Nyheder og SamfundKultur

Mercedes-Benz Museum (Stuttgart, Tyskland): beskrivelse, historie og interessante fakta

Verden af de legendariske bilmærker, der ikke er så mange, som hver især fortjener en særskilt historie og opmærksomhed. Bilister besøger Tyskland, vil ikke svigte mulighed for at besøge Mercedes-Benz Museum i Stuttgart. Redegørelsen sporer 120-årige historie af brand, præsenterer de 1500 biler i den historiske rækkefølge frigivelse.

Historien om mærket

Mercedes-Benz blev født ved en fusion af de to selskaber, der er involveret i produktionen af biler i Tyskland. En af dem - Benz & Cie - blev grundlagt i 1883 af Karl Benz og den anden boring navnet Daimler-Motoren-Gesellschaft og blev åbnet i 1890, Gottlieb Daimler. Indtil 1926 var det en rival organisation, der gav verden en masse unikke biler og opdagelser på dette område. En enkelt gruppe blev dannet i 1926.

Opret en union gjort den økonomiske situation i Tyskland, etableret efter Første Verdenskrig. Gennem de bestræbelser, de to skrantende giganter er begyndt at udvikle sig, som blev en klassiker bil. Design Bureau oprettede gruppen ledet af Ferdinand Porsche. Han gik ind i sin egen virksomhed i 1928.

Under Anden Verdenskrig, virksomheden re-orienterede til produktion af personbiler og lastbiler til hæren. Produktion forsendelser foretaget før september 1944, hvor den luftangreb fuldstændig ødelagt planterne. I 1945, bestyrelsen juridisk anerkendt, at virksomheden Daimler-Benz havde mistet alle fysiske aktiver.

Recovery har været langsom-bygning, som ikke skader de ambitiøse planer. I 1951 viste firmaet på Paris Exposition luksus bil manuel samling, hvor alle de tekniske nyskabelser blev taget i betragtning. Maskinen var en stor succes, hvoraf den ene blev overtaget af den tyske kansler Fridrihom Adenauerom, og derefter modellen blev navngivet "Adenauer". Fra det øjeblik begyndte ønsket om at genopbygge førerposition på bilmarkedet.

Den første museum

Reflektere over deres egen historie og til at vise det til verden besluttede i år markerer 50-året for gruppen. Den første udstilling blev åbnet i 1936 i en separat bygning på det område af anlægget. De udstillingshallerne var små, bliver hele samlingen, der består af 33 biler. Atten blev produceret af Daimler-Motoren-Gesellschaft blev ni modeller produceret på forskellige tidspunkter af Benz & Cie, og seks prøver af produktet af de fælles kreative industrier forenet.

Udstillingen suppleres nitten motorer beregnet til forskellige modeller af biler, fly og skibe. Renter var tre motorer til lokomotiver, nøjagtige kopier af den unikke motor for første transport af mærket Daimler Motorkutsche og motorbåd Neckar. Mercedes-Benz er det første museum eksisterede indtil 1958.

udvidelse

Af 1955, museet "Mercedes" i Stuttgart har en omfattende samling, som ikke længere er opstaldet det gamle museum haller. Selskabets ledelse har bedt arkitekterne R. og H. Gutbiru Kammer til at udvikle et nyt byggeprojekt. Byggeriet blev påbegyndt i 1958 og åbnede i 75-årsdagen for opfindelsen af den første bil i 1961.

Stærkt udvidet eksponering strækker sig over et areal på 1200 kvadratmeter, Campaign sporing blev udført ved hjælp af tekniske nyheder - lyd vejledning. Museet tiltrækker mange turister, men voksende samling brug for mere plads. I 1985 blev Mercedes-Benz Museum lukket for besøgende. Koncernledelsen har besluttet at gennemføre en radikal genopbygning og udvidelse af området for udstillingen til Centennial.

Et nyt koncept for indvendige og udvendige design bestilt arkitekt K. Lorer, D. Hermann og G. Merz. Bygningen har fået moderne indretning, konsonant med brand mission. Arealet af udstillingshallerne er blevet øget, og var omkring 6000 kvadratmeter. Kontinuerlig glasfacade fyldt indre rum solen og linjen mellem de industrielle landskab områder og fabrikshaller af museet.

Den nye bygning til indsamling

Spørgsmålet om begrænset plads i lang tid var det svageste side og krævede en radikal løsning. I 2000 "Mercedes' museum i Stuttgart, blev det besluttet at placere i en helt ny bygning, på kanten af fabrikkens områder. Noget senere, vil ideen blive videreført i opførelsen af en separat bygning kompleks, der kombinerer flere af virksomhedens interesser.

