HjemlighedKonstruktion

Knauf - gips til indvendig og udvendig udsmykning

Til efterbehandling interne og eksterne overflader af huset i dag bliver brugt en masse forskellige materialer, som hver især giver for arbejde færdigheder, samt en vis viden inden for byggeri. Uanset om du laver reparationer eller ej, bør du være kendt varemærke Knauf, gips af denne producent er populære i hele verden i dag.

I sortimentet kan du finde materialer til interne og eksterne værker. Blandt de første bør tildeles "Knauf Rotband", mens repræsentanter for den anden sort er den "Knauf Unterputts UP 210", som vil blive diskuteret nedenfor. For ikke at betaler for meget, behøver eksperter anbefaler ikke at købe en del af det uden for området, hvis du planlægger at gøre boligindretning. Dette skyldes, at sådanne sammensætninger er dyrere for den grund, at blandt dem karakteristika for forøget resistens til ætsning af fugt og temperatur, som kan variere betydeligt i årets løb.

Egenskaber gipsblanding "Knauf Rotband"

Gips gips Knauf er beregnet til indendørs brug, det er fremstillet i Rusland, så dens omkostninger er ikke for høj for den private forbruger. 30 kg sæk bliver nødt til at betale 360 rubler. 10 mm lag tørrer i tre dage, og strømningshastigheden per kvadratmeter vil være lig med 8,5 kg, hvilket er tilfældet, hvis laget vil have den samme tykkelse. Denne sammensætning har en grå farve, og kan betjenes ved en temperatur fra +5 til + 45 °. Efter fremstilling dets opløsning bør anvendes inden for 30 minutter, men det bør ikke være for stor lukket blanding. Lagtykkelsen kan variere fra 5 til 50 mm. Dette produkt er ikke beregnet til brug udenfor. Blandt hans kvaliteter bør tildeles elasticitet.

De vigtigste elementer i sammensætningen af "Knauf Rotband"

Gips "Rotband" Knauf er en universel gips blanding til manuel efterbehandling af vægge og lofter. Egnet til næsten enhver del af bunden, hvad enten mursten, beton, styrofoam, gips eller cement overflade. Hvis du planlægger at bruge denne blanding til efterbehandling lofter og vægge, bør vi huske på, at det skal bruges i rum med normal luftfugtighed. Passende produkt til brug under forhold med køkkener eller badeværelser. Hvis det er hensigten at danne cm lag, derefter per kvadratmeter skal forlade 8,5 kg. Især elsket af bygherrer gips Knauf Rotband for glatte vægge og lofter af beton.

Forberedelse før anvendelse "Knauf Rotband"

Basen før påføring af blandingen skal være tør og have en temperatur, som ikke er lavere end 5 °. Overfladen rengøres af lag, snavs og støv samt slipmidler. Fra fremspringene skal fjernes, og metaldele dækket med korrosionshindrende forbindelser. Hvis det er en meget fugt-absorberende overflader, er de overtrukket med en primer under anvendelse af en sprøjtepistol, pensel eller rulle.

Gips Knauf «Rotband" kan påføres til overfladen af dårligt absorberende, som tidligere var blevet behandlet med en primer 'Betonkontakt' for at forbedre vedhæftningen af materialer. Styrofoam, gips og cement gips efter forarbejdning "Betonokontaktom" skal tørres. Ark gipsovolokna, silikat produkter og keramiske mursten og gasbeton primes "Grundirmittel", der tørres efter påføring.

Installation beacons og forberedelse gips

Gips gips Knauf «Rotband" bør anvendes på en pre-installeret beacons og beskyttende profiler. På overfladen i intervaller på 30 cm bør anvendes fra opløsning bakker "Rotband", hvor beacons presses. Deres tilpasning udføres i et separat plan. Afstanden mellem profilerne skal være mindre end reglen længden 20 cm. Den indre overflade af den vinkelprofil, der skal anvendes højene "Rotband", fjernelse af disse 30 cm fra hinanden. Startende fra centrum og bevæger sig mod kanterne, er profilerne monteret på hjørnerne, skal det gøres i samme plan som beacons.

