HjemlighedKonstruktion

Skum betonblokke: Fordele og ulemper ved materialet

Det vigtigste punkt for de fleste af de fremtidige ejere af private hjem, er spørgsmålet om holdbarhed og evne til at holde på varmen et byggemateriale. Det er disse kvaliteter frem for alt er forskellige skum betonblokke. Fordele og ulemper ved dette materiale er beskrevet mere detaljeret i det følgende.

Definition egenskaber af skum beton

I betragtning af de grundlæggende kvaliteter af skum betonblokke, bør fremhæves:

  • lave omkostninger materiale;
  • fremragende miljømæssige egenskaber;
  • sikkerhed;
  • evnen til at opvarme besparelse og støjisolering;
  • relativt lille masse med store dimensioner;
  • muligheden for anvendelse i det bredeste udvalg af eksterne og interne værker.

Fordele ved skum betonblokke

Byggesten skum er blandt de mest billige tilgængelige materialer, da deres fremstilling kræver en investering på minimum produktionsfaciliteter. Men trods de relativt lave omkostninger, skum udmærker sig ved det højeste niveau af varme besparelse og støjisolering.

Kig lysere byggemateriale er yderst vanskeligt at dato. Særlig let skum betonblokke bidrager til deres hurtige transport uden ekstra materiale og arbejdskraft. Sammen med dette, en særlig styrke af materialet tillader dens anvendelse i opførelse af bygninger mere end 3 af betongulve uden montering stilladser.

Estimering skum beton blokke, plusser og minusser materiale, for ikke at nævne deres ekstreme modstand for åben ild. Så i tilfælde af større brande, materialet er i stand til at modsætte sig ilden for mere end 2 timer, og det ikke antændes.

Skum beton har høj økologisk renlighed ydeevne. en væsentlig grad af sikkerhed er absolut i overensstemmelse med de nyeste europæiske krav og standarder.

Skum betonblokke egner sig til nem installation og bevare integriteten af stort set alle former for behandling. Med disse funktioner materialet nemt justeres til de ønskede indstillinger.

Ulemper ved skum betonblokke

Hvis vi taler om manglerne i skum, her i første omgang er der en forholdsvis lav styrke, når betydelige mekaniske påvirkninger. På grund af sin porøse struktur af skumblokkene absorberer fugt godt. Derfor er den endelige finish af væggene i skum normalt udføres tidligst seks måneder efter afslutningen af den endelige ansøgning.

I betragtning af de fordele og ulemper ved skum betonblokke, skal du også være opmærksom på den høje sandsynlighed for deformation af væggene, lagt ud materialet. Undgå sådanne problemer giver sikker stabling båndet basen.

Hvordan man vælger en kvalitet skum?

Efter at have overvejet de definerende kvaliteter, der adskiller skum betonblokke, fordele og ulemper ved det materiale, bør være opmærksomme på kriterierne i bygningens fundament valg.

Fokus bør være primært på vurdering af fabrikanten. Garanti for kvalitet materiale er tilgængeligheden af officielle bevis for overensstemmelse af de væsentligste statslige standarder. Åbne systemer give oplysninger om materialets egenskaber af producenten indikerer tilstedeværelsen af god kvalitet og gennemsigtighed i virksomheden.

Bedøm skum kvalitet kan visualiseres. Således ikke produktionsteknologi af dette materiale ikke tillade udstedelse af lyse lys skygge blokke. I henhold til lovkrav, bør farven på skummet være grå, undertiden med en inhomogen farveflader.

Vurdering af skum betonblokke, fordele og ulemper ved et bestemt mærke, er det nødvendigt at være opmærksom på det niveau af tætningsmateriale af celler. Det er tilstrækkeligt at opdele blokken og se, hvordan hans uniform indre og ydre struktur. Absolut ikke anbefales købe materialet med fravær runde celler i et medium porestruktur i nærvær af revner og chips.

Anbefalinger for brugen af materiale

Efter at have overvejet fordele og ulemper ved skum betonblokke, bør du være opmærksom på flere tip, der relaterer til funktioner i en rationel udnyttelse af materialet.

  1. Belastning blokke af skum til transport bør være yderst forsigtig, fordi deres lav modstand mod mekaniske påvirkninger nemt giver anledning til betydelig skade.
  2. Sætte skum betonblokke bedre ved hjælp af specielle lim baseret på cement. Med denne lagtykkelse opnå minimum der ikke vil tillade årsag de såkaldte kuldebroer, stand til at overføre en imponerende andel af varmen udenfor.
  3. Den ydre overflade af væggene i skum beton behov overfor obligatorisk. Ellers under indflydelse af miljømæssige faktorer materialet vil gradvist gå i opløsning.
  4. Udførelse af skumblokke med dekorative mursten overfor, skal du sørge for altid at forlade luftspalterne. Maksimale stramme tætningsmaterialer i fravær af nogen ventilation uundgåeligt føre til frastøde fugt inde i lokalerne, da fordampning simpelthen ikke kan passere gennem mursten foring lag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.