Projektet blev godkendt i 2001, blev dens gennemførelse overdraget til den berømte arkitekt B. Berkeley. Den første sten blev højtideligt lagt i 2003, og tre år senere blev det åbnet for besøgende. Ved udformningen af indvendige rum hensyn til alle de nuancer og krav i museer.

I 2015 har Mercedes-Benz Museum lavet en hidtil uset gave til bilister, arrangere salg af flere vintage modeller af sin samling. Aktionen blev kaldt All Time Stjerner og delt forslaget op i tre dele - en præmie-klasse bil og samlerobjekt drayverskogo serien.

arkitektur

Museum for "Mercedes-Benz" i Stuttgart har til huse i en futuristisk arkitektonisk retning. At besøge det åbnede i 2006. Til konstruktionen blev det anvendt i hele 4800 kvadratmeter. meter, og udstillingsområdet besatte 16,5 tusinde kvadratmeter. Lavet af glas og beton, det synes at være en tre-etagers, men en gang inde, den besøgende passerer ni etager, som fortæller hele historien om brandet. Konceptet er lagt trefoil form bestående af tre ækvidistante cirkler. Som et resultat af deres skæringspunkt danner den indre trekantede atrium, kan dens form tolkes som en hentydning til et firmalogo eller som motoren form.

For at oprette den tredje museets administration og arkitekterne nærmede sig med alvor og sat sammen i begrebet eksistensen af tre-tiden mærke: forlade sig på fortiden for at skabe den nuværende og skabe fremtiden. Det indre rum er konstrueret på princippet af helixen af human-DNA, bæreren i komprimeret form hele humane genom.

Mercedes-Benz Museum (Stuttgart) er en af de mest besøgte industrielle og automotive museer i verden. Hvert år turister kommer her fra 160 lande, det samlede antal besøgende er omkring 7 millioner mennesker.

eksponering

Mercedes-Benz Museum tilbyder de besøgende to typer af eksponeringsvej. En af dem holder tripper i etaper 125-årige historie. På tribunerne præsenteret en retrospektiv af biler fra de tidligste modeller til nutidens biler mesterværker. De udstillingshaller er indrettet i stil med disse tider, der hører til den ene eller anden model. Musik, plakater, film helte skabe en atmosfære af sin tid, synker ind i hendes besøgende.

Den anden vej er en konceptuel orientering og viser udviklingen af brand på de typer producerede udstyr. Denne udstilling er beliggende i fem haller - gods, bryggers udstyr, rejser, biler og film berømte ansigter helte. Hver af de ruter, der er ledsaget af en lyd guide, som giver oplysninger i vilkårlig rækkefølge på mange sprog, herunder russisk.

På øverste etage af museet komplekse begge ruter fører til hallen, hvor der var moderne teknologi, som er under implementering i hele verden. Der præsenteres også innovative modeller, der kan frigives i den nærmeste fremtid. Museets samling består af 1500 udstillinger. På tribunerne er placeret ikke kun biler, men også den første motor design, layout. Rækken af firmabiler er bred: busser, lastbiler, sport og racerbiler, lager biler af forskellige klasser.

anmeldelser

Alle besøgende som Mercedes-Benz Museum (Stuttgart). Anmeldelser fortæller os, at selv en person, der er ikke fan af motorkøretøjer, er garanteret en spændende rejse ind i historien om brand. Alle besøgende til at fejre omfanget af udstillingen, underholdning udveksler bilmodel. Fuldstændige oplysninger hjælper med at få den lyd vejledning i russisk. En særlig glæde for mange besøgende kaldes simulator racerbane.

Negative anmeldelser af museet der. Nogle besøgende har udtrykt klager over det faktum, at det er umuligt at røre de udstillede genstande. Ikke alle kom audioguide, som serverer kun tør oplysninger, mange ønskede at leve kommunikation med vejledning, de traditionelle russiske museer.

Museum for "Mercedes" i Stuttgart: adressen og pris

Stuttgart - tysk indkøbscenter, så der er mange af vores landsmænd. Næsten alle af dem rådes til at være sikker på at besøge Mercedes-Benz Museum. Alle veje fører til byen i retning af auto gigant.

Nyttige oplysninger:

  • Adresse: Mercedesstrasse, 100.
  • Priser - € 8 9:00 til 16:30, 4 euro fra 16:30 til 18:00, billetkontor er åbent til 17.00.
  • Kørselsvejledning - fra hovedbanegården til at rejse i metroen linje S1 til NeckarPark station, følg derefter skiltene til at navigere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.