SundhedSygdomme og betingelser

Levernekrose: symptomer og behandling

Når der opstår under indflydelse skadelige eksterne og interne faktorer gradvis død af hepatocytter som følge af færdiggørelsen af blodforsyning, i dette tilfælde dannet levernekrose. Sygdommen udtrykt normalt smertefulde fornemmelser i den rigtige hypochondrium, kvalme, opkastning, forhøjet kropstemperatur, den gennemsnitlige vækst af leveren. At etablere en diagnose af "hepatisk nekrose", analyser, eksperter anbefaler at gøre presserende på grund af nøjagtigheden af behandlingen vil afhænge af det positive resultat af behandlingen.

Hvad er hepatisk nekrose

Denne form af sygdommen er dannet på baggrund af blodgennemstrømningen til væv i kroppen som et resultat af mekanisk, kemisk eller termiske virkninger. Nekrose normalt sker lokalt og har veldefinerede kanter. Som et resultat af skade på vævet begynder at gnave med gradvis afvisning, eller er deres smeltning med dannelsen af en forholdsvis tæt ar.

Levernekrose har to hovedformer for flow:

 1. Sygdommen er ledsaget af irreversible processer, provokeret øjeblikkelig bortdøen parenkym.
 2. Nekrose er ledsaget af hurtig levernekrose kropsvæv.

Ifølge eksperter, er denne sygdom karakteriseret ved en temmelig hurtig progression. Hvis tiden ikke gør behandling af sygdommen, i dette tilfælde, i en kort periode, et fald på levernekrose og væsentlig del af det. Fordi progressionen af en sådan patient kan falde i hepatisk koma, som i de fleste tilfælde fører til døden.

eksisterende typer af

Nedsat nekrose i forhold til at klassificere områder af vævsnekrose. Derfor følgende typer af sygdommen:

 • Nekrose af de lokale læsioner. Denne type sygdom er karakteriseret ved læsioner af enkelte kropsdele.
 • Fokal nekrose af leveren. Denne sygdom udvikler direkte på celleniveau.
 • Spredt nekrose. Udviklingen af denne type sygdom er karakteriseret ved læsioner af hepatocytter i forskellige områder af kroppen.
 • Bro. Iboende i denne type går over i en enkelt helhed alle sårede steder på kroppen, hvorved der dannes en nekrotiske bands.

Massiv nekrose og hepatisk koma

Massiv nekrose af leveren bør understreges i isolation, fordi han er en uhelbredelig karakter og ofte fører til patientens død. Som regel er denne type sygdom er dannet på baggrund af hepatitis eller toksiske giftstoffer kroppens. Ifølge eksperter, den massive nekrose er usædvanlig akut naturligvis den overordnede form, er helt læsioner.

Med massiv levernekrose, at patienten er udtalt gulsot, feber, nerve funktionsfejl. Der er flere varianter af indtræden af denne betingelse: spontant og gennem den renale koma. Som regel læger er 3 varianter af koma:

 1. Spontan. Patienten har lever- stopper udfører sit formål, derfor toksiner komme ind andre organer, og hjernen er ingen undtagelse. Som et resultat heraf er der en vigtigste symptom - en lidelse i nervesystemet.
 2. Eksogene. Sådan en egenskab ved delvis krænkelse af organfunktion, i kroppen, sædvanligvis akkumuleringen af ammoniak, hvilket fører til alvorlig forgiftning.
 3. Hypokaliæmi. I denne form af kroppens lidelser operationen udføres delvist. Det skal også bemærkes, at i høj grad forstyrret elektrolytbalancen der provokerer dehydrering, og som et resultat, er opbrugt.

former for sygdom

I forhold til strømmen af sygdommen sygdommen har forskellige former. Den mest stødt er:

