HjemlighedKonstruktion

House of cedertræ: karakteristika, omkostninger

Nu vinder stigende popularitet for enkelte byggeri. Flere og flere familier foretrækker et rummeligt hus i det fri i stedet for en lejlighed i et indelukket by. Til dato, byggefirmaer tilbyder en bred vifte af materialer, hvorfra man kan bygge et hus. Betragt den mest almindelige - det Cedertræshus.

Kort om Cedar

Fra gammel tid er dette træ for at være privilegeret og dyrt materiale til byggeri. Cedar - er vores indfødte russisk træ, som er kendt for sine helbredende egenskaber. Der er tre hovedtyper af denne race i det område i Den Russiske Føderation:

 • elvernes ceder;
 • Korean;
 • Sibirisk.

Sidste arter vokser kun i økologisk rene regioner af landet, derfor sikkert at sige den absolutte sikkerhed af træet. Bygget huse lavet af cedertræ kan skelnes ved følgende:

 • rød-lyserød nuance;
 • tætte tekstur;
 • blid og delikat duft af fyrretræ.

Forskerne bemærkede, at opholde sig i disse bygninger gavnlige for deres helbred. Indendørs luft adskiller steril. Det betyder ikke avle bakterier og forskellige mikroorganismer.

Den helbredende kvaliteten af hjemmet

En gavnlig virkning på menneskers sundhed skyldes sammensætningen af skorpen. Den indeholder en bred vifte af æteriske olier og flygtige produktion. Huse lavet af cedertræ er ideelle for folk med følgende sygdomme:

 • nervosa;
 • sygdomme i det cardiovaskulære system;
 • luftvejsproblemer.

Hertil kommer, at træet - en stor antioxidant og elskovsmiddel. Jeg er enig, det er også ønskeligt for deres eget hjem. Og holder et mikroklima og luftfugtighed, selv ikke bør sige. Alle specifikationer er i top.

anvendelse af

Træ er meget bøjelig og er blød og let at forarbejde. Denne naturlige og naturmateriale bruges ofte inden for følgende områder:

 • indretning;
 • vægelementer;
 • lægning af gulve og etagedæk.

Eventuelt kan du bestille møbler lavet af cedertræ, som vil være en stor dekoration til dit hjem.

Tekniske funktioner

Komfort og mikroklima er vigtige for ethvert hjem. Men ikke en mindre rolle spilles af specifikationer. De har brug for at tale om i detaljer.

 1. Bygget huse lavet af cedertræ er karakteriseret ved høj styrke. Den færdige konstruktion kan modstå deformationer sådanne arter som bøjning, komprimering eller strækning. Særligt vigtigt i rekonstruktion af fæstningen tag, der blot skal være pålidelig.
 2. Det næste vigtige punkt er det faktum, at huset af cedertræ ikke kræver yderligere isolering. Her de vigtigste ting, at bygherrer dygtighed var i en højde, vælger ellers bølgepap. Det udelukkes eventuelle huller.
 3. Selv om huset vil blive brugt i lang tid, kan du ikke bekymre dig - cedertræ duft vil svæve i luften for evigt.
 4. Opførelse af huse fra cedertræ fik sin popularitet på grund af det faktum, at materialet er blødt og stærk på samme tid. Efter tørring træet ikke revner. På grund af denne kvalitet kan ikke være bange for at opbygge strukturer af enhver kompleksitet.
 5. At leve i et hus som dette nyttigt. Det er muligt at mætte din krop med fyr luft. Nu kan dine børn vil glemme alt om alle forkølelser.
 6. For nogle byggeplaner har mulighed for at bruge rammer, der kan være op til 40 meter. Strukturen opnået i dette tilfælde monolitisk.

På grund af de tekniske karakteristika kan vælge et sådant byggemateriale. Ønsker at få pålidelige og anvendelige boliger - vælg den Cedertræshus. Billeder vil helt klart se skønheden i denne struktur.

Men uanset hvor det var alle godt, alt vil der være bugs. Så i vores tilfælde, de også er cedertræ.

Aberration

Vi vil studere alle manglerne specifikt og se, om vi kan løse dem:

 1. Bygget Cedertræshus til store familier tendens til at have flere etager. I dette tilfælde kan du ikke gøre uden tilstedeværelsen af trapper. Det er bare de er ikke anbefales at være lavet af cedertræ. Til disse formål er det bedre at vælge en anden tømmer.
 2. Ekstra isolering er ikke nødvendig, hvis du vælger loggen diameter ikke er mindre end 30 cm. Dette vil skære markant ned din familie budget.
 3. Separat sige om omkostningerne. Det omfatter sådanne faktorer som længden af loggen, diameter og farve.
 4. Nyttige kvaliteter på ingen måde overdrevet, men træet er ikke egnet til folk med allergi. Det er muligt at få den forværring, og som følge heraf en stærk anafylaktisk chok.

Hvis disse årsager på ingen måde kan påvirke dit valg, er du velkommen til at bruge til opførelse af cedertræ.

selvstændig konstruktion

Mange mennesker drømmer om eget hus, er afhængige af deres egen styrke. Blot ønsker at bemærke, at egenhændigt bygge et hus er simpelthen umuligt. I denne vanskelige sag at finde gode folk, til at hjælpe, der har brug specialudstyr.

Husk! Konstruktion - det er et farligt sted, som skal være i overensstemmelse med sikkerheden. Ellers genskabe drømmen kan ende i fiasko.

Vi vil finde ud af, hvilke funktioner har et træhus lavet af cedertræ. Efter en gennemgang af alle de fordele og ulemper ved det byggemateriale træ kan have tillid til, og leve i fred i et rart og varmt sommerhus for lang tid. Han vil til gengæld positivt påvirke dit helbred og psyko-emotionelle stemning. I dette hus vil du komme tilbage med glæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.