Til fremstilling af gips på posen 1 er nødvendigt at tilføje en tør blanding af 18 liter vand. Beholderen bør fylde omkring syv murskeer sammensætning og bland godt. Efter den resterende blanding i posen hældes i tanken og blandet, indtil mislykkes at opnå en ensartet konsistens. Om nødvendigt tanken, kan du tilføje en væske eller en tør sammensætning, blande det. Resultatet skal kunne modstå cirka 5 minutter. Under påføring af opløsningen på væggen eller loftet tilføje uacceptabelt tør blanding eller vand, samt andre komponenter.

pudsning

I de seneste år, er forbrugerne i stigende grad vælger Knauf produkter, kan gips "Rotband" denne producent også købes af dig. Med den teknologi for dens anvendelse bør læse selv før udarbejdelsen af løsningen. Anvendelse Falcon gips opløsning påføres på loftet overflade. Hvis du arbejder med en væg, skal bevægelsen være rettet opad. Alternativt sammensætningen af vipperne med en murske. I det første tilfælde er overfladen udglattet ved hjælp af reglen.

Hvis det er nødvendigt for at danne et tilstrækkeligt tykt lag af gips blanding først påføres tør fleece med gips højderyg. Det næste lag påføres senere dag efter den første fuldstændig størkning. På polystyren eller DSP puds påføres sammen med den forstærkende net, skal hvis dimensioner er lig med 5x5 mm. Nettet er indlejret i det tredje lag af dybde.

Anbefalinger om udligning

Besøger butikken, kan du se, at i et stort sortiment af produkter af mærket Knauf, gips denne producent kan være bestemt til eksterne og interne værker. Hvis du har brugt de sidste arter, greb af blandingen sker efter 45-60 minutter efter påføring. I dette trin, master overflade flugter med en metalspatel eller lameller, fylde fordybninger og afskæring af overskydende. På skråninger og ujævne hjørner skal skæres gips flyet.

Udglattende og injektionsmørtel overflader

Hvis væggen er meningen at holde tapet eller maling basen, så efter 15 minutters eksponering overflade våd og gnides med en svampet eller filt float. Dette giver dig mulighed for at tilpasse fordybningen og spor af en spatel eller rack. Så snart en mat finish på overfladen, glat gips bred spartel eller murske metal. En sådan væg efter tørring er klar til tapetsering. Hvis du ønsker at opnå en blank overflade, så efter 3 timer efter påføring af blandingen gips befugtes med vand og glattede flyde. Dette bør ske i løbet af dagen, efter at plasteret ikke har kit, da det vil være klar til farvning.

Egenskaber "Knauf Unterputts UP-210"

Til at udføre eksterne arbejder Knauf du cement gips kan bruges, som er tilgængelig i 25 kg sække, der koster forbrugerne i 243 rubler. Denne tilpasning foretages på en blanding af kalk-baserede cement. Designet sammensætning for hånd og maskine ansøgning. "Knauf Unterputts" anvendes til pudsning ikke kun facader, men også gulve og vægge i rum med høj luftfugtighed. Dette bør omfatte garager, kældre og lignende. D. Med den succes af sammensætningen anvendes til at tilpasse baser under overfor natursten, fliser eller dekorative gips. Designet til at blande interne og eksterne værker. Strømning af tør sammensætning per kvadratmeter af 16,5 kg ved en lagtykkelse på 10 mm. I processen, bør der ikke være nogen frysning og hurtigtørrende gips før størkning. Dekorativ belægning kan kun anvendes efter tørring pudslaget.

Produktet blev fremstillet ved hjælp af specielle additiver, cement sand og fraktionerede. Blandingen var i stand til at forbedre vandholdende kapacitet af overfladen, materialet er fleksibelt og gør det muligt at danne et tyndt lag af opløsning som muligt. I processen med tørring af blandingen ikke krymper, er det ikke dannet på revnerne. Anvendelsen kan udføres ved anvendelse af et kontinuerligt arbejdende pumpe eller manuelt. Facade gips Knauf har en kornstørrelse mindre end 1,5 mm, adhæsion var 0,4 MPa. Kompressionsstyrke - større end 2,5 MPa og en opløsning af levedygtighed kan ligge i området fra 1,5 til 2 timer, vand fastholdelse af blandingen -. 98%. frost indikatorer også meget imponerende og op til 150 cykler af nedfrysning og optøning.

Funktioner af ansøgningen

Det har en temmelig rimelig pris Knauf virksomhedens produkter, for facaden af gips er ikke en undtagelse. Men for at opnå et positivt resultat, skal du følge reglerne for ansøgning. For eksempel Knauf "Unterputts" kan kun anvendes ved temperaturer over nul, samt en helt tør overflade. Basen skal befries løse partikler ellers under afsætningen vil være umuligt at undgå fejl. Efterfølgende kan nogle af elementerne i gips simpelthen bevæge sig bort fra vægfladen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.