Nyheder og SamfundKultur

Lad os se, hvad ovenstående - Frihedsgudinden eller Eiffeltårnet?

For nylig begyndte det at vinde popularitet en rating skala af berømte bygninger. Bestemt hver af os har nogensinde kommer på tværs af infografik, som blev præget af størrelsen af de forskellige arkitektoniske strukturer i forhold til hinanden. Virkelig interessant, hvad størrelser er moderne colossi. Her for eksempel, at ovenstående - Frihedsgudinden eller Eiffeltårnet? Lad os prøve at forstå dette.

Eifel, eller hvordan det hele begyndte

Alexander Gyustav Eyfel havde tyske rødder, navnet på hans forfædre lød som Bonikhauzen. I Dijon, området i Frankrig, hvor han blev født den berømte ingeniør, flyttede de til begyndelsen af det XVIII århundrede og umiddelbart efter flytningen ændret navnet på Eiffeltårnet - en lyd var mere behageligt for øret af den franske, og derfor er det lettere at udtale. Det senere hele verden vil være interesseret i at vide, hvad højden af Eiffeltårnet - ingeniøren af skabelsen, og som barn, kunne ingen se ind i fremtiden geni Gustave. Som barn var han ganske upåfaldende, han ikke skiller sig ud fra mængden af drenge Dijon. Barndom berømt videnskabsmand blev afholdt i et smukt område, hvor hele atmosfæren var afslappet og lidt stimuleret til forskningsaktiviteter.

studentship

I Dijon-provinsen, hjem til ingeniørens familie, var en high school med en teknisk vinkel, det er netop uddannet fra den unge Gustave. Efter det blev besluttet at sende den talentfulde dreng til Paris for at prøve sin hånd i optagelse på polytekniske skole - en meget kendt og respekteret institution af de tidspunkter. Men, ak, Gustave ventede en fiasko, er imidlertid ikke på de tekniske discipliner, dette havde alle været fremragende. Opsummerede vores helt banale veltalenhed. Det er, hvad han ikke lære at kontrol, selv om senere var en offentlig person.

Jeg var nødt til at komme til en anden institution, kaldet Paris skole for kunst og kunsthåndværk. Senere, selv den store Eiffel indrømmer, at denne tilbageførsel af formue har været meget vellykket for ham og sætter pris på de år tilbragt i skolen. Hovedvægten lærere gøre for at sikre, at eleverne udvikler evnen til at skabe, og alle tekniske spørgsmål har kun været en ekstra forretning. På det tidspunkt vidste ingen, at over - Frihedsgudinden eller Eiffeltårnet, fordi disse strukturer på det tidspunkt endnu ikke fandtes.

Tidlig karriere Eiffel

Det første arbejde var geni assistent sæde i ingeniørfirmaet kaldet "Charles Neveu". Hans arbejdsgiver er meget værdsat og fremmes gennem rækkerne. Dette selskab producerede broer. Til dem på det tidspunkt var det en enorm efterspørgsel, som hele landet aktivt jernbanespor blev lagt. Blot tre år senere blev han Gustave følgesvend, men hans løn ikke passer, og blev hurtigt efterfulgt af adskillelse fra arbejdsgiveren. Den mand, der ikke vidste, at de ovenfor - Frihedsgudinden eller Eiffeltårnet, priste skønheden i de strukturer, lavet af metal. Han var sikker på, at i dem er ikke kun styrke, men også skønhed. Den unge ingeniør besluttet at fundet sit eget firma og fortsætte med at engagere sig i opbygningen af broer.

Ideen om at skabe mesterværker

Det skete så Eiffel måtte forlade landet i tre år. Landet begyndte angrebene på kritikere af ingeniør og hans bygninger som han var den første, der begyndte at bygge bro på en bestemt måde. Ingeniøren havde til at lytte til en masse ubehagelige ting. På det tidspunkt i Frankrig har der været flere jordskred jernbanebroer, som et resultat af, hvor der var mange ofre her og startede denne forfølgelse.

Der, på en rejse, fra Gustave og ideen til at skabe de mest berømte bygninger i Frankrig. Måske, da ingeniøren har ingen idé om, hvad der vil være højden af Eiffeltårnet i meter, men han vidste præcis, hvad der var at være sit design. For at oprette et tårn af denne type geni det var inspireret af forskning af den schweiziske læge, der formåede at studere strukturen af lårbenet knogler mand og sæt: tilstedeværelsen af mange hryaschik fordeler belastningen på en sådan måde, at dette ikke er tyk knogle er i stand til at modstå hele kroppen. Som et resultat, de geniale ideer dukkede den højeste bygning i verden på det tidspunkt - Eiffeltårnet. Dens design er så sindrigt konstrueret, at i mere end et århundrede, havde hun ikke brug for større reparationer.

"Daughters" Eiffel

Hvad kunne være mere udbredt blandt amerikanerne og fransk? Det viser sig, at de nationale symboler, Frihedsgudinden var faktisk også skabt i henhold til tegninger af den berømte Eiffel. Måske ikke alle ved, hvad højden af Frihedsgudinden. Det er 93 meter, men hendes franske søster er meget højere - så meget som 324 meter. Det er stadig et mysterium, hvordan én person var i stand til at skabe sådanne smukke bygninger, der er blevet symboler på landet. Og det er ikke en kostbar marmor og guld, og fra en simpel metal. Ligegyldigt hvad ovenstående - Frihedsgudinden eller Eiffeltårnet, er det vigtigt, at Gyustav Eyfel ikke skabt bare design, skabte han den tegn alder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.