 • Koagulation. Et træk ved denne form af sygdommen er primært ødelæggelse hepatocytter berigede protein. Årsag til skaden bliver sediment celler, hvori calciumioner, samt en betydelig stigning i enzymatisk aktivitet af kroppen. Eksperter skelner mellem undertyper af denne form af sygdommen: delvis og komplet. Delvis kendetegnet ved, at der er en systematisk ændring skaller organceller. Fuld, til gengæld er kendetegnet ved en holistisk skade af hepatocytter. Relativt ydre tegn på beskadigede celler bliver til uregelmæssige lommer med kerner i form af en halvmåne. Som regel er de provokatører sygdom infektion.
 • Kollivaktsionnaya. Denne form af sygdommen tendens til abnorm differentiering af hepatocytter med lavt proteinindhold. Hvad er karakteristisk for opbygningen af en blank uden en cellekerne. Eksperter bemærke, at de nekrotiske celler er kendetegnet ved betydelige dimensioner med klart definerede grænser. Som regel er de placeret fjernt fra blodforsyningen til orgel kilder. I den sidste periode af dannelse kan udvikle kollimering omdrejningspunkt nekrose. Relativ styrke display, og placering karakteristika i hepatiske lobules er følgende nekrose undertyper: fokale, zoneopdelt tsentrolobulyarny, submassive og massive.
 • Hastighed. Denne form af sygdommen har tendens til at lede nekrose af hepatocytter, beliggende i nærheden af portalen vene bevæger sig. Provocateur dannelse lidelse er en kraftig forværring i løbet af hepatitis, skrumpelever.
 • Fulminant nekrose er den mest alvorlige form af sygdommen. Eksperter siger en storstilet skade af hepatocytter, og de umiddelbare foci nå betydelig størrelse. Fulminant levernekrose er kendetegnet ved et stort antal bortvisnen lyn elementer, hvilket øger risikoen for dødsfald.
 • Vejbane form er dannet på baggrund af rally dødrum parenchymal orgel. Denne form er karakteristisk for akut. Eksperter Bemærk, at denne form af sygdommen betydeligt øger risikoen for ubehandlet blod ind i de indre organer.

årsagssammenhæng sygdom

Ifølge eksperter, de årsager, der kan udløse dannelsen af levernekrose, en masse. Væsentligste årsager levernekrose - organbeskadigelse. Stød er rangeret som eksterne faktorer af sygdommen. Ligeledes kan de ydre årsager rangordnes og stråleskader. Eksperter opmærksom på, at de mest almindelige årsager til lidelser er virusinfektioner. For de pågældende sygdomme klassificeret som hepatitis B, C, D. I de fleste patienter med en sådan sygdom som hepatitis B, akut levernekrose observeret. For længerevarende eller systematisk anvendelse af alkoholisk patient gepatos dannet, som senere strømmer ind i alkoholisk levercirrhose, som på sin side, hurtigt degenererer til en nekrose.

Også væsentligt grundlag for udvikling af sygdom er forgiftning. Forgiftning kan forekomme som et resultat af langvarig alkoholforbrug på tidspunktet for medicinsk behandling, administrering af narkotiske stoffer. Relativt anmeldelser specialister, kan levernekrose selv fremprovokere en naturlig morgenkvalme hos gravide kvinder i løbet af anden halvdel af moderskabet.

dannende nekrose base kan være sepsis. Den repræsenterer en betydelig sværhedsgrad onkologi, eftersom under behandlingen af leversygdom pådrager betydelig chok. Lægerne siger, at leveren simpelthen ikke kunne klare de opgaver og bevæge sig ud over den fase af nedbrydning.

Der er også en risiko for dannelse af nekrose som følge af en organtransplantation. Som det sker sådan, at jern ikke tager rod, hvilket resulterer i afvisning af dette er processer og forrådnelse. I sådanne tilfælde, at patienten er svært at spare, fordi der er lyn blodforgiftning.

Årsagerne til udviklingen af nekrose kunne anses trivielt ved første øjekast, en forstyrrelse i stofskiftet.

symptomer

Som lægerne, i ganske lang tid, symptomer på levernekrose er "tavse". Følgelig er de første tegn på udtryk er uspecifikke.

Levernekrose symptomer i det indledende trin til dannelse omfatter:

 • Kvalme.
 • Tab af appetit.
 • Frustration af en stol.
 • Opkastning.
 • vægttab.
 • Gulsot.

På messen køn nekrose kan opstå forstyrrelser af menstruation, og mænd, til gengæld kan der være problemer med potensen.

I udviklingen af levernekrose symptomer begynder at udtrykke meget lysere. De efterfølgende trin udvikle sygdommen kendetegnet ved en stigning i maveregionen, hævelse af anklerne.

Følgende symptomer kan forekomme i den første fase for at udvikle sygdommen:

 • Svaghed, sløvhed.
 • Afvisning af at spise.
 • Langvarig følelse af kvalme.

Specifikke manifestationer af lidelser kunne overvejes:

 • Usædvanlige farve af urin og afføring.
 • Åreknuder.
 • Skælvende i hans hænder.

