ForretningSpørg eksperten

Økonomisk forvaltning i virksomheden

En af de vigtigste komponenter i enhver finansiel aktivitet er dannelsen og brugen af monetære midler. Derfor er den økonomiske forvaltning i virksomheden er en vigtig del af virksomhedens ledere har et system, der er relateret til investeringsbeslutninger, der er baseret på relevante begreber og metoder.

Hovedformålet med den økonomiske forvaltning er at gøre fortjeneste. Men virksomheden kan være rentabel nok, men ustabil. Dette fører til det faktum, at ledere nødt til konstant at opretholde solvensen. Særlig vigtig og vanskelig opgave er at gøre det estimerede arbejde med aktionærer, ejere. Desuden kan den økonomiske forvaltning har flere mål, som er dannet på baggrund af virksomhedens livscyklus stadier af dets konkurrenceevne. Imidlertid er den mest effektive formål anses for at opfylde investorernes interesser og ejere ved at forbedre deres trivsel. Dette er muligt ved at øge virksomhedens værdi gennem den mekanisme for dannelse og anvendelse af overskud den mest effektive måde.

For at finansiere selskabets ledelse skal være effektiv, har det udviklet en række principper:

 • For det første, den juridiske og økonomiske uafhængighed. Firm, uanset deres form for ejerskab, bestemmer selv de omkostninger, kilder til modtagelse af pengestrømme og deres retning for at drage. Til disse formål kan du bruge yderligere værktøjer, såsom erhvervelse af forskellige værdipapirer, deltagelse i dannelsen af den oprindelige kapital i andre virksomheder, indførelse af penge på indlånskonti. Til dato, skal selvstændige virksomheder hurtigt at tilpasse sig ændrede miljøforhold og til hurtigt at lave strategiske plan.
 • For det andet, selvfinansierende, hvilket betyder at møde den fuld omkostningsdækning kræves til produktion arbejde og videre gennemførelse, samt udviklingen af produktionen. Først og fremmest er den økonomiske forvaltning udføres gennem dokumentationen for alle virksomhedens omkostninger, herunder udførelsen af kredit forpligtelser.
 • For det tredje, at materialet af interesse, der er bestemt af et overskud. Dette kriterium vedrører tilstand i bredeste forstand, det kollektive og hver arbejdstager i virksomheden - i den smalle. Han gav et stimulerende skattesystem, det passende vederlag og så videre.
 • For det fjerde, den finansielle forpligtelse, som er defineret ved tilstedeværelsen af et system til indberetning af resultaterne af de monetære forbindelser. For et bestemt firma finansielle forvaltning af dette princip er implementeret gennem et system af bøder, sanktioner. Desuden er dette princip er, og det faktum, at forværringen af de penge cirkulation fører til den manglende mulighed for problemfri drift. Ansvaret for de enkelte fag realiseres gennem bøder, fratagelse af præmier.
 • Femte, anvendelse af finansielle reserver til sikkerhedsrisici. Enhver aktivitet, der udelukkende har til formål at opnå et overskud, på grund af muligheden for risikoen. Sidstnævnte, til gengæld have en indvirkning på driftsresultatet i den finansielle plan.

  Den løsning af komplekse problemer fører til nødvendigheden af finansiel planlægning, samt dannelsen af budgetteringen systemet. De bruges til at opnå disse mål metoder, definerede finansielle politik virksomheden. For eksempel, for nylig i den økonomiske forvaltning EU udføres i henhold til kriterier, der tager sigte på at opnå den størst mulige merværdi. Enten metode kræver brug af en bred vifte af specialiserede færdigheder og dyb viden om programmet.

  Similar articles

   

   

   

   

  Trending Now

   

   

   

   

  Newest

  Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.