LovStat og lov

Modkrav

Institut for modkrav er en temmelig gammel juridisk instrument. Han er i en eller anden form har eksisteret siden begyndelsen af retsstaten og retfærdighed i menneskets historie. Dette værktøj giver dig mulighed for hurtigt og mest effektivt med hensyn til domstolsprøvelse for at genoprette den krænkede ret og finde sandheden.

Modkrav under civil proces er et selvstændigt krav til ansøgeren af respondenten har et forudbestemt forhold til de oprindelige krav ansøgeren. Fælles overvejelse af de krav skønnes hensigtsmæssigt, da det giver dig mulighed for at udforske et mere fuldstændigt billede af de eksisterende forbindelser mellem parterne. I den forbindelse er det muligt at gøre den bedste beslutning, så to påstande i en enkelt proces. Således er retfærdighed udføres hurtigt og med mindst mulige energiforbrug deltagere i sagen. Indsendelse af krav fra sagsøgte vises som et middel, en metode til beskyttelse af sine interesser.

Lige som nævnt ovenfor, et modkrav i voldgiften processen er accepteret, på visse betingelser:

- hvis ansøgningen er rettet mod udligne krav gældende af den oprindelige;

- hvis modkravet har en vis forbindelse med de oprindelige krav, og deres fælles overvejelser bidrager til en hurtigere gennemførelse af retssagens;

- hvis tælleren tilfredshed krav tilfredshed eliminerer initial (enten helt eller delvis).

Sagsøgte kan indgive sin ansøgning på ethvert tidspunkt for retten gå til mødelokalet. Det er imidlertid ønskeligt at indgive et modkrav i løbet af forberedelsen af sagen.

Til sagsøgte krav gælder for både de almindeligt anerkendte regler for registrering (i henhold til art. 131-132 i CPC RF) og særlige vilkår. For eksempel er et modkrav ikke tilladt at udligne, hvis ifølge en erklæring på den anden side er der en forældelsesfrist, og dette udtryk er udløbet. Dette gælder især på krav om erstatning for skader forvoldt på sundhed eller liv i livrente.

Den modkrav skal præsenteres i overensstemmelse med betingelserne i loven. I tilfælde af overtrædelse eller manglende overholdelse af reglerne i den skadelidte kan efterlades uden bevægelse eller returneres i afgørelse kan afslås.

For at imødegå de krav ikke gælder de generelle betingelser for kompetencereglerne krav - at have installeret en særlig jurisdiktion. Det bestemmes af de oprindelige krav.

Modkravet erklæring på stedet for overvejelse af den oprindelige, og retten er tilladt, hvilket gør den samlede løsning indeholder domme og indledende krav, og modkrav. I løbet af sagen parterne har ret til en mindelig aftale.

Opgørelse af modkravet kan være til rådighed til at opveje de oprindelige krav. I dette tilfælde kan efterspørgslen efter offset gøres gældende af sagsøgte i form af klagepunkter. Dette er muligt, når modkravet er mindre end den oprindelige (størrelse krav).

Det hensigtsmæssige i applikationer bestemt af retten efter eget skøn. På grund af det faktum, at opgørelsen af eventuelle modkrav altid komplicerer processen, på grund af det faktum, der øger mængden af forskning fakta og beviser af parterne, er vedtagelsen kun tilladt, hvis forholdet mellem de oprindelige og modkrav. Hertil kommer, at retten afgør, om sin fælles overvejelser for at lette den hurtigste og mest korrekt beslutning.

Afvisning af modkrav er ikke til hinder sagsøgte at registrere dem som et selvstændigt krav og sagsøge på den almindelige måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.