Nyheder og SamfundKultur

Traditioner i Islam: fra fødsel til pleje

I islam er der et stort udvalg af traditioner, der er direkte forbundet med din familie og livsstil. De fleste skattede muslimer forholde sig til barnets fødsel, bryllup og begravelse.

Selvfølgelig er denne udvikling den store muslimske tradition ikke begrænset. Islam - en meget gammel religion og for de år af sin eksistens, lykkedes at finde et ganske stort antal forskellige ritualer og helligdage, som hver har sine egne særlige kendetegn. Mere detaljerede oplysninger om traditioner muslimer kan findes på hjemmesiden "Islam i dag".

Fødslen af den nye mand i muslimske skikke fejres med al den fest og generøsitet. Hvis familien blev født en dreng, kan festlighederne vare mere end én dag.

Efter syv år fra datoen for hans fødsel drengebørn gennemgå omskæring eller Sunnat. Efter operationen en speciel dreng mand ophører. Siden da er det forbudt indgang til kvindernes kvartaler af huset. Gennemførelse af dette ritual er en stor ferie for familien, der bor i fremtiden forsvarer af naturen. Begivenheden fandt sted med deltagelse af alle de slægtninge, venner og naboer. De, til gengæld præsenterede deres gaver helten i lejlighed og hans forældre.

En af de vigtigste ceremonier for folkene bekendende islam, er brylluppet. Bryllup ritual holder den muslimske præst. Under ceremonien, læste han den fjerde sura af Koranen. Den fastsætter de grundlæggende regler for adfærd for kvinden, efter at hun bliver hans kone. Par kommer ind i ægteskabelige rettigheder efter afslutningen af denne religiøse ritual.

I livet i den muslimske troende en stor plads er besat af en række andre traditioner og ritualer, hvoraf den ene er betaling af bruden pris som en tak forældre til sin brud, fordi de det opdraget og uddannet i traditionerne i islam.
Det fysiske legeme er dødelig muslim. I islam er det vigtigt at korrekt udføre ritualet nedgravning af den afdøde. Denne tradition har meget gamle rødder. I løbet af dagen skal begrave liget af en afdød muslim. Før nedgravning, vaskes det, gnides ind i kroppen af røgelse og belagt med hvidt svøb. Derudover er skærmen bruges til at binde hovedet og foden af den afdøde. Fra huset af den afdøde tegne hovedet først og sat på et tidligere udarbejdet en båre, dækket med et sort klæde. Tradition i forskellige regioner er forskellige, og den døde krop af en muslim kunne sætte ind i graven af forskellige parter. For eksempel i Mekka, en død mand liggende i en kiste på højre side. ikke lavet til at sætte på de gravmonumenter i den muslimske tradition. De afløses af små gravsten af sten, som har form af cirkulære eller firkantede kolonne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.