HjemlighedKonstruktion

Hvad bør dørbeslag

Moderne indvendige døre skal udføre ikke kun dens direkte formål, men også dekorere det rum, hvor de er installeret. Disse produkter er vigtige. Derfor er det nødvendigt at købe døren, som ikke kun er god kvalitet og høj kvalitet, men også at kunne passe ind i det indre af rummet.

I dette tilfælde bør der lægges stor vægt på tilbehør. Det er bydende nødvendigt, at den dårlige kvalitet møbler ikke fik til døren trygt hvor det vil se latterligt. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige dataelementer. Disse er ikke særligt væsentlige poster som låse, håndtag, pakninger, hængsler påvirke levetiden af døren. Det er en pålidelig kendsgerning. Det meste af lasten tager dørbeslag. Sådan vælger det vil blive forklaret senere. Dens kvalitet bør gives særlig opmærksomhed. dør hardware markedet er meget forskelligartet og tilbyder en bred vifte. Denne kategori omfatter også ventiler, øjne, kæder, håndtag, låse og lukkere.

materiale

Når du vælger hardware til døre, der spiller en vigtig rolle, hvorfra det er lavet. Det vil sige, det bør tage hensyn til det materiale, som det er lavet, samt dets styrkeegenskaber. Et fælles materiale er messing. Det har en række attraktive dekorative og operationelle egenskaber. Fra det viser sig store tilbehør. Dør håndtag lavet af messing ikke ruster og holdbart. de er også permanent bevarer et attraktivt udseende. Hængsler af dette materiale er poleret eller forkromet. Sådanne dørbeslag kan også være fremstillet af stållegeringer, som er overtrukket med messing. Disse sløjfer har høj styrke og er dyre. Derfor er disse produkter er bedre at installere på hoveddøren.

Dør møbler fremstilles som rustfrit stål og forskellige legeringer af zink eller aluminium. Prisen på dette produkt afhænger af prisen på materialet. Den mest overkommelige - det er tilbehør lavet af aluminium, efterfulgt af stål. Den dyreste omkostninger, er denne enhed fremstillet af messing eller bronze.

overfladebehandling

Det er også vigtigt i dette tilfælde. For at bevare styrken af døren hardware overtrækkes fra et meget tyndt lag af guld, krom, nikkel, og endda af zirconium. Nogle gange er det bruges specielt skabt i processen med oxidation eller anodisering oxid film. Satin forkromet og er meget dyre. De mest overkommelige - produkter, der er malet eller lakeret, malingen eller lakken påføres på en forud poleret messing.

dørhængsler

Der er forskellige versioner af disse værktøjer: skrue-in, væg- og kombineret. Det bør også overvejes. Lad os betragte hver type i detaljer:

  1. Skrue hængsler består af små cylindre med laterale skruer. De er monteret på dørene og kasser. Så cylindrene er indsat i hinanden. Disse produkter er egnede til dørbladet vejer 20 til 50 kg.
  2. Hængslede løkker - en plade med åbninger i siderne. Når du installerer døre, er en plade fastgjort til kassen, den anden - til portbladet.
  3. Kombineret sløjfe. De hjælpe med at opstille de døre, der åbner til højre eller til venstre. Det er temmelig praktisk enhed. Hvis døren skal åbnes til højre, er hængslerne placeret på den tilsvarende side mand stående foran hende. Og hvis venstre, så selvfølgelig, omvendt.

På tilbud er en dør med hængsler sæt, åbne døren i den ønskede retning. Dette simplificerer problem med at udføre deres installation. du kan købe anti-hængsel for ekstra faciliteter beskyttelse. Disse elementer er mere pålidelige.

Ved hoveddøren, som regel sat 3 løkker. Dette bør ske på grundlag af størrelsen og vægten af dørbladet. Hvis ikke-standard størrelser, så 4. På den indvendige døre sæt 2-3 ækvidistante sløjfe.

kighul

Denne indretning er også meget nyttigt element. Dens primære målsætning dikterer montering og anvendelse - er synsvinklen. Det er ønskeligt, at det var mindst 120 grader, og ideelt set - 180. Det er bedre at vælge et glas øje. Da plast nemt er beskadiget, ridset og bliver ubrugelig.

øje længde skal nærme tykkelsen døren. Salget har disse produkter med justerbar længde. De er velegnede til enhver dør. Der er en bred vifte af dataenheder. Det hele afhænger af de individuelle ønsker. For at gøre det praktisk at bruge øjet, før du installerer det nødvendigt at bestemme dens placering på dørbladet.

narthex

Dette element er indstillet til yderligere at beskytte lokalerne fra ekstern støj og holde på varmen. Lukke hullet mellem dørrammen og lærredet, det forhindrer indtrængning af træk og lyde uden for døren. Hvis våbenhuset er installeret, i dette tilfælde kan løkken være skruen-only.

Kæder og låse

Vigtigt kvalitet af hardware - styrken og pålidelighed. Til dette formål er det nødvendigt, at denne indretning blev fremstillet af en høj styrke metal. Skruer også i dette tilfælde skal styrkes yderligere.

låse

Denne dør hardware har stor betydning for sikkerheden i dit hjem. Derfor er disse enheder kræver særlig opmærksomhed. Lås til indvendig dør kan være elementære. Det giver den nødvendige beskyttelse af personlige oplysninger indeni.

Men købet af specificerede hardware til hoveddøren bør gribes an med stort ansvar. Af sikkerhedsmæssige årsager, installation af to sådanne apparater. Den bedste mulighed for at beskytte mod hacking er en kombination til håndtaget og cylinderlåse. Dette er den bedste løsning. Lad os betragte hver af dem i detaljer:

  1. Lever lås. Den består af særlige plader, som er anbragt i anordningens hus. Dens arbejde princip er, at når nøglen sættes i låsen, skal tænderne matche pladerne. Hvis der ikke er match med mindst en plade, som du ikke kan åbne den angivne enhed.
  2. Cylinderlås - en låseanordning, hvis udformning omfatter en cylinder-mekanisme. Han er et vigtigt element. For at åbne apparatet skal udløse mekanisme cylindre array i en bestemt kombination.

Rådet

Låse til døren skal købes fra kvalitetsmaterialer fra pålidelige producenter. For at sikre sikkerheden for besparelser er ikke relevant i hjemmet.

resultat

Efter at have læst ovenstående, vil alle være i stand til at bestemme det rigtige valg for disse produkter. Dette vil give de nødvendige æstetiske og ydeevne egenskaber døre. Vær også opmærksom på, at kvaliteten er pålidelige, og at beslag til døre, anmeldelser, hvoraf kun den positive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.