Når i kroppen opstår nogle alvorlige organ ændring, i et sådant tilfælde er det muligt at skelne mellem følgende symptomer:

 • Øge størrelsen af maven. Som regel årsagen til denne modifikation er den akkumulerede væske.
 • Spazmiruyutsya smerter i højre øvre kvadrant.
 • Påvirkelighed dimensioner lever og milt.
 • Apati, hallucinationer.

Diagnose af levernecrose

Ved den mindste dannelsen af mistanke om sygdom patient bør rådføre sig med disse eksperter:

 1. Gastroenterolog.
 2. Kirurg.
 3. Genoplivningsudstyr.

Da hepatisk nekrose (symptomer og behandling kun kan bestemmes ved kvalificeret specialist) farlig sygdom, behøver lægerne ikke anbefale selvmedicinering. Fordi uden at kende diagnosen kan kun forværre sygdommen.

diagnoser er centrale procedurer:

 1. USA.
 2. MR, CT-scanninger af den skadede orgel og galdevejene.
 3. Enkelt foton emission CT.

Når direkte parenkymale skade læsioner bestemt under anvendelse dette diagnostiske. For at få mere information om trofast direkte strømmen og arten af skade på væv, normalt brugte nål biopsi.

Doctoring levernekrose - grundlæggende metoder

Ingen specialist uden at gå gennem diagnose vil ikke sætte diagnosen "nekrose af leveren." Behandlingen starter primært med fjernelsen af årsagerne til dannelse af sygdommen. Ifølge eksperter, en særlig del af de grundlæggende årsager til lidelser er viral hepatitis. Følgelig behandlingsforløbet omfatter antiviral medicin. Dette tal betyder særlige karakteristika opbevaring, derfor kan deres effektivitet mærke efter et stykke tid.

Det er obligatorisk medtagelse af hepatiske terapier, der anvendes til direkte støtte enhver genoplivning af kropsfunktioner med en lille skade. Også eksperter insistere på, at patienten har givet afkald på alle former for afhængighed, ellers behandlingen vil ikke bringe positiv effekt.

Hvis årsagen til sygdommen er dannelsen af forgiftning af en organisme, i dette tilfælde, terapien omfatter foranstaltninger relativ afgiftning.

Hvis levernekrose (Foto sygdomme præsenteres i artiklen) blev udløst af skrumpelever, i hvilket tilfælde en vigtig måde at healing er at opgive forbruget af alkohol og gepatoprotektory bidrage til opretholdelse af kroppen.

intensiv pleje

Direkte afstrygeroverfladerne patienter med akut levernekrose udføres på Institut for intensiv terapi.

Intensiv terapi for levernekrose umiddelbart rettet mod fjernelsen, primært leversvigt.

principper:

 • Behandlingen er rettet mod at fjerne de årsager, der provokerede fremkomsten af sygdommen.
 • Healing bør starte med det samme.
 • Obligatorisk patient hospitalsindlæggelse.
 • Healing er at bevare en direkte stofskifte og krop som en helhed.
 • Som det fremgår af de mange anmeldelser af fagfolk, hvis du fjerne årsagen til dannelsen af leversvigt i 10-dages periode, samtidig med at patientens liv støtte kommer regenerering af hepatocytter, der giver en person, først og fremmest for at overleve.

folkemusik retsmidler

Metoder til alternativ medicin til at helbrede denne sygdom er ikke til stede. Men som en profylaktisk opskrifter af traditionel medicin er meget muligt at anvende. For at forbedre lever funktionalitet kan bruges hyben, calendula blomster og Helichrysum. Du kan forberede en helbredende infusion af disse urter.

Kost levernekrose

Når diagnosen "levernekrose," patienten skal give afkald på alkoholforbrug. Den behandlende læge må nødvendigvis udvikle og male en afbalanceret kost menu.

Typisk, i en sådan lidelse påføres № tabel 5, der forudsætter fuldstændig eliminering af salt. patientens kost bør baseres på disse produkter:

 • Grøntsager.
 • Frugter.
 • Kashi.
 • Brown brød.
 • Kosten kød.

Det er også nødvendigt at være opmærksom på metoderne til madlavning. Foods bedre at koge, bage eller lave mad på dampbad.

Kislomolochku kan indgå i kosten, men i små mængder. Fiskene får lov til at tilføje en kosten menu, da det er kilden til de fleste af de sporstoffer.

Men vi skal huske, at behandling af enhver sygdom vil være mest effektiv i tidlig påvisning og behandling. Derfor bør manifestation tegn på sygdom konsultere en specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.