Nyheder og SamfundKultur

Shchusev Museum: adresse. Arkitektonisk Museum. Shchusev

Landmark bygning til den russiske hovedstad - Bolshoi Theatre, St. Vasiliya Blazhennogo og andre, skjuler mange hemmeligheder. Åbne dem, samt at sætte moskovitter med en historie af berømte bygninger i byen har til formål at Architectural Museum. Shchusev. Udstillingen på museet - altid en reel behandling for kendere af bygningskunst.

Et sted, hvor arkitekturen kommer til live

Statens Shchusev Museum - det eneste museum institution sådanne emner på verdensplan. Det er svært at tro det, men i dens midler holdes omkring en million (!) Forskellige emner relateret til både den generelle kronologi af udviklingen af hovedstaden, og historien om de enkelte bygninger.

Ak, med henblik på at rumme alle denne enorme udstilling, udstillingsområdet er simpelthen ikke nok. Derfor holder Shchusev Museum i dag kun midlertidige udstillinger. De mest interessante og kreative er ofte organiseret i en fløj kaldet "Ruin".

De vigtigste aktiviteter af denne usædvanlige museum i øjeblikket er følgende:

  • aktiv forskning inden for arkitektur, byplanlægning og byudvikling;
  • bygge museet med nye udstillinger midler;
  • organisering og ledelse af midlertidige udstillinger, tematiske udstillinger, samt en række udflugter;
  • restaurering aktiviteter.

Shchusev Museum - er et sted, hvor arkitekturen kommer til livet. Fra den grå og ansigtsløse masse af sten, hun pludselig bliver til den sande essens af evnen til at fortælle sine besøgende en masse.

Meget anstændigt person på forskellige tidspunkter førte Shchusev Architecture Museum. Director institutioner i dag - en ph.d. i arkitektur Irina Korobina. Siden 2010 har hun været aktivt involveret i udviklingen af denne institution. Men dens første direktør var Aleksey Schusev - talentfulde sovjetiske arkitekt. Denne person bør gives særlig opmærksomhed i denne artikel.

Grundlæggeren af museet

Arkitektonisk Shchusev Museum er opkaldt efter den berømte arkitekt - Schuseva Alekseya Viktorovicha.

Han blev født i 1873, i den solrige by Chisinau (nu Moldovas område). Hans arbejde som arkitekt blev vurderet fire Stalin Præmier. Hans lærere på det tidspunkt var Leontiy Benua og Ilya Repin.

I sin ungdom, Shchusev deltog i en arkæologisk ekspedition til Samarkand, hvor han studerede arkitektoniske elementer i byen. Hvis man ser på de mange bygninger tegnet af Shchusev senere, kan man tydeligt se, at denne tur efterladt et stort præg på alle hans arbejde.

Art Deco, Art Nouveau, konstruktivisme, neoklassisk - alle disse stilarter har arbejdet berømte arkitekt. Hans karriere begyndte han med restaureringen af kirken i XII århundrede i byen Ovruch (nu Ukraines område). Blandt de mest berømte værker Shchusev - bygningen af Kazan Railway Station, Lenin Mausoleum projekt til teatret i Tasjkent og mange andre. Desuden blev Alexey Shchusev også engageret i projektudvikling restaurering af sovjetiske byer efter krigen. Vi taler om Veliky Novgorod, Chisinau og Tuapse.

Bunden af den arkitektoniske museum

Tilbage i slutningen af XIX århundrede i de kulturelle kredse i Moskva der var en ide at lave en lignende institution. At beboere i hovedstaden i denne periode begyndte at sætte pris på den arkitektoniske kulturarv, der omgiver dem.

Men denne store idé blev realiseret allerede i Sovjettiden. Arkitektonisk Museum. Shchusev blev grundlagt i 1934 på basis af den Donskoy Kloster. Samtidig er der og Akademiet for arkitektur ved det sovjetiske Union.

Men alle disse planer overtrådt Den Store Fædrelandskrig. Og Shchusev Museum født igen kun i 1945, ved sin ende. Initiativtager denne fødsel var netop Aleksey Schusev. Men målene for den genoplivede museum, så han en lidt anderledes.

