilfreds med dommen afsagt. Ifølge de myrdede pigers slægtninge fortjener de kriminelle livs fængsel eller dødsstraf.

Men alt dette er ikke slutningen på den forfærdelige historie, hvis offer var Karina Budyuchyan. Voldelige mord og forbrydelser forekommer fra tid til anden i alle hjørner af kloden. Det er imidlertid ikke så ofte muligt at møde så arrogante og kyniske kriminelle. Overdommeren Maxim Golovatsky fremsatte en række klager og modkrav. Hans hovedmål var at bringe moren til den myrdede Nadezhda Budyuchyan til chikane for chikane og fornærme sin egen ære og værdighed. Det er værd at bemærke, at Maxim i løbet af retsmødet viste fremragende kendskab til retspraksis. Han var imidlertid ikke i stand til at vinde nogen af domstolene.

Mord på Karina: Interessante fakta og utrolige legender

Karina blev dræbt den 19. januar, dagen for den store ortodokse ferie af Epiphany. Ifølge den officielle version er dette et simpelt tilfælde. Og alligevel er udgaven om satanismens hobby af mordere og kriminalitetens rituelle karakter ganske populær. Af nogle grunde kan vi konkludere, at mordet på pigen blev forfulgt af voldtægt. Da denne forbrydelse ikke blev bevist, var der ingen officielle anklager mod drabene.

Det er svært at tro, men mange sympatiserer med kriminelle. Blandt de beundrere af Golovatsky og Mozhov er der dem, der tror, at gutterne blev tvunget til at tage andres skyld på sig selv. Den populære version handler også om, at det provokerede morderne og Karina Budyuchyan selv er skyld i alt. Pigens begravelse var stille og familieagtig. Slægtninge til afdøde indrømmer at de er trætte af at lytte til mucken om deres datter og barnebarn fra fremmede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.