Arkitektonisk Museum. Shchusev fra 40'erne til i dag

På tro Shchusev, blev det nye museum ikke meningen at danne grundlag for en snæver kreds af specialister. Hans mål er nu fortaler for popularisering af viden inden for arkitektur, byplanlægning, urban undersøgelser. Ansatte i virksomheder måtte bringe denne viden på en enkel og tilgængelig måde til en bred vifte af almindelige sovjetborgere. Det ses således Shchusev Museum sin første direktør.

I de 60 år museet har erstattet en opholdstilladelse, placere deres eksponering i den gamle herregård talyzinykh at Vozdvizhenka. Ikke den bedste periode for institutionen begyndte med ankomsten af 90'erne. Museet har valgt bygningen af Donskoy Kloster. Således er en enorm samling af udstillingsgenstande simpelthen ingen sted til sted. Af den måde, er dette problem ikke løst museet hidtil. Institutionen fortsætter med at blive placeret i den ejendom talyzinykh, selve bygningen, som længe har været behov for større reparationer.

Shchusev Museum: adressen og virkemåde

Museet er placeret på gaden Vozdvizhenka, i en massiv tre-etagers bygning på nummer 5. Det er åbent hver dag, undtagen mandag, fra 11:00 til 20:00. For at besøge museets forskningsbibliotek eller arkiv vil kræve yderligere præregistrering.

250 rubler - at dagens prisen for optagelse til dette museum. Men for pensionister og studerende en billet koster kun $ 100. Gratis adgang til have elever, ansatte i andre museer i landet, samt de studerende på arkitektoniske specialiteter.

Udflugt og foredragsvirksomhed af museet. Shchusev

Institution har en aktiv foredrag og sightseeing aktiviteter. Alle pædagogiske aktiviteter er organiseret i museet af de bedste specialister på dette område. Interessant nok blev foredraget Shchusev Museum grundlagt i 1934 og drives selv under krigen. I dag, er det placeret i en fløj af "Ruin", som kan rumme op til flere hundrede besøgende.

Forelæsningerne på museet ikke kun fortælle dig om de specifikke stilarter arkitektur eller historie opførelse af enkelte bygninger. Det holder også regelmæssige møder med anerkendte nutidige arkitekter - russiske og udenlandske. Et udvalg af forelæsning kurser på museet er enormt: med deres program detaljer kan findes på institutionen hjemmeside.

Ud over foredrag, museet arrangerer også regelmæssige ture i byen for dem, der ønsker at leve for at røre den arkitektoniske historie Moskva.

Typisk er disse ture udført af museets medarbejdere - erfarne guider - i weekenden, så alle var i stand til at komme til dem. Omkostningerne ved denne tur for én person - 300 rubler (150 rubler - for studerende og pensionister).

Shchusev Museum udvider hele tiden sit arsenal af mulige udflugter. Men det mest populære blandt Moskovitter er forbundet med avantgarde arkitektur i Arbat eller med opførelsen af Moskvas metro.

Melnikov Hus - en usædvanlig gren af Shchusev Museum

Melnikova palæ i dag er en gren af den arkitektoniske museum. Shchusev. Det er enestående i sin arkitektur bygning, der tilhører familien af det engang kendte Moskva arkitekt Viktor Melnikov. Han byggede dette hus i 1920 i avantgarde stil.

Hus Melnikova repræsenterer to store cylindre med forskellige højder. I denne del af konstruktionen (cylindre) er indlejret i hinanden. Bygningen, som er bygget Viktorom Melnikovym rette rangeret på listen over de mest usædvanlige bygninger i hovedstaden.

Melnikov House Museum blev en gren af Shchusev i 2014. Men denne proces ledsaget af en skandale og langvarig retssag mellem de statslige strukturer og arvinger arkitekten, der byggede huset.

Afslutningsvis ...

I Moskva er der et museum, som ikke har nogen analoger i verden. Dette arkitektonisk museum ved navn Alekseya Schuseva, som blev grundlagt tilbage i 1934. På trods af alle de problemer og vanskeligheder, og det virker i dag, indsamling omkring ham virkelige beundrere af arkitektonisk kunst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.